Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • janos666

    nagyúr

    LOGOUT blog

    válasz rocket #1945 üzenetére

    Az utolsó bekezdésed kicsit ellentmondásos.
    Az AMD azért nem csinálta azt, amit most az nv fog (szerinted) a közeljövőben, mert az R600 gyengébb volt a G80-tól. Ez mint ha azt sugallná, hogy a Fermi jobb lesz az RV870-től (grafikára is). Csak a korábbi eszmefuttatás azt sugallja, hogy ez nem így van. :U

    Illetve miért ne lehetetlen 6 hónapon belül egy dualgpu-s kártya? Ha már nem félmaroknyi GPU-k potyognak le naponta, akkor onnantól miért ne juthatna két darab is egy nyákra? Ez a kártya egyrészt biztosítja a presztizst, de ha tényleg a leggyorsabb, adhatják horror áron is, és akkor még bevétel szempontjából sincsenek messzebb, mint ha inkább két kisebb kártyát adtak volna el azzal a két gpu-val. A nyákot és a hűtést már ugyan akkor elkezdhették tervezni két GPU-hoz, mikor az 1 GPU-s kártyához hozzá tudtak fogni, max 3 hónappal tarthat tovább, mire az is forgalomba kerülhet. (Na persze ha nincs olyan akadály az útban, hogy gazdaságosan kivetelezhetetlennek tűnik a kártya hűtése, vagy nem férnek bele a 300W-ba, ha nem akarják szarráherélni, amivel a trónról csúsznának lefelé...)

    [ Szerkesztve ]

    TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."

Új hozzászólás Aktív témák