Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Androidos fejegységek
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
NVIDIA GeForce RTX 2080 (TU104)
Új hozzászólás Aktív témák
-
- = Zk = -
félisten
hol tartunk?!
nekem evga sima 2080 black van... utólag kapott egy gyári vizet rá... mókolni ugyan kellett a hangos pumpával, és kapott 2 db vardar F3-at push-pullba ami "szerintem" nem hangos, viszon 45-50fok fölött még nem láttam nyáron a gpu-t...
eddigi hűtéspróbálkozásaimat visszábblapozva lehet olvasni... H55, H75, ACE4... ezekkel rendre főtt a kártya egy kibb@szott átalakító miatt, amit csak az a nyüves AC árul.. de csak akkor kapsz, ha igazolod a vásárlásást AC hűtésnek... becarok
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- ASUS GeForce RTX 2060 DUAL EVO 6GB használt videokártya számlával 1 év garanciával!
- Videókártya felvásárlás, csomagküldéssel is. Készpénzes vagy utalásos kifizetés
- MSI és Inno3D RTX 2060 Videókártyák /Dobozos/Jótállással!/Posta ok!
- RTX20xx Minden ami BGA! VGA/PC/Laptop -- GPU // RAM // VRM javítás -- Már 9. éve
- MSI GeForce RTX 2060 VENTUS OC 12GB Garanciával!
Üzleti előfizetők hirdetései
- ASUS Radeon RX 7600 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M Ryzen 5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Corsair 650W
- Softmodolt PlayStation 3 Slim
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest