- Fával feldobott, kébelrejtő Lancool ház tűnt fel a Lian Li portfóliójában
- Futtasd helyben a Qwen3-at: ingyenes nagy nyelvi modellek az Alibaba konyhájából
- Színes, szemkímélő E Ink monitor jött a BOOX gondozásában
- Pokoli lövölde pörgetné meg a GeForce-ok eladását
- 8 GHz felett ketyeg a G.Skill legfrissebb, 128 GB-os memóriacsomagja
- WHQL aláírást kapott a legutóbbi gyorsjavított GeForce driver
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már kevés lehet!
- Hardvereket hozott a májusi cserebogár
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- iPad topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Pokoli lövölde pörgetné meg a GeForce-ok eladását
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen házat vegyek?
-
PROHARDVER!
nVidia GeForce GTX 970 / 980 (GM204)
Új hozzászólás Aktív témák
-
knbs
senior tag
Letezik, hogy a kartyam: gigabyte GTX 970 OC VDDC-je alapbol 1,243V ? Ennyit ir a gpu z.
-
morfondőr
addikt
válasz
Tiger. #39693 üzenetére
De még mindig egyetlen egy játékról beszélsz, ami lassabban fut 970-en, mint 960-on? Nehogy már az mérvadó legyen főleg úgy, hogy azóta a rendszer is cserélve volt! Nézz végig több játékot, tesztprogramot, ha mindegyiknél hasonló eredményre jutsz, akkor gond lesz az új kártyával. De egy játékkal tesztelni nem sokat jelent! Ha már ezek is megvoltak, akkor nem szóltam!
-
Azt fogom megnézni hogy bele rakom a Gtx960
Elvileg ezzel a driverek mennie kell.
Olyan mintha javult volna, lehet a rendszernek be kellett állnia. -
laychi
veterán
válasz
GeneraL_XTX #39688 üzenetére
írtam is,hogy OFF....
Vga-hoz meg miért ne kapcsolódhatna játék? Hisz arra használjukSzabályzat pedig nem indokolta a törlést...
[link] -
NFree
addikt
válasz
Tiger. #39683 üzenetére
Minden esetre vedd ki a karit s tisztisd meg a pcie csatit, tedd vissza , aztán próbálj meg pár régebbi drivert .
Nekem a gyönyörű 770 okozott anomáliákat , driver buhera miegymás szarakodott össze vissza , pedig első gazdás a kari , más karik mentek hibátlanul. Mondom megtisztítom a csatit , és lám csodák csodája utánna ment mint a szél. előtte volt hogy akadozott , fele teljesítményen volt , a pci mód nem ment rendesen s minden random , s amikor már szinte minden 1x re történ mondom megdöglött, pedig csak egy kis takarítás kellett neki. -
válasz
SoulReaver #39682 üzenetére
Bár rájönnek én is, sztem driver.
-
NFree
addikt
válasz
SoulReaver #39657 üzenetére
Bocs nem ismerem a gamét amit írt , csak kérdeztem
. de akkor 960-al miért nem jelentkezett a probléma ?
Mondjuk lehet még egy pár oka . -
hardy555
tag
Eddig majdnem 1 évig normálisan ment win-10 el, de megpróbálom, köszönöm
-
hardy555
tag
Sziasztok!
Szeretnék egy kis sürgős segítséget kérni, mert az idegrendszerem már nem sokáig húzza tovább, és a számítógépem is erősen közelíti a baseball ütővel való találkozást.
Van egy ASUS Strix GTX970 4GB videókártyám. Tegnap felfrissítettem a driver-t rajta, felrakta ezt a csoda Geforce Experience programot és a friss drivert. Azóta minden játékban olyan szinten lecsökkent az FPS-em hogy lassan a hányinger és a teljes depresszióba kerülés környékez meg. Például WoW-ban csinálja, hogy fut a játék rendesen kb. 130 fps-el, majd fél óra után gondol egyet és lemegy 40-45-re és ott marad.
Amiket Próbáltam:
-DDU-val letöröltem a drivert, és felraktam egy régebbit.
-GPU Tweak-et figyeltem, minden érték normálon van, és akkor sincs változás amikor 130-ról 45-re ugrik le az FPS
-GeForce Experience letörölve, clean install régi verzióval megvolt
-NVidia Control Panelben V-Sync ki van lőve, illetve best performance-ra állítottam mindent amit lehet.Tanácstalan vagyok és nagyon ideges, így nem lehet este raidre menni, a gép viszont holnap reggel a szemétégetőben végzi, ha nem csinál magával valamit.
Válaszokat előre is köszönöm
-
4264adam
veterán
válasz
Tiger. #39665 üzenetére
De, hagyd a picsába es használj 10-et. Nem tudom miért kell a Windows 7, nehezen talál frissítéséket , fél nap el megy vele mire fel áll rendesen es nem lesz többe forrás zabáló
Valamely Windows progi kell neki hogy ne menjen át végtelen keresési ciklusba. En mar csak a laptopom használom mert a 10 kék halált kap időnként , ott egy egész éjszaka keresett frissítéséket mire a proci zabálást abba hagyta
-
Arra nins valakinek valami tipje hogy lehet felgyorsítani a frissitések keresését win7-nél?
Haverom mondott valami progit. -
válasz
SoulReaver #39662 üzenetére
Ezekkel itt
-
válasz
SoulReaver #39660 üzenetére
Ezen kb 3 dolgot tudsz bekapcsolni, megnézhetem ha azt ki kapcsolom meg vissza, de az is lehet hogy vissza rakom a win7-et csak azt annyiból utálom hogy utána szarakodni kell a ssd beállításával.
-
válasz
SoulReaver #39657 üzenetére
Ez a játék annyira nem ram igényes és az is tény hogy rosszul optimalizált, gyakorlatilag egy kliensről fut ami sztem java alapú ssd-ről megy.
Kb 400mb vesz el a ramból. -
4264adam
veterán
válasz
Tiger. #39655 üzenetére
Nekem pedig sokat növekedett az FPS, simább lett minden igaz egy 3470->I7 2600 váltás is történt. Windows 10 reinstall formázással, 375.70 driver telepítve.
Játékok:
Witcher 3:
960: 48-60FPS
970: 60+FPSMás címekkel még nem próbáltam ami a 960-on is volt (GTAV,DS3)
Jelenleg a Long Dark, BF1, Elder Scroll Skyrim SE, DOOM van telepítve. Ezekkel tudok tesztet készíteni ha kérsz. Mindenhol High vagy magasabb grafikai beállítás van és mindenhol megvan a 60+FPS.
SSD-re telepítve minden.
-
SoulReaver
veterán
Nem hiszem, hogy gond lenne, mert nálam a Call of Duty Infinite Warfare 3600-3700 mb ramokat eszik és nem akadozik.
Talán még az lehet a gond, hogy HDD-n fut és már töredezett lehet.
Meg eleve egy olyan játékkal próbálja, ami alapból 256mb Vramot kér és dx9-et. Nem hiszem, hogy elfogyna.
-
válasz
SoulReaver #39654 üzenetére
Win7- alatt néztem, de a többi tesztben sokkal erősebb volt, a játékon nem állítottam.
ki vettem a gtx 960-nat és bele a 970 természetesen újra kellett neki a driver és utána néztem.
fps mivel ott a 60 a max igy az megvolt, csak nem futott símán. -
SoulReaver
veterán
válasz
Tiger. #39653 üzenetére
Azt win7 alatt nézted 960-al? Ezt meg 970-el win10 -el ézted, ha jól veszem ki a szavaidból.
Ugyan azon a grafikai beállításokkal nézted?
Nincs kizárva, hogy win10 a ludas. Vagy valamit másképp állítasz. Olyan nincs, hogy az erősebb kártya gyengébb lenne, mint az egyel gyengébb tesója. Kivéve, ha hibás...
-
Egy valami bosszant engem, és nem tudok rájönni hogy lehet az hogy van egy játék drakensang online és a gtx 960-nal szépen futott akadás mentesen, majd mikor megjött a 970-nes bele raktam divert raktam rá és elinditottam viszont nem futott szépen, itt ott meg meg akadt. Azt nem értem hogy elvileg a gtx 960 ennek a legyengített változata akkor miért volt jobb?
driver lenne a kulcs? De ott is a legújabb volt fent, akkor még win 7-tel néztem, azóta felraktam a win 10-et de jobb nem nagyon lett, itt még nem láttam a gtx 960-nat de erős a gyanúm hogy jobban muzsikálna. -
Megoldodott, kell egyébként valamit állítani a driverben vagy jó ahogy alapból van?
-
A másik egyszerűen nem tudom elinditani a unige progit mert nyivákol kell neki az msvcp100.dll vagy mi pedig a system32 könyvtárban ott van.
Win 10 enterprise n -
slloyd
senior tag
válasz
SoulReaver #39648 üzenetére
+1
-
válasz
SoulReaver #39646 üzenetére
Lényeg hogy jó, adtak egy tippet, az nvidia experience ott voltak olyan dolgok amik használták a kombinációkat, át állitottam és jó.
-
válasz
davidsone #39644 üzenetére
Köszi,
Lenne egy kérdésem de már lassan az őrületbe kerget.
Tottal commanderben ha ki akarok csomagolni valamit vagy csak keresnék valamit ezt írja ki a jobb felső sarokba tuti az nvdiáé.
Az asztal megosztásához lépjen a beállitások - adatvédelem menübe és kapcsolja be
az asztal rögzitését. -
válasz
SoulReaver #39639 üzenetére
Köszi, ááá felkéne rakni egy tiszta wint
-
-
Úgy néz ki nekem holnap hoznak 3 év garis asus 970-nest
60eft. -
davidsone
addikt
válasz
SoulReaver #39633 üzenetére
az már nem lenne olyan megérős
-
davidsone
addikt
Hozzájutottam nagyon jó áron egy msi 980 GAMING-hoz 970WF3OC-ét váltott nagyon elégedett vagyok vele valley-ben alapon 70,1 FPS-t hozott a 970 asszem 57-et megérte, végre idle-ben kuss van
-
gaben88
őstag
válasz
Tiger. #39620 üzenetére
1060, ha 6GB-os. A 3GB-os nem csak memóriában karcsúbb, mint a 1060 6GB... Azt (1060 3GB-ot) pedig egy 970 OC-val hozza lazán (1060 6GB-tól se marad le sokkal, csak hát azt is lehet OC-zni). De amúgy én ma így vásárolnék (már csak a FreeSync miatt is): 1060 3GB helyett 470 4GB-t, 1060 6GB helyett 480 8GB, fölötte meg 1070-et. 970-et pedig akkor raknék képbe, ha jó áron tud az ember szerezni használtan. Újonnan én nem nagyon ugranék már bele.
-
-
Szerintetek melyiket éri meg jobban venni? Gtx 970 vagy a 1060?
-
davidsone
addikt
Üdv!
Van valakinek eladó msi 980 gaming backplatje?
-
Még annyi hogy gondolom ez nem eszik többet mit az r9 280.
Király, köszönöm mindenkinek a segítséget, amit meglesz jelentkezem. Addig is magas fps-es napokat mindenkinek
)
-
válasz
SoulReaver #39615 üzenetére
tutira ha facebookozok vagy böngészek nem mennek a ventik?
Azoknak kell lenniük, ezek voltak az r9 280-non is. -
válasz
SoulReaver #39613 üzenetére
Akkor az kell majd rá aminél ott van az a külön álló ugye?
-
válasz
SoulReaver #39610 üzenetére
-
válasz
SoulReaver #39608 üzenetére
csak a csati része nem világos mert olyan nincs rajta hogy 2db 4es, csak de olyan van hogy egy 3mas mellett egy 2es amit ha össze illesztek akkor 2db 4es lesz csak egyben, az jó lehet? Milyen hosszú lehet a kártya?
ez is kikapcsolja a ventiket? -
Sziasztok. Ugy nez ki lesz egy Asus strix Gtx 970 a kérdésem hogy van egy ctg chieftec tápom 550w kb 2 éves elég lesz neki? I5 4570-nel 16gb ram, ssd, hdd, 2db dvd, hangkartya.
Nem láttam 2db 4-es pint a tapon.
Bár az r9 280 nat vitte amin 2db 3-as pin volt. -
mcmike
őstag
Megjött a kábelem a héten: mini DP - DP
Azóta egyszer sem jött elő megjelenítési probléma. Remélem tényleg ez volt a megoldás, és nem tér vissza többet. Majd most kezdem el próbálgatni az overclock-ot.
-
F e Z o
veterán
válasz
Pro!Petya #39600 üzenetére
Vízhűtésnél csak a pumpa meg a ventik esznek, max 30W-ot,nem tudom mit katyválsz Te 130W+ról, ez nem peltier elem. Vegyél egy fogyasztásmérőt, s nézd meg mi mennyit eszik. Írhatsz Te 150W-ot is egy GTX970-re, csak ha meglátod, meg elindítasz egy furmarkot, ne csodálkozz majd ha ránézel a fogyimérőre.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Netfone
- WHQL aláírást kapott a legutóbbi gyorsjavított GeForce driver
- Windows 11
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Hyundai, Kia topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Motoros topic
- További aktív témák...
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic7 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! AMD!
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 15IMH05H notebook - i5 10300H 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1660Ti W10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest