- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Házimozi belépő szinten
- Dell asztali gépek
-
PROHARDVER!
nVidia GeForce GTX 970 / 980 (GM204)
Új hozzászólás Aktív témák
-
blu79
addikt
Az az igazság hogy az 1070 simán(jóval) veri a 980-at és ha azt kedvező áron adják (120-30) akkor mindenki azt veszi így a 980 nagyon leértékelődik . (Pl 780Ti esete) . De ott van az a HA
-
blu79
addikt
válasz
GeneraL_XTX #37095 üzenetére
Én is így tennék
, pontosan ahogy írod.
-
cyberkind
félisten
válasz
Így-így, amíg nálunk nincs is az amit akarok venni jó nagy hülyeség lenne eladnom, főleg hogy tuningos darab sok-sok garanciával.
-
Grave_444
nagyúr
válasz
Van, aki nem igazán tud/akar várni.
Már nekem is le kellett vinni az árat, aztán így sincs túl sok érdeklődő.Pedig szerintem jónak számít alap feszes 1500/1950, moddolt halk biossal.
-
blu79
addikt
Már 100-èrt van 980 G1 aprón garival
, kezdenek beesni az árak
-
F e Z o
veterán
válasz
- = Zk = - #37085 üzenetére
Igen, 69*0 topikból ismerős vagy.
Egyébként nem hiszen hogy nagyon procilimites leszel 5760*1080-ban 4,5GHz-es i5 haswell-lel 980SLI-vel. -
Shaza
senior tag
válasz
- = Zk = - #37087 üzenetére
A i5 4690k elég lenne a kártyámhoz ,vagy inkább i5 6500-6600?
Annyira hosszú távra nem tervezek ennek a procinak ezt a kártyát kéne kiszolgálni ,mert kb 1,5 év múlva lenne egy komplett gépcsere addigra meg bőven itt lesznek az új procik és kártyák. -
Shaza
senior tag
Sziasztok!
Egy Msi Gtx 970 Gaming kártyához milyen procit ajánlanátok?
Egy 4,4-re húzott fx 8350 elég hogy kihozza belőle amit lehet?
Köszi -
F e Z o
veterán
válasz
- = Zk = - #37083 üzenetére
AMD HAF intellel és két nvidia vga-val. Mindenből egy kicsit...
Milyen felbontáson tolod?
-
- = Zk = -
félisten
4790K lesz, ha nagyon nem elég az i5.. kiderül...
nem, két WaterForce nem férne el a radi miatt. a második egy G1 Gaming.
így is oldallapot kell vennem a CoolerMastertől mert csóri AMD HAF oldallap plexis, nem olyan mint a sima 932-é....
-
Cs1csó
titán
válasz
- = Zk = - #37079 üzenetére
Ilyen brutál duohoz i7-es dukál egy i5-i7 közötti árkülönbség elhanyagolható ahhoz képes amennyit ezekbe a kártyákba kell fektetnil. Ehhez már csak az kellene hogy a rendszer HDD-ről futó xp legyen.
-
davidsone
addikt
válasz
uh akkor ezt te tényleg élesben tolod
kettő waterforce lesz?
-
h1mpi
félisten
válasz
Szerintem egy i7-es kellene 4.6-4.8 Ghz-el, hogy 100%-osan megpörgesse a 980-akat.
-
- = Zk = -
félisten
hát, merem remélni, hogy a 4690K elegendő lesz egy 980 SLi alá...
-
lacus83
senior tag
válasz
GeneraL_XTX #37076 üzenetére
Semmi se fogja semminek se leverni az árát.
Ár versenyt nem fog magának okozni az NV.
Olyan sokat vártok árban az új szériáktól.
A beragadt készleteket eladják meglévő árakon,vagy picivel alatta mivel az új szériák drágábban fognak indulni.
Ne legyünk naivak, 1070 nem 100 ezerbe fog kerülni és 1080 sem 150 be.
Mire ezeknek az árai beesnek az kb fél év,de addig a 900 as szériákat rég kifuttatják.970 újan is magas ár még mindig,használtan meg vicc amit kérnek érte.Játék kuponnal olcsóbb a zsír uj mint a használt.
Egyébként tényleg van ezeknek külön topic -
davidsone
addikt
válasz
GeneraL_XTX #37076 üzenetére
akkor linkeld
-
GeneraL_XTX
veterán
Gyerekek van 1080/1070 topik, van ezekről hír topik, van Nvidia találgatós topik, ezt kérlek titeket ne itt
-
szami76
tag
Ha jól olvastam az 1070 olyan 380dollár, 1080 600 dollárba fog kerülni!Úgy leverik a régi kártyák árát mint a szart!Most vettem 2 hónapja az MSI 970-et 95k-ért,gondolom esik vagy 15-25k minimum :-(
-
joysefke
veterán
-
joysefke
veterán
970 mellé betenni egy másik 970-et nagyon nagy butaság lenne.
-970-et megtartani (főleg ha friss) bőven lehet értelme, ha nem kártya nélkül akarod kivárni hogy a 1070 ára normalizálódjon...
-Ha kell az erő, akkor eladod a 970-et és veszel egy 1070-et helyette. SLI-vel csak a szopás lenne.Én úgy gondolom, hogy július előtt nem lesz 140-150E alatt a normális, nem-ref hűtős1070 kisker bolti ára.
-
lanw
aktív tag
válasz
ScomComputer #37062 üzenetére
köszönöm,valahogy így gondoltam én is.Bár még nem szívesen válnék a 970-től.
-
lanw
aktív tag
Érdemes beruházni akár egy 970 sli-re?
-
BiP
nagyúr
válasz
davidsone #37058 üzenetére
Nálam a lélektani határ az sokáig 50e volt..
De amikor láttam, hogy 660Ti-ről egyszerűen nincs mire váltani értelmes áron (4k mellé pláne), így jutottam el a 970-ig, így a határ módosult 100e-re. 95ért épp belefért.
De procival is így jártam. Ott is az elképzelés 50e volt, de körülnézve hamar rá kellett döbbennem, hogy át kell értékelnem a dolgokat, elszálltak az árak az utóbbi években, így ott is emelnem kell a képzeletbeli limitet 100-ra.Most megy az izgulás, hogy a 1070 milyen áron jön, vagy alternatívaként hogyan nyomja le a 980/Ti árait, és mekkora bukóval lehetne váltani.
-
Ateszpapa
addikt
1 hónapja vettem a 970-et, tuti nem fogom eladni mostanában.
majd ha kapható lesz a 1070 majd lesnek milyen magas lesz az ára. -
Mika1227
őstag
A 970-es is olyan mint a 960 hőfokokra és a hűtés csendességére utalok! Volt 960-am és az jó hűvös és nagyon halk volt MSI Gaming kártya volt.
-
BiP
nagyúr
válasz
davidsone #37054 üzenetére
Én novemberben vettem, úgy kellett vadásznom, hogy 100e alatt legyen, és ne vigyék el azonnal, vagy én legyek az, aki azonnal lecsap.
Azóta 15-20 ezret simán zuhant a 970 ára, és dömping van.Ahogy nézem, van, aki 980-at árul nagyobbra váltás miatt, de közben cserél kisebbre
(gondolom az áresés idejére túlélő kártyára)
-
davidsone
addikt
Ú gyerekek mi megy az aprón 970, 980 áradat most kéne SLi-t rotyogtatni
-
odorgg
addikt
válasz
GeneraL_XTX #37050 üzenetére
Csak ne hogy az legyen mint amikor a 400-as sorozatot váltotta az 500-as, és 50k-ért szórták ki a boltok a 480-akat. Az 580 meg alig volt gyorsabb, csak épp 130k-ba került.
-
- = Zk = -
félisten
hohóó.. szállingóznak a 980-ak
SLi, jövőőők -
tkesy
őstag
Aki használ(t) Shadowplay-t tapasztalt olyat, hogy a felvett videó egy része random szaggatva (kb mintha 10-15fps lenne a játékban) került rögzítésre
[a játék stabil 60 fps-el futott végig]
Régebben nem volt ilyen problémám, viszont ma pl 3-ból 2 videó esetében is kb 30 mp-en keresztül így rögzített, ami által tulajdonképpen élvezhetetlen lett a felvett anyag... -
farezozo
csendes tag
Sziasztok!
Most,hogy jönnek az új kártyák (1070, 1080) van rá esély, hogy a 970 és a 980-nak lejjebb megy az ára, vagy belátható időn belül nem?
köszi -
dilipok
veterán
a hangos viszont nem ilyen... en nem fedeztem fel tul nagy kulonbseget egy msi es a jelenlegi g1 kozott
Nem mericskeltem, hasznaltam mindkettot. Sot, amiert itt mindjart megkoveznek, volt egy ref hutos msi is nalam, es az sem volt sokkal hangosabb (csak a boostnal vettem eszre, h jobban visszavett a kartya)
-
-
Mika1227
őstag
A 970-ből melyik az ajánlott márka amelyiknek jó és csendes a hűtése, illetve melyek azok amelyek passzív módban is mennek terheletlenül?
-
Colos1
őstag
Na, erőt vettem magamon és feltettem az Expirence -t.
És találtam benne egy olyan funkciót, amely nélkül nem is tudom hogy bírtam eddig élni.
Ki lehet kapcsolni a videokártyán világító feliratot
-
current
tag
Sziasztok!
Nem vagyok profi, ezért szeretném, ha valaki segítene: van egy MSI P55-GD85 alaplapom, bele tudom-e tenni az MSI Nvidia GTX 970 kártyát? Köszönöm!!!
-
Reggie0
félisten
Sziasztok!
Nem tudjatok, hogy a 980 es/vagy 970 referencia kartyakon levo ventinek(blowernek) ki a gyartoja es mi a tipusszama?
-
izsóó
csendes tag
válasz
GeneraL_XTX #37020 üzenetére
8700pont a firestrikba gond nelkul lefutott.csak tudod az a fura hogy mindig annal a pontnal fagyott meg az esetek 90%ba
-
GeneraL_XTX
veterán
Hát ha az a tényállás, hogy friss a windows, friss a driver, eredeti a TR játék, és ugyanaz a hw környezet mint eddig, és ezidáig nem volt fagyási problémád elképzelhetőnek tartom hogy a kártya a hibás.... de lehet hogy csak a játék, azt így nehéz eldönteni. Ha másnál nem csinálja akkor lehet hogy csak a game akad össze valamivel.....tesztelni kell mással is.
-
izsóó
csendes tag
válasz
GeneraL_XTX #37018 üzenetére
most futtatok le egy 3dmarkot hátha..
am mikor feltettem a windowst elkezdtem vele játszani simán ment tovább ment attól a ponttól ahol kifagy..majd ma feltettem a realtek audio drivert és megint kifagyott a játékban,majd le szedtem a drivert de megint kifagyott:S -
izsóó
csendes tag
válasz
GeneraL_XTX #37016 üzenetére
Gainward Phantom! bocsi,mit is jelent a DDU driver? most tettem újra tegnap a windows ha ez számít valamit
-
GeneraL_XTX
veterán
-
izsóó
csendes tag
válasz
GeneraL_XTX #37014 üzenetére
Szia,nincs! most ment furMark 15 percet 80 fokos volt max a vga de nem volt hiba!
jó lenne tudni h mi lehet vele..régen volt tunningolva de nem vészesen,a tápom egy chiftec 600W -
izsóó
csendes tag
Sziasztok! Lenne egy olyan kérdésem hogy játék közben (tomb raider2013)
hirtelen fekete képernyő majd a hangfal búg és csak a reset segít minden megfagy! egy gtx 970 em van azért is írtam ide,mindig az intronál játék közben ugyan ott fagyott meg de betöltöttem majd tovább ment de fél óra megint csinálta most simán máshol de eddig vagy 10X ugyanott .Köszönöm előre is -
GeneraL_XTX
veterán
Ezt a processzortémát kéretik itt befejezni!! A hozzászólásokat töröltem még mielőtt itt AMD-Intel vita indulna belőle...
-
ScomComputer
veterán
válasz
FollowTheORI #37003 üzenetére
Köszi..erről a driver mizériáról tudsz egy linket dobni nekem..nagyon megköszönném...
-
Racecam
nagyúr
válasz
Tommastercs #37004 üzenetére
Ezt semmiképpen ne itt!
A kérdéseddel fáradj át a "Milyen processzort vegyek?" topicba. -
Colos1
őstag
válasz
Tommastercs #37004 üzenetére
Ezt nem tudom...
Az AMD jelenlegi processzorairól nem tudok semmit...
Majd a többiek
-
válasz
ScomComputer #37002 üzenetére
végső megoldás
Jah ezzel a multimonitoros témával volt probléma 2-3 driverrel ezelőtt... esetleg próbáld ki mi van ha csak 1 monitorral tolod.
-
ScomComputer
veterán
válasz
FollowTheORI #37001 üzenetére
Köszi szépen...mindenképpen átnézek mindent, a win új tegnap előtti telepítés.....
Ez a "last resort",mi lenne,mit jelentene?
Afterburner fenn van évek óta használom nem volt semmi gondom vele soha....
A lényeg, hogy 3 monitoros rendszerem van,és ha minden jó akkor a win boot logo a középső monitoron jelenik meg....viszont ha törlöm a drivert valami miatt és újraindítok, akkor a logo "driver nékül" a jobb oldali monitoron jelenik meg....és ezt produkálta mostanában 1 héten belül kétszer is, a jobb oldalin volt a logo és olyan volt mintha driver nélkül indulna a gép... -
válasz
ScomComputer #37000 üzenetére
Akkor lehet az a baj hogy túl sokat használtad.
Hát ha szétment a driver stack a windowsban meg a registryben akkor az újratelepítés gyanús... de azért még próbálgasd ki valami jóval régebbi driverrel is... esetleg nem DDU-zd le, ha jó hanem csak frissítsd a legújabbra.
Illetve a fogtlalatos csatlakozós témát is járd azért körbe, csak hogy kizárd.
Táp akkor jó, elvileg.Hacsak nem a kártya haldoklik valami miatt... mint last resort as is lehet.
(Az meg másik gép, esetleg egy friss windows alatt kiderül.)Afterburner vagy egyéb "nyerere" nincs fent ami kötözködhet a driverrel?
Új hozzászólás Aktív témák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Villanyszerelés
- Küszöbön a One UI 8 béta program
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Akkus tok lehet a megoldás az extra vékony készülékek számára
- The First Berserker: Khazan
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- További aktív témák...
- Asus TUF RTX 3080 010G
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, 5db Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről BOMBA ÁRON!
- PowerColor AMD RX5700XT 8GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással / számlával
- Gigabyte GeForce RTX 3060 Ti VISION OC 8G - újrapadozva és pasztázva
- XFX Speedster 319 SWFT RX 6800 16GB
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 Ti 11GB ASUS GT 301 FSP 700W
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
- AKCIÓ! LG 27MP58VQ-P 27 FHD 75Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Android 4K TV okosítók / új állapotban / 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest