- Kompakt vízhűtés
- iPad topik
- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- ASUS notebook topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
NVIDIA GeForce RTX 2080 (TU104)
Új hozzászólás Aktív témák
-
SkyTrancer
senior tag
válasz
- = Zk = - #2899 üzenetére
én csak azért írok ilyen véleményt is több helyre, mert állandóan csak azt látni, hogy mennyire istenkirály itt minden kártya
de arról amit én írok senki nem vesz vagy nem akar tudomást venni, hogy van az a helyzet amikor bizony kevés lehet a kártya
nekem mindig is fontosabb volt hogy néz ki egy játék.
Valószínű a régi beégést hozom magammal amikor még a very high és a high között is ég és föld volt a különbség
manapság a konzolok miatt ez nincs így
de akkor is észrevenni hogy bizony az nem a max graf
én meg látni akarok mindent
és jó lenne legalább 60fps-ben
sajnos még nem sikerül mindig...
ennyiADSL jó az,
tiszta feeling, meg izgalom -
- = Zk = -
félisten
válasz
SkyTrancer #2894 üzenetére
várjál...
leesett, asszem...nem Te vagy az, akinek a MAXra tolt dolog az a minden IS...?! lsd UI upscale és ilyen fölösleges dolgok?! render scale stb
(#2898) SkyTrancer
BF5 1440p RTX on, lowon 85 fixen....
felette elvérzik, de ezt tudtam eddig is... meg fölötte már nem tetszik.. szép, de neke mfelesleges... a valóságban sem olyan már a tükröződés
RT: nekem egyedül a BFV rt tetszik.. minden máshol fölösleges... TR, Metro stb....
dobjam fel?!mire letölteném 18 óra minimum
csoda adsl nettel, itt a jóIsten háta mögött
-
SkyTrancer
senior tag
válasz
- = Zk = - #2897 üzenetére
bf5 rtx-off-al biztosan annyi lehet, de én maxra tolt grafikával nézem
tehát RTX is max
Border-t visszarakom, megnézem megint
Addig dobd fel a watch dogs 2-t és told az égbe az összes csúszkát
ne felejtsd el újraindítani miután megvan, mert pár dolgot nem ment le és nem érvényes csak restart után
Azt tegyük hozzá, hogy van aki úgy nézi a játékokat, hogy optimistán és jó az
én meg azt lesem hogy mikor szar
ha lenne valami igazán durva cucc, már repülne is a 2080upscale render scale-hez nem nyúlok, mert azt már felbontás varia...az
más tészta -
- = Zk = -
félisten
válasz
SkyTrancer #2894 üzenetére
érdekes, most voltam fent a BFV multiban 2 órát zsinórban, és nekem vígan 120-145+ FPS van.. minden ultra, 1440p....
Border3 75+ nálam.... nagyobb harcoknál sem esik benem akarom elhinni, hogy 1080p-ben olyan ratyi FPS-ed van egy rángatott konfiggal... ott valam inem kerek bakker
szerk. lőj már nekem screenshotot a BFV video seettingsedről pls(#2895) cehaeries
nálam az R6S ugye 1440p ultrán 120+ FPS vígan... -
SkyTrancer
senior tag
válasz
Dadpool #2895 üzenetére
hát a minimum grafika más téma, és más megközelítés
Én ezeket természetesen a max grafikán értettem. Nem ultra hanem MAX
Az én álláspontom, hogy egy közel csúcs kártya csúcs grafikán menjen elfogadható sebességgel.
Ha a max fps a cél, mint pl anno volt, akkor ahhoz nem kell feltétlenül csúcs kártya
Arra ott vannak a különféle inifájlok átírása, egyéb mókolások, a max fps hez
mondjuk annak nem tudom mi értelme, mert jobb nem leszel 240hz-től max azt hiszed -
Dadpool
aktív tag
válasz
- = Zk = - #2893 üzenetére
Én is 1080p használok 2080 kártyán igaz én 240hz környékén szeretném tartani ha már olyan monitort vettem .Az R6 180-200 minimum grafikán. Tehát aki magas fps értékeket akár annak ideális a 1080p.
-
SkyTrancer
senior tag
válasz
- = Zk = - #2893 üzenetére
Hát nekem csak ugyebár sima 2080-van de szénné húzva, ugyan így a proci is
Control alatt nem ritka a 40fps full hb-ben
Watch Dogs 2 éppen 60on tanyázik, de erdős részen keményen 40-50 az átlag
Kingdom come szintén határeset, bár tény hogy felraktam most, és az updatek rengeteget javítottak a játékon
Battlefield 5, Tomb Raider, szintén megeszi a kártyát és nem sok tartalék marad benne
Metro Exodusm bizonyos pályaszakaszokon nem képes elérni a 60-fpst nem hogy fölötte lenne
Ghost Recon wildlands- megint csak darázik, bár ott tény, hogy más gond is közrejátszik. azt aláírom
Én pakolom fel mindig az újabbnál újabb játékokat, és mindig csak az van, hogy na hopp, még épp jó, de már nagyon szuszog a kártya, hogy meglegyen az a fránya 60 fps, ha már a monitor annyit nyom elém
Itt a Borderlands 3, QHD-vel már küszködik néha
Már csak rettegni tudok ha betöltjük a 2020-at mikor fog leégni a kártya és mehet a levesbe hogy meglegyen a fullhd élmény
QHD 4k csak erős kompromisszumokkal megy
És ez igaz a 2080-ti ra is hiába
Maxra tolt grafikával elvérzik minden kártya...
Ergo kell az erő, nincs itt semmi féle overkill meg szarságok hiszen ami ma éppen elég az holnap már kevés lesz -
- = Zk = -
félisten
válasz
SkyTrancer #2892 üzenetére
ugyan melyik játék az, ami a 2080 (supert) megfogja 1080p-ben?! komolyan érdekel.... mert nézd meg a konfigom, és jelentem, én még nem találkoztam olyannal, ami megfogta volna.... 1440p-ben!! ultrán...
voltak apróbb FPS beeséseim, de az a HDD miatt... átpakoltam SSD-re és et voilá...ha jó a motor, nekem a cpu 50-68%-on teker.. gpu fixen 99%... fps 78 alá nem megy be, de többet van 85+ -ban... pl The Outher Worlds
-
SkyTrancer
senior tag
válasz
- = Zk = - #2891 üzenetére
dehogy volt felesleges, már most is jönnek a nevek, amik megfogják a kártyát, és hamarosan 2020-at írunk
Én már most azon gondolkozom hogy ha jön valami 3000-es széria, akkor azonnal cserélem a 2080-at mert nem ritkán van kihajtva full hd-n teljesen
Kell az, ne az legyen a lényeg senkinek, hogy 99% gpu kihasználtság mellett be be figyel 60 alá, mert az már régen rossz... pláne ha akkor jut egy ilyen kártyához, amikor már 1 éves középkorú téma -
amadeuxs
tag
válasz
- = Zk = - #2888 üzenetére
Monitor csere nem lesz, most vettem azt is, 27" fhd-t, nem akartam 1440p-t, a full hd tokeletes.
-
Üdv!
Új driver frissítés óta nem mindig, de néha napján gondol egyet és kifagy a Cod MW-nél, régi driverrel nem volt ilyen probléma.
Valaki tapasztalt hasonlót? -
amadeuxs
tag
válasz
- = Zk = - #2886 üzenetére
full HD monitorom van, ugyhogy csak 1080p ben játszom, nekem elég,
Találtgyerek - a 780 még mindig megy , hibátlan kártya
-
- = Zk = -
félisten
válasz
Darth_Revan #2880 üzenetére
egyelőre "konkurencia" nélkül.... elvannak, mint a befőtt
-
VGYke
addikt
Lehet kérdeztem már, de akkor még egyszer:
Csak Gigabyte gyártóban gondolkodom:
Ezek közül mi a javasolt, illetve mi a nem? -
VGYke
addikt
válasz
SkyTrancer #2861 üzenetére
Nem mindegy! Ha 2080Super, nem akarnám hogy cserélni kelljen fél év múlva 3080-ra...
-
- = Zk = -
félisten
válasz
Találtgyerek #2875 üzenetére
jogos, bár én külföldön élek... de majd meglátjuk
anno a vizes 980 gigabyte azonnal elment... a sima 3 ventis gaming oc később, 4 hónapra... (ugyanis volt 980 SLi-m anno.... ezeket váltotta a 1070)
-
Találtgyerek
veterán
válasz
- = Zk = - #2874 üzenetére
Az a baj,hogy sokan félnek a vizes kártyától. Nekem is volt egy EVGA GTX1080 FTW Hybridem.
Nem tudtam többért eladni,mint egy MSI Gaming-et vagy Asus Strixet.
Valaki attól félt,hogy szivárogni fog később,volt aki a pumpa meghibásodástól.
Hozzáteszem azóta is hibátlanul megy a kártya egyik ismerősömnél... -
- = Zk = -
félisten
válasz
Találtgyerek #2873 üzenetére
karácsonykor én is ezen agyalok...
vagy bf-kor... mivel az enyém gyári vizes 2080, picit emeltebb áron mehet el...és nem kell sokat mellétenni, hogy 2080ti legyen.... -
-
ÁdiBá
veterán
válasz
Találtgyerek #2869 üzenetére
Tapasztalat.
2080Ti / 165 Fps WQHD
RT téren van még hová fejlödni...
Persze nem azt mondom, hogy gyenge a 2080Ti. Hanem, hogy vannak olyan beállitási sémák amik sajnos ezt a kártyát is megfogják...
Régen volt ez az élsimitással, most már jön az RT, sugárkövetés.
Ha ezt is tudni fogja a következő generáció, akkor jön majd más, igy megy ez évről évre. -
Hikvision
senior tag
A 2070-es topicban szerintem azért nem lehet releváns információt kapni a kérdésre, mert ott pont azok az emberek vannak, akik igazolni akarják magukat, hogy miért jártak "jobban" a 2070-el.
-
ÁdiBá
veterán
válasz
Találtgyerek #2866 üzenetére
Ha már jön az RT akkor már 2080Ti OC, de néhol az sem elég.
-
nkmedve
őstag
válasz
Találtgyerek #2866 üzenetére
Szerintem még a stabil 1440p 60Hz-hez is kell egy 2080 ha az ember nem akarja beálldozni az egyéb beállításokat. Már most több olyan játék van ahol a 2080 jelenettől függően lemegy 60 FPS alá, és még RT sem kell hozzá. Ilyen példa lenne a két utolsó Assassin's Creed, vagy akár a Borderlands 3 is. Persze lehet kísérletezni a beállításokkal s akkor ki lehet hozni 100+ FPS-t ezekben is, csak az már kicsit kompromisszumosabb.
-
Találtgyerek
veterán
válasz
SkyTrancer #2865 üzenetére
Így van,ezért írtam,hogy ennyi erővel mindenki maradhatna egy kisebb kártyánál.
Az egész dolog pénzkidobás. Viszont,ha valakinek van rá felesleges pénze,akkor vegyen olyat,ami kielégíti az igényeit. Az 1440p-s 144Hz-es monitorhoz ami neki van,ahhoz meg kell legalább egy 2080 vagy egy 2080 super. 20 Fps is sokat számít,amikor 60fps környékén döcögne a játék egy kisebb kártyával. -
SkyTrancer
senior tag
válasz
Találtgyerek #2864 üzenetére
hát így megy ez ja
Ha már itt tartunk a 2060 super sem éri meg azt a +50 ezret a 1660Ti hez képest
Sok videósnál látni, hogy bizony a 1660Ti simán full hd 60-fps kártya.... -
Találtgyerek
veterán
Szia!
Szerintem megéri a 2080 vagy a 2080 super! 1440p-ben 100fps sincs meg minden játékban a 2080-al. 2070s-el még kevesebb és van ahol 20 fps-el is gyengébb.
Ennyi erővel mondhatnák,hogy vegyél egy 2060 supert,mert nem éri meg a 2070 super azt 55-60 000 Ft-ot 15 Fps miatt. -
chris0000
őstag
-
chris0000
őstag
azt tudja vki,h Ipon-on meddig fut egy akció pl erre: [MSI GeForce RTX 2080 8GB GDDR6 SUPER Gaming X Trio PCIE + Call of Duty: Modern Warfare játék ajándékba - RTX bundle ]
thx.üdv. -
SkyTrancer
senior tag
Azt nem írtad, neked mik a szempontok
Fontos e hogy maxon legyen minden, vagy elég ha kompromisszumot kell kötni
Abból amit leírtál, sejtem, hogy tökmindegy hogy néz ki a játék, csak legyen meg az fps szám
Ergo simán jó lehet a 2070-is, max picit többet kell visszavenni
Én mondjuk sosem értettem, hogy miért jobb úgy játszani, hogy nem azt látom amit lehetne, de folyamatosabban, de ez nem az én dolgom
AMúgy meg amennyi pénzed van rá
Ha van elég hogy most megvedd a 2070-et, de simán összehozod a 2080-árát akkor nincs kérdés
Ha nehezen hozod össze, vagy nem is akarod, akkor nem javaslom, mert mint írtam, picit többet kell mókolni, hiszen gyanítom mindegy neked
-
- = Zk = -
félisten
szia
én még a megjelenéskor akartam a sima 2070-et... 1440p, 144Hz ultra gamingre... a tesztek alapján úgyéreztem, kényelemsen elég oda, DE van/lesz gém, ahol kompromisszumot kell kötni és inkább lett a 2080..
nem bántam meg... van benne tartalék.. elbírja a 1440p, 144Hz-cet...én a helyedben 2080 sima vagy supert vennék...
-
chris0000
őstag
RTX 2080 SUPER vs. RTX 2080 vs. RTX 2070 SUPER vs. RTX 2070 Benchmarks | 59 tests
ezt a tesztet láttad? 9900K-val teszteli...
Saycz: ahhoz is járt a COD,mert akkor jó ár volt érte?sima vagy super? -
Hikvision
senior tag
A Call Of Duty Modern Warfare-ről van szó, nyilván egyre több játékban fog majd elterjedni, a 2080-is határeset, a 2070 felejtős értelmes fps mellett ray tracingel. Ha neked nem fontos az rtx akkor vegyél inkább egy 1080Ti-t. Nekem most az Inno3D X3 2080 230K-bruttóban megállt, 3 év garanciával.
-
VGYke
addikt
válasz
Hikvision #2854 üzenetére
Itt? de hol?
Még mindig érdekelne a többiek véleménye, miért 2080Super, a 2070Super helyett ? -
Hikvision
senior tag
Hasonló Konfig, 9700K+2080 van, +144Hz-es Monitor, és ha pl az új COD-ot nézzük, akkor bekapcsolt RayTracing-el 90-144 fpst tud tartani, kikapcsolva kiakasztja a 144-et, valszeg 2070 már behasalna 60fps körülire, az meg már nem olyan fasza. Ha van rá keret akkor hosszabb távon egészségesebb a 2080.
-
VGYke
addikt
Sziasztok! Hasonló kérdést feltettem a 2070 topikban is. Kíváncsi lennék arra, ti mi alapján döntöttetek a 2080 (Super) mellett, a 2070 (Super) helyett?
A 2070 fórum lakók véleménye (nem ér +10-15FPS +80ezret).
Képtelen vagyok dönteni 2070-208 Super között, I9-990K CPU és 2560x1140, 70-144Hz FreeSync ASUS MG279Q gamer monitorom alá, ami állítólag a lista szerint G-Sync kompatibilis.
Szóval kíváncsi vagyok ti miért döntöttetek a 2080 v. 208 Super mellett? -
nkmedve
őstag
válasz
mihellers56 #2840 üzenetére
Persze egy normális 2080-at semmiképp nem érdemes S-re cserélni, de ha mondjuk az ember most újan akar venni és hasonló árban van a két kártya akkor logikusabb lehet az S. Újabb GPU revízió, jobban megválogatott chipek (így jó eséllyel hűvösebben megy vagy magasabb órajelet bír), talán picit csiszoltak a hűtőn is az elmúlt évben.
Ugyanakkor ha valaki jelentősen olcsóbban kap sima 2080-at akkor az is megérheti még. -
Harambee
tag
Sziasztok valaki betudna nekem váltani Modern Warfare kupont?
Nagyon hálás lennék érte -
GAbre
veterán
Üdv!
Valaki be tudna váltani nekem cod kupont? -
SkyTrancer
senior tag
aki most vesz kártyát, minek vegyen sima 2080-at
sehogy sem éri meg a sima
drága, nem gyártják már stb...
Ezen a szinten pár ezer forint már nem számít
ezért kell a SUPER verzió -
nkmedve
őstag
válasz
mihellers56 #2837 üzenetére
Nem teljesen tudom, hogy teszteken kívül milyen más tapasztalat lehet releváns két olyan kártyánál amelyek ugyanazon arhitektúrán alapszanak (így minden játékban kb. azonos a különbség) és az átlagos teljesítményük 5-8%-al tér el. Adott kártyatípustól, OC-től és a rendszer többi elemétől (pl. proci) függően a különbség könnyen 5% alatt is lehet.
Szóval akkora különbség van, hogy talán még a legérzékenyebb gamerek se tudnák eldönteni, hogy "érzésre" melyik gyorsabb. -
mihellers56
tag
Amugy most a sima 2080 és S között mekkora teljesítmény külömbség van? Tapasztalat érdekel nem tesztek a neten!
-
VGYke
addikt
válasz
torma1981 #2832 üzenetére
Gigabyte honlapról összehasonlítás. Mi a bánat lehet a különbség a rev2.0 és rev1.0 között, tudja, látja valaki? Ja és itt van még ez, mint GeForce® RTX 2080 SUPER™ GAMING 8G (rev. 1.0)
-
VGYke
addikt
válasz
torma1981 #2830 üzenetére
Képtelen vagyok beazonosítani a kártyád. GeForce® RTX 2080 SUPER™ GAMING OC 8G (rev. 2.0) ez az?
-
VGYke
addikt
válasz
torma1981 #2826 üzenetére
"Nekem 2080 giga super van."
Be tudnád linkelni a pontos típust?
Nagy bajban vagyok a kiválasztással.
Alapból Gigabyte AORUS GeForce RTX 2080 SUPER választottam volna, na de a kb. 289eFt ára elriasztott (nem akarok vásárolni csak 1 bizonyos helyen, ahol 20 éve vásárlok!) -
- = Zk = -
félisten
hol tartunk?!
nekem evga sima 2080 black van... utólag kapott egy gyári vizet rá... mókolni ugyan kellett a hangos pumpával, és kapott 2 db vardar F3-at push-pullba ami "szerintem" nem hangos, viszon 45-50fok fölött még nem láttam nyáron a gpu-t...
eddigi hűtéspróbálkozásaimat visszábblapozva lehet olvasni... H55, H75, ACE4... ezekkel rendre főtt a kártya egy kibb@szott átalakító miatt, amit csak az a nyüves AC árul.. de csak akkor kapsz, ha igazolod a vásárlásást AC hűtésnek... becarok -
-
torma1981
veterán
Nekem 2080 giga super van. Eszméletlen jó cucc. Terhelés alatt 55%-os ventivel nem is lehet szinte hallani. Igy 65-70 fok egy zárt, silent házban. Volt MSI trió is annak sem jobb a hűtése. Nagyot csalódtam pozitívan a Giga gaming kártyában.
Nem éri meg sem az MSI, sem az Asus STRIX a felárat.
-
mihellers56
tag
válasz
Találtgyerek #2824 üzenetére
málam max 60-61 fok.
-
FaTHI
őstag
válasz
Találtgyerek #2821 üzenetére
Nálam a sima 2080 giga gaming ha BfV-el játszom aki ismeri tudja minden erőforrást felzabál legyen Cpu vagy Vga. Szóval hallani hogy terhelés alatt van, de egyáltalán nem zavaró.
-
mihellers56
tag
Nem isteníteni és űberelni akarom a vga-mat de tényleg elég halk
-
Találtgyerek
veterán
A normális 3 ventis és hibrid verzók közül nyugodtan választhatsz.Mindegy, hogy melyik márka. Szerintem egy Gigabyte Gaming se lehet sokkal hangosabb,mint egy drágább Strix vagy MSI Gaming.
Én még nem hallottam a Strixnek sosem a hangját. Silent módban fut,hangtalan és nem melegszik. -
chris0000
őstag
hi.a kettő között mi a különbség,esetleg a PCB is nagyobb az XS-nek vagy csak a venti nagyobb?thx.üdv.
MSI GeForce RTX 2080 8GB GDDR6 SUPER Ventus OC PCIE + Call of Duty: Modern Warfare játék ajándékba - RTX bundle [link]
MSI GeForce RTX 2080 8GB GDDR6 SUPER Ventus XS OC PCIE + Call of Duty: Modern Warfare játék ajándékba - RTX bundle [link]
-
-
VGYke
addikt
válasz
Találtgyerek #2816 üzenetére
Egy mási probléma és kérdés a zaj.
Szerintetek melyik a leg kevésbé zajos 2080 kártya? -
- = Zk = -
félisten
válasz
Darth_Revan #2814 üzenetére
+1...
de én bevállaltam, lassan 1 éve...
megnéztem akkor egy polcos 1080Ti árát és egy polcos 2080-ét... namondom meg a f..zomat, meg már évek óta (megtehetem), új kártyákat veszek... így ez is...nem tudni, meddig tartja életben a Pascalt az nV...
szerk
engem nagyon érdekel egy Minecraft RT verzió.. ha kintlesz hivatalosan, veszem is a gémet -
Darth_Revan
veterán
Változó. Van játék ahol áll leejtő (pl Battlefield V,), de van ahol kb észre sem veszed a különbséget az FPS csökkenésen kívül (pl Shadow of the Tomb Raider).
Nem hivatalosan már több régi játékhoz is adtak ki modderek RTX támogatást, ami szemmel látható különbséget hoz, pl Far Cry 5, GTA5, The Witcher 3.
-
VGYke
addikt
válasz
mihellers56 #2811 üzenetére
Darth_Revan, mihellers56 köszönöm! Kb. 8 éve AMD VGA van, jelenlegi egy Asus ROG-STRIX-RX580-T8G-GAMING VGA. Új Z390 konfigurációt tervezek, így új VGA is illik bele, bár a monitorom amit nem cserélek Asus MG279Q 2560 x 1440 FreeSync, amit állítólag támogat az nVidia-t is.
Egyedül az RTX sugárkövetés technológia miatt gondolkodtam el az AMD-GeForce váltáson!
Őszintén: megéri a "sugárkövetés" mint látvány, jelenleg a váltást?
Mert ha nem, maradnék az AMD-nél és rágyúrnék egy Gigabyte Radeon™ RX 5700 XT GAMING OC -re, ami állítólag 2070 super szint, csak olcsóbb!
-
Ghoula
senior tag
válasz
Darth_Revan #2809 üzenetére
Abban is van valami amit mondasz, de hogy legyen min gondolkodni a kollégának, én inkább vennék evga-t. Ott is van 3 slotos ultra kártya, ha nem zavar a pumpa hangja akkor hibrid hűtéses is 2 féle, és a garit némi ojró fejében 5 vagy akár 10 évre is bővítheted 90 napon belül.
-
Darth_Revan
veterán
Hát nem tudom...személyes vélemény ugyan, de ha most vennék, nekem akkor ez bőven elég lenne: https://ipon.hu/shop/termek/manli-m-nrtx2080sg6rghppp-m3445-gefroce-rtx-2080-8gb-gddr6-super-gallardo-pcie/1783363 [link]
Boost órajel ennek is 1860 Mhz, mint a fentebb linkelt Gigabyte és ez is 3 ventis.
De ha neked megér +50.000 Ft-ot a márkanév, akkor az már a saját döntésed.Lehetnek az alkatrészek között minőségbeli különbségek, de kb mindegy, hisz minden made in china, lehet hogy az olcsó "no name" manli 2 héten belül bedöglik, de lehet tovább húzza mint a "márkás" Gigabyte, manapság már ez zsákbamacska. Az viszont +pont hogy a Manlira 3 év gari van.
-
VGYke
addikt
Sziasztok! Van valakinek tudomása arról, hogy a Gigabyte AORUS GeForce® RTX 2080 SUPER™ 8G kártyával valami baj lenne, valamiért nem javasolt, esetleg van tőle jobb vétel?
Én 20 éve 1 helyen vásárlok hardvert, barátom a tulaj, alkuképes, de a fentiekre ma 299eFt árat mondott. Beleférne a pénztárcába, ha qrvajó, halk és évekig problémamentes kártya lenne... Ja és azért Gigabyte, mert az alaplap is az, legyen már egységes az ilyen olyan sallang szoftver.
Tudtok tanácsot adni? -
Con Troll
senior tag
Sziasztok!
Ha valaki nem tart igényt a kártyához járó Call of Duty kuponra, privátban legyen kedves írjon rám, hogy leboltoljuk.Köszönöm!
-
csul1
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Felújított laptopok / PC-k Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost! 04.24
- Honor Magic7 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest