Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • b.

    félisten

    válasz Abu85 #33734 üzenetére

    Értem én ezt de a DLSS 2.0 eddig nagyon jó visszajelzéseket kapott teszteken, szinte mindenki a natívhoz megközelítő vagy ránézésre nem lényegesen roszabb teszteredményeket hozott ki, miközben az FPS szám egy vagy másfél kategóriával feljebb poziciónálta az RTx 2060 kártyát vagy 2070 kártyát például.Most az mindegy hogy 10 játékban vagy 20 ban, lehet Nv címekben, de azokban jó ha van. A gyakorlati tapasztalat pont azt mutatja hogy eza ficsőr a legéletképesebb jelenleg ezért nem értem miről beszélsz mikor azt írod hogy a gyakorlati tapasztalat mást mutat.

    Az RT-t meglátjuk majd ha itt lesz és fogható, tesztelhető lesz.
    Az Ampere bika GPU rengeteg tartalékkal, úgy néz minél nagyobb terhelést kap annál inkább hozza ki magából a plusz teljesítményt. RT ben sokat fog számítani ez a nyers erő ami benne van, én azt gondlom.

    Az azért kicsit cikinek érzem, hogy a navi , azaz az 5700 semelyik ficsőrt nem tudja, a Dx 12 U ban is hiányt szenved és nekünk kell magyarázkodni milyen szar dolgok ezek, az a jó döntés ha nem támogatjuk nem foglalkozunk vele. érdekes hogy ez mellé nem teszed árhuzamba az 5700 kártyákatamik életcilusuk szerint messze lesznek a tartósságtól a jelek szerint.

    [ Szerkesztve ]

    "A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)

Új hozzászólás Aktív témák