- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Apple MacBook
- Dell notebook topic
- Milyen notebookot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Nyomtató topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
-
PROHARDVER!
nVidia GeForce GTX 970 / 980 (GM204)
Új hozzászólás Aktív témák
-
blu79
addikt
válasz
BullZeye #34175 üzenetére
Nézd, én 2014 november végén vettem az Msi Gaming 970-et 110000-ért és közel 1év után kb.100ért kelt el. Ha megnézed a mostani új 970 árakat rádöbbensz hogy nem esett az ára
Update
Ha megjelenik az új széria akkor a használtpiaci árak változhatnak lefele, de a boltiaknak csak nagyon kicsi az esély hogy lefele változik -
trufa12
addikt
válasz
BullZeye #32894 üzenetére
Az nekem nem gond... vissza viszem én ha kell 8xor is... ha már valamiért súlyos ezreket fizetek, nem én tehetek róla hogy kínai .. meg sorozatgyártásba készül... a bolt se, de köteles cserélni, amíg ezt írja meg a törvény .. (fogyasztóvédelem )
Be Quite Silent Base 800-ast veszek először is, meg fél passzív tápot... jó béllel aztán kiderül a többi
vga meg 980-ti msi lesz .. -
válasz
BullZeye #31916 üzenetére
Nekem is dell monitoraim vannak, de nincs ilyen probléma... lehet valami VGA BIOS kompatibilitási baj is. Nincs frissebb bios pl az MSI honlapján hozzá véletlen?
Amugy még a monitorban van enegiagazdálkozási beállítás, akkor azokat nézd át és kapcsold ki esetleg. (Pl Smart Energy, ilyesmi). Hátha megjavul ettől.
Nálam ez pl ki van kapcsolva... bár elvileg nem kéne köze legyen hozzá. -
Grafirka
őstag
válasz
BullZeye #31916 üzenetére
Ezt meg hallottam masoktol is. Az ismerosom ugyanilyen tipusu DELL-je ugyanezt csinalta az intel bepitett igp vel. Nem tudom ha azota megoldodott de holnap rakerdek hatha tud valami megoldast. Sajnos meg hallottam ezt a panaszt tobb helyrol. A VGA drivert mindenkepp frissitsd ugy , hogy a regit letisztitod DDU val.
Ezenkivul a Dell diplay manager es egy kis regiszter valtoztatassal allitolag lehet segiteni rajta. Az utolso elotti postot olvasd el.
-
maross
nagyúr
-
matteo_szg
őstag
válasz
BullZeye #27413 üzenetére
Küldenél nekem privátban egy szériaszámot?
Ja látom, tehát nem hivatalos beszerzésű az alaplap. Na, ez szokott a probléma lenni.
Természetesen, ami hivatalos magyar forgalmazáson keresztül jön az országba, viszonteladókhoz, ott ilyen megszűnés esetén tudunk segíteni, és felvesszük a kapcsolatot a nagykereskedéssel.De szlovák import esetén ez nehéz...
-
Assdak
őstag
válasz
BullZeye #27413 üzenetére
Ez esetben nyugodtan mehetsz a negykerhez, aki a kiskernek értékesítette a terméket.
Mondjuk amit írsz az nekem azért fura, mert közvetlen kapcsolatban vagyok pár éve, az Asus Magyarországgal és foglalkoznak alaplappal, videokártyával és minden szarral. A garanciáztatás is rajtuk keresztül megy már évek óta. -
ffodi
veterán
válasz
BullZeye #26933 üzenetére
Na igen, ennyiért már kávét is főzhetne reggelente.
Mindemellett - ne vedd sértésnek- pontosan az ilyen hozzáállás miatt van ennyi visszaküldött eszköz (nem csak vga-kra gondolok). Ennek én pont az ellentéte vagyok. Csak akkor viszek/küldök vissza valamit ha már teljesen meggyőződtem (nyilván képességeimhez mérten) arról, hogy hibás.
Jó-jó nem mi vagyunk a vga-ért, hanem fordítva, de akkor is...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
BullZeye #26898 üzenetére
Nem ilyenekre kell gondolni, hanem pl. Visual C++ hiánya, vagy több belőle, simán okozhat ilyet. +net framework szintén.
Vagy, ha pl, nincs frissítve, akkor valamely frissítés hiánya, és így tovább.
Szal, de.. Számít. Pl. olyan is előforudlhat, hogy mondjuk egy játék nem indul el, mert a Visual C++ 2008 x86-os változatából fentvan 5 féle.
-
BullZeye
veterán
válasz
BullZeye #26884 üzenetére
Aha, újratelepítettem, jó is volt. Aztán restart 2x, és mintha frissíteni akarná experiencet (közben kipróbáltam igen, azonnal kiírja, hogy frissítés). Ha elfogadom tönkremegy minden benne, ha mégse akkor meg nem indul el. Hát grat nekik
tök jó ez így meg minden, viszont körberöhögöm aki azt meri állítani minden flott Nvidia oldalán szoftveresen
3x telepítettem újra, és mindkétszer ez történt, úgyhogy ez már nem hiszem, hogy user error lenne
Hisz 49-ben lévő experience működik ahogy kell neki.összegezve:
Működik - NVIDIA GeForce Experience v2.4.5.57
Nem Működik - 2.5.11.45És a probléma, hogy frissítést nem találom hol lehet kikapcsolni.
-
Speed®
titán
válasz
BullZeye #26884 üzenetére
GeForce Hotfix driver 353.49
This is a GeForce HotFix driver, version 353.49 that addresses the following issue:
Sony Vegas Pro crashes
Ha nem vagy crashelőVegas Pro user, miért kéne felrakni..? 353.30/WHQL.
Nincs baj azzal, hogy ki akarod "próbálni", de ami felesleges, az felesleges.
Gondolok itt pl. a 3DVision részre és arra, hogy más szabja meg, mit-hogyan lőjek be egy játékban..majd én kezelem saját igények alapján. Shadowplay és egyéb jóságok más tészta, amiatt nyilván joggal sír az ember, ha kéne és gond van vele. -
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- BestBuy ruhás topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Építő/felújító topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Milyen videókártyát?
- Politika
- Opel topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- XFX AMD Radeon RX6700XT 12GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest