Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• htsnorman

csendes tag

Sziasztok,

Segítséget szeretnék kérni mert már az őrület határán vagyok.

Megpróbálom rövidre fogni:

Új build építés:

Gigabyte AX 370 Gaming 3
    Ryzen 5 2600
    16 GB DDR4 2666
    RTX 2060

Oké, összerak, minden játéknál szinte microsutterek, cpu gpu power leugrik véletlenszerűen nem tudom mihez kötni, gpu 100% cpu 40-60%. Videókari vissza garira mert valami nem oké.

Közben felbuzdulva, hogy lehet hogy nem is a kari a szar INTEL build:

Rog Strix Z390-H
    Be quiet! pure rock slim
    i5 - 9600k
    16GB DDR 2666
    RTX 2060

A kártyánál nyilván nem talált semmit rendeleneset a cég. Oké, új buildba be és jön az érdekesség.

Változatlanul furák a játékok, de talán egy fokkal jobb a helyzet, VISZONT, kb megállásnáélkül 80-100%on pörög a CPU és akkor vannak a sutterek amikor a 100%ot megnyalja (ugyan az a jenelség mint a ryzennél) oké. bios manuálisan 4200-ra a 9600k, max 65-70fokon pörög terhelésen is igy. ugyan az minden, gyanusan a cpu usageel tudom összekötni ezeket a microsuttereket. Teljesen elvesztettem a fonalat, hogy hol lehet baj... a Kari ELVILEG jó, meg nem is tudom hogy ilyet csinálhat hogy túl pörgeti a CPU-t, Prime95 3órán át ment minden oké. az érdekes hogy Benchmarkoknál egyszerűen tökéletesen minden, nincs megakadás (minden bizonnyal ezért mondta a cég hogy nincs baj a kártyával). Valakinek valami ötlete ? (minden energia takarékosságos meg nvidia control panel, meg bios perforamnce beállítást próbáltam.) :R :R

Új hozzászólás Aktív témák