- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- OLED monitor topik
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- Házimozi belépő szinten
- Milyen processzort vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
13 sanyika
tag
válasz
Backer0326 #998 üzenetére
Az enyém is így kezdte,az első napokban óránként fagyott ki.Három nap után percenként fagyott.
Villogó apró körök,és pár másodperc dobott ki a játék,és a benchmarkok.Artifactos lett.
Windosban működött,de ha full terhelésen ment egyből fagyott. -
KAMELOT
titán
válasz
Backer0326 #998 üzenetére
Próbáld ki más játékokkal is. Ha ott is előjönnek valami hibák akkor GPU memória lehet a gond.
Hűtések rendben vannak? Dobj egy gpu-z ablakot játék közben, hogy miylenek a hőfokok meg a többi. -
Backer0326
csendes tag
Sziasztok!
Adott egy Msi armor 2070(nem oc verzió). Friss még 1 napos kártya.
Minden jól működik, egészen fél-egy órán keresztül utána egyedi a hiba játékoknál. A division 2- ben egy másodpercre befagy a hang és kilép a windowsba. A uplay crash reports ablakot dob fel.
A rainbow six siegeben meg megfagy a hang és a kép néhány másodpercre, de utána gond nélkül fut tovább.
Eddig ilyen probléma sose volt 0-24 órában se jött elő semmi hiba. (amikor a 1060 volt)A konfig:
i5-6600k
ROG STRIX Z270G GAMING
MSI armor 2070
HyperX Predator CL13 16GB 2666MHz DDR4 RAM
Evga 650 GQ 650W a táp is cserélve lett egy BeQuite pure power 9 500w volt előtteAmikor először előjött a hiba gondoltam, h azért van mert húzva volt a proci 4.5 ghz-re. Utána mindent gyári beállításokra visszaállítottam a biosba. De a hiba úgy is fent áll.
Gondolkodtam azon, h a proci lenne kevés neki. De nem kéne ilyeneket produkálnia szerintem.
AIDA64 rendszerstabilitás tesztet is futtattam kb 3-4 órán keresztül hiba nélkül.
Valaki tud rá megoldást vagy inkább küldjem vissza és keressek egy másik kártyát.
Előre is köszi a segítséget. -
Forestgreen
aktív tag
Nekem GTX 1070-em volt, félve váltottam, de nem csalódtam, 1440p-re kiváló választásnak bizonyult. Ami a tuningot illeti, 1530/1830-ig mentem el, 1538/1838-on már néha kidobott a BF V-ből, de így is 2025-2040 Mhz-ig boostol a kártya. Pár grafikon összehasonlítva a GTX 1070-el:
-
csaba951
veterán
OK, tehát kompromisszummal megoldható.
Személy szerint nem akarom megkötni azt a kompromisszumot ami ezzel jár. Elfogadom a 1080p-s felbontást. Nem kell bajlódnom az esetleges driver problémákkal. Meg kényelmes, hogy azonnal (2s-en belül) van TV. Van Youtube/Twich számítógép nélkül is. Passzív, egyáltalán nincs ventilátor hang. Műsor rögzítés is megoldott. Atomkirály a távirányító.
-
hamizoli
tag
Sziasztok!
Az előző promóció(anthem,bf5) alatt vettem a karimat (msi 2070 armor) akkor beaktiváltam a bf5-t. Ha a mostani akcióból (anthem, bf5, metro:exodus) szerzek egy metro kódot akkor azt be fogom tudni aktiválni szerintetek?
-
tibaimp
nagyúr
válasz
13 sanyika #989 üzenetére
Nekem Gigabyte gaming-em van, sima, nem OC, de rendben van. 1920MHz-n is ment már, de olyan ~1870MHz-n "szokott" turbózni, miközben 60°C alatt van és hangja sincs. Az OC gondolom még magasabbra turbózza magát. Normál magasságú, és a szokásos ~30cm hosszú, ha az nem gond.
Nekem bejött, remélem nagyobb szerencséd lesz a következő vga-val!
-
13 sanyika
tag
Srácok,mi lenne a vélemény a gigabyte gaming oc-ról?A bedöglött armor helyett keresnék másikat.
A probléma az,hogy az armor is elég magas(50mm),épphogy elfért a házban,igaz pár mm maradt alatta,de már necces lenne az msi gaming(56mm).A giga 40mm vastag,az oké lenne.
Beválalható lenne,kb 8-9 ezerrel drágább,mint az armor.
Nem olvastam róla rosszat,de még gigám nem volt soha. -
totig
tag
1440p-ben több új játék van, amiben a kompromisszum mentes játékhoz nem elég, ha nem akarsz 60 alatti fps-t.
Metro Exodus, pl. Ultra preset RTX cuccokat bekapcsolva DLSS mellett is benéz 60 alá bizonyos helyeken, anélkül még inkább. Division 2 betaban minden maxon szintén, teljesnél pénteken kiderül. Anthem demo szintén.
AC odyssey minden maxon 1440p-ben úgyszintén benéz 60 alá.
Más kérdés, hogy közel max beállításokkal, egy-két dolgot lejjebb véve (akár úgy, hogy nem is látszik) már ez nincs. De az már nem a kompromisszum mentes kategória. -
KAMELOT
titán
válasz
Foglalt név #986 üzenetére
Mármint milyen felbontáson kevés a 2070?
-
Foglalt név
addikt
válasz
Forestgreen #983 üzenetére
Sugárkövetés nélkül, talán. Én 2060-ról cseréltem 70-re, de mióta az exodust elindítottam, gondolkozom, hogy a 80-ast kellett volna, de már erre is szívtam a fogam, mert nem szeretném tolni ezt az áremelős szekeret.
-
CptAdamica
veterán
válasz
Forestgreen #983 üzenetére
Én is 2k-ban nyomom, minden Ultrán. BF1, BF4, BF5, Shadow of the Tomb Raider, RE2, RE7, F1 2018, Crysis 3 mind mentek 75 fps-el.
-
Źşë'
addikt
válasz
csaba951 #980 üzenetére
fullhd miatt elég, én is vacillálok hogy vegyek ne vegyek, fullhd-ra kellene nekem is, de végülis ezzel a 970el is tökéletesen meg vagyok elégedve, a proci upgrade rengeteget dobott a teljesítményen 2500K->8700K
144hz miatt mondjuk ha stabilabban tudná tartani az fps az jó lenne
2060 felé húzok (csak azt nem tudom melyik modell - dvi portos jöhet csak szóba a monitorom miatt), igaz több tartaléka van a 2070nek későbbiekben, ram is gyorsabb és több, de ja fullhdra nem nagyon kell oylan sok vram, hacsak nem valami elcseszett játék vram használata -
csaba951
veterán
Igen, vettem GeForce RTX 2070 GAMING X 8G-et. TV-n játszom (1080p). Sajnos itt nem fogok tudni feljebb menni, mert 32"-on egyszerűen nincs 1440, de 4K se. Nagyobb meg nem fér el fizikailag.
Magával a termékkel maximálisan elégedett vagyok. Simán viszi a játékokat ultrán minimum (1%) 60 fps-sel. Játékokban maximum 62-64 fokos. Ilyenkor is csendes. Igazából nem hallok nagyobb hangerőt, mint amikor a gép teljesen üresjáratban van. GPU-Z PCI-Express Rendet Test tudta 67 fokra felmelegíteni. A kártyát alap beállításokon használom, külön tuning program nélkül. Játékok alatt mégis felkapcsol a GPU 1890 MHz-re (BIOS-ban max 1710 MHz).
Utólag visszagondolva nekem egy GeForce RTX 2060 GAMING Z 6G-is elég lett volna. Jóval olcsóbban.
-
mihione
őstag
válasz
csaba951 #975 üzenetére
Szerintem se sokan vesznek i9-et mivel eleg huzos arat kernek erte,en se vennek.ar/ertek aranyban meg a ryzen best buy kovi fejlesztes ami tervben van egy r5 2600x beszerzese lappal+rammal.Amig lehet addig meg probalom kihuzni a jelenlegi konfiggal+1080 vagy 2070 ez meg nem dolt el.
-
Źşë'
addikt
talán ez a hszem segít valamicskét benne
-
GAbre
veterán
Üdv!
Valaki esetleg tudna segíteni aktiválni anthemet nvidia fiókra? -
mihione
őstag
válasz
csaba951 #971 üzenetére
Nalam a proci tuning miatt azert lehet tobblet fogyasztas bar meg sosem mertem...
Nem ultran akarok jatszani es 8x msaa se kell.tesztek alapjan highon vagy kis finomhangolassal es tuningal tarthato az 50+ fps vagy akar 60 is.Platform valtast nem tervezek meg egyelore
De ha valtanek ryzenre mennek,mibol gondoltad h i9 kene? -
mihione
őstag
Szerintetek 500w táp elég lehet egy 2070-hez?
-
Adzo82
tag
Köszönöm szépen a válaszokat!
-
Źşë'
addikt
konkrétan az adott linken található táblázatokból jól látszik hogy a 2070 a 1080 és 1080Ti között helyezkedik el
-
GAbre
veterán
Bár azt furcsállom,hogy anno 1070-el váltottam be wildlands-et,és nem írja,a historyban :/
Vagy másik kártyánál ez "törlődik" fiókból? -
GAbre
veterán
válasz
13 sanyika #956 üzenetére
Akkor ha aktiválom 1 fiókon,akkor másik gépbe belépve hozzá tudom rakni originhez?
-
GAbre
veterán
Üdv!
Valaki tudja a reedemes beválltásnál elég nvidia fiókhoz fűzni a kódot.
Vagy rögtön originnél is kell még a kártya? -
- = Zk = -
félisten
majdnem ua a gépünk, monitor, proci stb... max a lap, ram ami nem...
de ha kell a 144Hz későbbiekben, ahhoz a felbontáshoz, akkor 2080...
ellenkező esetben a 2K felbontáshoz, amit a monitorod tud, kompromisszumokkal fogja vinni ultrán a dolgokat... de ha ez nem mozgat, akkor simán jó a 2070...mondom ezt úgy, hogy én 1070-ről kerestem új lehetőséget, 2K-ra... (1440p-re)
-
13 sanyika
tag
Így van azért egy 1080ti erősebb,mint a 2070.
De a 1070-re ráver 35-40%-ot.
Adzo82: nézz benchmark videókat. -
13 sanyika
tag
Visszautalták a kártya árát,elálltam 14napos joggal.Kezdődhet újra.Nem szívóztak,alzánál rendeltem(armor).
-
Adzo82
tag
Üdv!
Sajnos nem tudtam végig olvasni a hozzászólásokat, de lenne egy kérdésem, hátha tud valaki információt adni erről:
Egy EVGA (vizes, hibrid) 1070-st akarnék lecserélni egy tökmind1 milyen RTX 2070-re. Véleményetek szerint megérné cserélni, vagy teljesítményben nem jelentene nagy előre ugrást a dolog?
Van néhány paraméter amit még el tudok mondani a gépről amibe kerülne:
I7-7700K, Asus Maximus VIII Extreme lap, 32gb ram, SSD + HDD, Coolermaster V1000 táp. A monitor egy Acer Predator XB271hu 3K-ban (2560x1440) 144hz-n.
Annyira nem hiányzik (még) a Ray Tracing és a DLSS is úgy tudom, hogy 4K-ra van lockolva (nem gyári 4K-s a monitorom ugye, de már rajtakaptam, hogy valami 4K szerűt állított be magának, egy két esetben.)
Ezek alapján, pusztán a teljesítmény miatt megérné a váltás? Gondolom, hogy a fenti dolgok bekapcsolásával és megfelelő körülmények / beállítások alatt is más teljesítmény osztályról beszélhetnénk, de én a mostani konfigom alatt nyújtandó teljesítmény alapján kérdezném.
Köszönöm a választ előre is!
-
KAMELOT
titán
válasz
Forestgreen #943 üzenetére
Az bench....teszteld le rendesen és dobd be a képet. Egy GPUz kép könnyebb mint itt írni 60 sort az eredményről!
-
KAMELOT
titán
válasz
Forestgreen #941 üzenetére
Pontosan annyi megy amennyit kell. 2000-2100 között van mindehol. Többet nem megy. Tudod is hűteni a kártyát rendesen, mert itt már hőt is termel rendesen?
-
KAMELOT
titán
válasz
Forestgreen #938 üzenetére
Tedd át senzorra és azt a képet tedd ide be. 1 órás játékmenetben mérted ezt?
-
TJ2
csendes tag
válasz
13 sanyika #934 üzenetére
Hali,
Nem volt kamu az alzás akció, szombaton vettem meg egy sráctól egy ilyen kártyát. Én csak egy 10-est spóroltam vele, ő viszont elég jól járt. Kettőkor lecsapott rá, délután át is vette. Ott a számlán a 125.000-es ár. -
Forestgreen
aktív tag
Ennyit tudok most, itt 2025-2040 a GPU boost a szoftver szerint.
-
csaba951
veterán
válasz
13 sanyika #934 üzenetére
Ha olcsón kell akkor ott a sima Armor. Ha meg hajlandó vagy kifizetni a felárat akkor meg ott van Armor OC+5000 Ft ért a Gaming X nagyobb GPU hűtő felülettel, és a a VRAM hűtése is fényévekkel jobb.
Armor OC-nél már kifizeted a komolyabb hűtés jelentős részét, de még pont nem kapod meg érte a magasabb teljesítményt. Ezért én ezt túlárazottnak érzem.
-
13 sanyika
tag
Valószínű full kamu volt az egész,vagy figyelem felkeltés.Tuti a dolgozók lecsaptak rá,vagy lefoglalták a barátaiknak.125k-ért 2060-ast sem kapsz.Ha visszakapom tőlük a pénzem,én is armor oc-t veszek a sima helyett,abban válogatott chip van.Remélem nagyobb szerencsém lesz vele,mint a sima armorral.
Sokat is szívtam vele,mire jó lett,aztán meg artifactos lett az armor.2. hónap kártya nélkül..... -
-
Nagynozi
aktív tag
A Fractal Design Node 202 nagyon kicsi ház, de hallatszik, mert itt van a fülem mellett, szóval nem csendes a jószág, de nem elviselhetetlenül hangos. 60fps-re korlátozva játszom, mivel ennyit tud a monitorom és ahogy írtam nem szeretem kihajtani belőle a maximumot, nekem nagy álmom volt egy nagyon erős miniITX gép, de kompromisszumokkal jár, igyekszem a hőmérsékletet lenn tartani.
-
Nagynozi
aktív tag
Sziasztok! Még február 22-én vásároltam Ipon-on egy MSI Aero GeForce RTX 2070 Mini ITX 8G-t 170-ért kereken újonnan, kaptam mellé egy Battlefield V-öt. Szerintem jó ár és lenyűgöző, hogy bele tudták pakolni 17 cm-es hosszúságba az RTX 2070 erejét. Természetesen egy Mini ITX házba ment (Node 202), egy GTX 1070-et váltott.
Jelenleg Battlefield V és Metro: Exodus-szal játszogatok vele, mindkét program szépen fut 1080p@60fps-sel a GPU 68 foknál nem melegebb, bár elég hangos. A Core i7 7700-at nem érzem bottleneck-nek még ennél a felbontásnál sem. Nekem fontos, hogy ne legyenek maxon járatva az alkatrészek a hőmérséklet miatt.
DXR-ról jó véleménnyel vagyok, kár, hogy kevés cím támogatja, a Metro eleve szerintem a generáció egyik legszebb játéka és valóban a Global Illumination sokat dob a hangulaton, főleg a sötét helyeken. Battlefieldnél egyértelműbb a tükröződések miatt, de nekem a Metro: Exodus ami álleejtős a Battlefield annyira nem.
-
KAMELOT
titán
válasz
13 sanyika #905 üzenetére
Ez most akciós? 175k-ért?
-
tipuka
addikt
válasz
13 sanyika #922 üzenetére
szerintem nem merik elmondani, ha igen is.
pedig én is kíváncsi lennék rá kinek sikerült -
13 sanyika
tag
Valakinek sikerült az Alzánál csípni egyet?
-
Peddy789
őstag
válasz
Forestgreen #900 üzenetére
Az evga kartyakat rendelheted kozvetlenul a gyartotol is, magyarorszagra nem olyan veszes a szallitas:
https://eu.evga.com/products/productlist.aspx?type=0&family=GeForce+20+Series+Family&chipset=RTX+2070Haverom innen vett 1060 6gbotat 200 euroert 4 honapja.
Nemtudom magyarban mennyiert vetted, erdemes nezni az arakat, neha egesz jo akciok vannak, es a legolcsobb verzio is nagyon korrekt, csak a hatlap kicsit hianycikk -
tipuka
addikt
nyomtam 2 percen át az f5-öt másodpercenként, meg is jelent előttem a kosár, rá kattintottam és elfogyott
-
TheKresh
csendes tag
válasz
Forestgreen #910 üzenetére
Senkinél sincs 14:00 -től teheted be a kosárba.
-
imi123
őstag
válasz
Forestgreen #910 üzenetére
14.00-kor indul az akció.Addig nincs kosár.
-
Forestgreen
aktív tag
válasz
Nekem nincs "kosár". Nálam felejtős...
-
Szupercsirke
tag
énis pályázok alzás 2070 re remélem kapok belőle 980 at váltana
-
tipuka
addikt
-
TheKresh
csendes tag
válasz
Köszönjük ^^
Remélem 1 db marad nekem is ,750 ti -ról pont terveztem váltani -
F e Z o
veterán
válasz
Kíváncsi leszek, fog-e valaki belőle...
-
13 sanyika
tag
https://www.alza.hu/gigabyte-geforce-rtx-2070-windforce-8g-d5481143.htm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! HP ZBook Studio G8 OLED WorkStation - i9 11900H 32GB DDR4 2TB SSD RTX 3070 8GB Win11
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest