Hirdetés
- Notebookosított mini PC-t leplezett le az AOOSTAR
- Vélemény: más cég lenne az Intel, ha korábban nevezik ki Lip-Bu Tant
- Barátságot teremtene az ARM és az Anti-Cheat rendszere között az Epic Games
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- Az NVIDIA szerint a nagyobb készletek stabilizálják majd az új GeForce-ok árait
- OLED TV topic
- Elektroncsöves Hi-Fi
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- iPad topik
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Vélemény: más cég lenne az Intel, ha korábban nevezik ki Lip-Bu Tant
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
nVidia GeForce GTX 970 / 980 (GM204)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rathrol
senior tag
Érdekes témát vesztegetünk...nálam i7 4790 a Rainbow Six Siege előbb monitoroztam a vga-cpu melegedését és ott lent láthattam a cpu használatát is, meglepődve néztem hogy volt olyan rész is ahol 90% használatban volt a processzor.
FHD felbontáson minden maxra húzva, játék alatt nem ment semmi, és vírusmentes a gép (elvileg
).
-
Rathrol
senior tag
Sziasztok!
Miért van az hogy FHD felbontáson játék közben (monitor közepén kb.) a kép "megtörik", alsó és a felső kép elcsúszik és közepén látszik meg "hullámzása".
Legújabb nvidia driver van fent, és eddig minden játéknál láttam ezt a jelenséget, de legjobban akkor látszik ha gyorsan mozgatom a játékban a kamerát,vagy nézet váltásnál jön elő még, és csak itt-ott. Annyira nem zavar, csak kíváncsi vagyok miért van ez? -
Rathrol
senior tag
Nekem játék közben (Dying light,AC:S,WT maxon) max 66fokos az MSI Gaming, persze alap órajelen 1342 boost-al...2db ház ventivel felrakot oldallappal. Tényleg jó hűtése van, pláne hogy halk.
-
Rathrol
senior tag
Még egy valami észre vétel lenne, másnál is dobálja a boost órajelet (tehát gyárilag, nem tuningoltam még), szóval úgy hogy alaból 1342Mhz boost órajele, és amint eléri 62-63fokot 1329mhz esik vissza.
-
Rathrol
senior tag
Sziasztok!
Én is csatlakoznék egy MSI GTX 970 GAMING 4GB tárborához!
Annyi kérdésem lenne hogy nemtudom miért de AB mértem pár játékot és ott a GPU-nál csak 99% van kihasználva, miért?
Vsync kikapcsolva -
Rathrol
senior tag
Elvileg a Gigabyte WF3 és Asus DC2 Black ritka a cicergés, persze azok is csinálják +2000fps felett
-
Rathrol
senior tag
Nekem EVGA SC ACX 1.0 elég magas, pl.: Metro Redux játéknál van hogy 56% venti 77-78 foknál akad meg 99% GPU használatnál, 80-90% GPU használatnál 60-70 fokos!
-
Rathrol
senior tag
válasz
sid.:Rc211v #10428 üzenetére
Az frankó, ideje beszerezni egy zárt fülest akkor...
-
Rathrol
senior tag
Úgy gariztatnak ha vsync bekapcsolásával is cicereg? Sajnos a elállási joggal már nemtudom visszavinni.
-
Rathrol
senior tag
Volt akinek kicserélték a vga mert cicerget? Ipon vettem és lehet élni fogok vele, de gondolom az már nincs érvényben hogy másik márkát válasszak gariztatásnál?
-
Rathrol
senior tag
Úgy látom játék válogatja, Shadow of Mordor játéknál ultra minden max 72fok tovább nem megy, Dead rising 3 ultra 53fok max.
-
Rathrol
senior tag
Sziasztok!
Nektek terhelés alatt hány fokig megy fel a GTX 970 kártya, nálam alapórajelen van de gyárilag húzott max: 74fok, ez jónak mondható? Evga ACX 1.0, olvastam hogy bajok vannak a hűtésfelépítésével, ezért álltam rá hűtés fok figyelésre!
-
Rathrol
senior tag
Köszi
-
Rathrol
senior tag
válasz
Forestgreen #1982 üzenetére
Ez durva érték!
Egyenlőre nekem jó ilyen órajele bőven, csak kíváncsi voltam mire képes de úgy látom simán felhúzhatom GTX 980 teljesítményre!
-
Rathrol
senior tag
Alapórajelem: 1165/1317 és felhúznám erre az értékre 1178 / 1329 MHz, mennyi fps eredményezne?
Van valahol leírás hogy órajel húzásonként hány képkockát lehet nyerni?
-
Rathrol
senior tag
Hogyan kell step-up az EVGA kártyát, mert ha jól tudom 90 napig jogosult vagyok rá!
Sajnos magyar leírását nem találtam hozzá, ezért kérdezem, főleg olyat aki már csinált ilyet, hogyan működik ez, mert lehet kicserélem FTW ACX 2.0, 2 hét múlva talán. -
Rathrol
senior tag
válasz
Forestgreen #1760 üzenetére
Hát jah, de elején én is féltem attól hogy youtube videók alapján nálam is fos lesz...de nem így lett szerencsére!
-
Rathrol
senior tag
Nekem EVGA GTX 970 van, és semmi bajom a hűtőjével (ACX 1.0)!
Nem hangos, nem ciripel persze terhelés alatt értem!
Olyan órajele van mint a gigafos Gaming g1
-
Rathrol
senior tag
ACX 2.0 miben másabb mint az elődje?
-
Rathrol
senior tag
Nekem EVGA ACX (1.0) GTX 970 OC verizó van, és semmi ciripelés,75fok max. (crysis 3 ultra full hd-n próbálva),jó a hangja is terhelés alatt a ventiknek...hála istenek nekem különösebben nincs vele gond! Remélem továbbiakban is elegedet leszek vele!
Ha meg nem, akkor ott a venti csere ami nem jár gari vesztéssel, és olyan órajelen is futtathatom hogy a legcombosabb gtx 970 márkát is kenterbe velem GTX 980 szinten!
Amúgy itt a fórumon van olyan tökös legény aki EVGA ACX GTX 970 mert venni?
-
Rathrol
senior tag
Evga GTX 970 ACX 1.0 hűtéssel mind széria hiba lenne [link], mert az frankó lesz hogy kifizetek 100k és szart kapok...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új Bontatlan GIGABYTE Radeon RX 9070 Gaming OC 16G 3Év gari 27% Áfás számla
- BESZÁMÍTÁS! nVidia Founders RTX 3090 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- SAPPHIRE PULSE RX 7800 XT GAMING 16GB GDDR6! GARANCIA+SZÁMLA (a Te nevedre)! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- Videokártyát, videokártyákat keresek, vennék!
- Asrock Radeon RX 5600 XT Phantom Gaming D3 6G OC
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest