- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Fellép a hamisított paszták ellen az Arctic
- Fujifilm X
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen RAM-ot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Androidos tablet topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
nVidia GeForce GTX 970 / 980 (GM204)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Puma K #19114 üzenetére
Köszi!
Nemrég összeraktam a cuccot, azt kell mondjam kellemes csalódás a giga 970 mini...
Először is feltűnően nehéz, méretéhez képest, ami nem is csoda, hisz gyakorlatilag amilyen hosszú a kártya, ugyanakkora a borda is rajta... Jó,nyilván kis túlzással...
Cicergés nuku, nincs...
Idle-ben semmi hangja nincs az egy szem árva ventinek, a temp targetet kitoltam 79°C-ig, így 5 kör valley után 65°C-ig melegedett fel, kis szélzaj kíséretében...
komolyabb próbálgatások még hátra vannak, de első blikkre kellemes...Egy negatívum ért össze szereléskor, a vadi új alaplap első memória slotjának biztosító pöcke....
Első mozdulatra letört, pedig nem erősködtem vele...
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Motoros topic
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Yettel topik
- BestBuy topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Fellép a hamisított paszták ellen az Arctic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Fujifilm X
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i7-G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest