Hirdetés
- Notebookosított mini PC-t leplezett le az AOOSTAR
- Vélemény: más cég lenne az Intel, ha korábban nevezik ki Lip-Bu Tant
- Barátságot teremtene az ARM és az Anti-Cheat rendszere között az Epic Games
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- Az NVIDIA szerint a nagyobb készletek stabilizálják majd az új GeForce-ok árait
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen házat vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Házi hangfal építés
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen RAM-ot vegyek?
-
PROHARDVER!
nVidia GeForce GTX 970 / 980 (GM204)
Új hozzászólás Aktív témák
-
TTomax
félisten
válasz
KillerL4dy #1297 üzenetére
Mehh de miért extreme?
Nem tudom mihez hasonlítani...
-
KillerL4dy
csendes tag
EVGA GTX 980 CLASSIFIED FIRE STRIKE EXTREME [link]
-
egyre inkább úgy fest az egyre több teszt alapján, hogy amellett, hogy a ref 980 könnyen fut temp limitbe, mind a 970, mind a 980 power limites is. ezeknél a kártyáknál is működik az Afterburner (vagy hasonszőrű) általi temp / power limit kitolás?
-
hitman,
őstag
Most vettem át a 13db 970 egyikét.
-
KAMELOT
titán
válasz
Forestgreen #1289 üzenetére
Phantom hűtéssel már korábban is voltak gondok! ASUS, MSI, EVGA, ZOTAC amik jól hűtenek. Többi sajnos nem jó!
-
-
TTomax
félisten
válasz
Forestgreen #1289 üzenetére
Igen,az első Phantomok jók voltak,de valahogy már 2-3 generáció óta nem nagyon remekelnek...sok a gond velük...speciel itt nem hiszem,hogy ennél a fogyasztásnál gond lesz velük,legfeljebb a oc nem megy majd úgy ahogy azt az user elképzeli.
-
Alice90
aktív tag
szia nem tudod hogy növelhetem ? a kiirást olyan pici sé jopbb oldalra?
-
warcat
veterán
válasz
csibuka85 #1283 üzenetére
Mert amikor nincs megvehető példány,nem ír árat. El is vitték/levették, 106 102Ft volt.
Mit nem hiszel rajta,hogy nem ücsörög valaki a gép előtt akinek nagyon kell egy 970? Naiv elképzelés.Ezek ilyen 1 darabos "készletek" egyébként.Természetesen lehet,hogy csak levették mert csak beárazás volt,de ez a hitetlenkedés... 13+ darab Asus Strix fél óra alatt elment,szerinted? -
csibuka85
őstag
válasz
eLit-MiLan #1284 üzenetére
Á azt nem hinném hogy elklapkodták , mert még csak most jönnek be a nem Ref hűtős verziók.
-
warcat
veterán
Gainward Phantom 970 Iponban.Későn kattintóknak: 106k
-
csibuka85
őstag
válasz
Forestgreen #1278 üzenetére
Ma lesz GTX 980 frissítés az iponba ?
-
Forestgreen
aktív tag
Kíváncsi leszek ma este az ipon milyen modellből tesz fel 3-4 darabot
-
csibuka85
őstag
válasz
Forestgreen #1272 üzenetére
Ezért nem érdemers venni Titan Z-t és R9 295X2-t.
-
csibuka85
őstag
válasz
Forestgreen #1269 üzenetére
Igen de a Titan Z-ben 2x384 bit van ha jól emlékszem. Pedíg többet ki lehetne hozni a vga-ból ha nagyobb adatsínen futna.
-
Alice90
aktív tag
gpu hőfok venti stb
hanyas msi afterburnet szedjek le? -
csibuka85
őstag
Ja hogy vga-ról beszélünk , akkor tényleg az MSI Afterburner.
-
csibuka85
őstag
Szerintem a Zotac mindíg is jó volt , a PNY XLR8 OC GTX 780 al ami volt nekem ott volt egy kis kondenzátor ciccegés ami elég idegesítő volt pl. Crysis 3 nál és erősebb játéknál. Visszatérve a Zotascra hogy az új GTX 980 AMP EXTREME az naggyon szuper lesz szerintem , csak az 256 bit aggaszt engem. Arégi GTX 8800 Ultrába miért volt 768 bit , ebben is megtudták volna csínálni.
-
csibuka85
őstag
Ja tényleg elnézésedet kérném , most látom. Ne haragudj.
-
csibuka85
őstag
Ez azért is érdekes mert nekem a 780Ti vel 2800-2950 megát eszik és ugyanennél a résznél 77 fps-t mutat 64 fokkal. Ha ráküldöm a 8XMSAA akkor minimum 40 fps-t kapok maximum 60-at. Az annyira nem rossz ehhez képest :
-
Zorel
senior tag
válasz
csibuka85 #1254 üzenetére
Pár hozzászólássál feljebb:
"What happened:
High approximate average:65-75 FPS
Ultra approximate average: 60-70, but with some very bad swaps [1-2 secs of freeze] every, mmh, 40 minutes?
Seems like the V-RAM needed to 're-cache' every certain spot."(#1255) csibuka85: "Srác" pedig én lennék.
-
warcat
veterán
válasz
csibuka85 #1254 üzenetére
Mert az Ultra textúrákhoz ajánlott annyi az meg nem is érhető még el.Egyébként 1440pben 670 SLI is gyönyörűen viszi szóval ezért biztos nem kell(ene) új kártyát venni.Maga a játék meg szuper.
Szerk.: már sokan mások ,de én is írtam korábban,hogy a fraps,afterburner stb mérései nem használhatóak arra,hogy mennyi memória kell valójában,mivel ha van feles hely,akkor terpeszkednek a programok,kevesebbszer ürítik a memóriát.
-
csibuka85
őstag
Láttam egy képet itt ph-n hogy a Watch Dogs játéknak nem elég a 3 giga ram. Mutatott róla a srác egy képet amin 4492 mb vga kihasználtság van.:
-
Forestgreen
aktív tag
A Zotac évek óta jelen van nálunk, de érdekes módon kevesen teszik le mellette a voksukat, ha ott van egy ASUS, MSI, vagy GIGA. Noname-ne nem mondanám, "Noname" számunkra inkább a PNY, Leadtek, vagy Galaxy (most már Galax)
Egyébként, ha nem jön a GTX 900 széria egy Zotac 780 AMP!-ot vettem volna...
-
Sage83
aktív tag
Itthon lehet ,hogy nem annyira felkapott márka mint pl az Asus,de a németeknél meg pont egy jó kis cuccnak számít a Zotac...
-
Rexcor
őstag
Ipont néztem csak eddig, gondoltam, hogy ha ott nincs akkor valószínűleg máshol se lesz. Vannak róla amúgy valami tapasztalatok? Én nem nagyon találtam, de lehet hogy itt sem kerestem túl hatékonyan.
-
KAMELOT
titán
-
Rexcor
őstag
Van arra valami esély, hogy a zotac gtx 970 amp! extreme-et lehet majd venni a közeljövőben?
-
Sonja
nagyúr
-
Koszi sracok,en is elegge orulok a kartyanak.
Nem bantam meg,olyannyira nem,hogy erkezni fog a parja is. Mert 5760x1200 mar kell az SLI,ha valoban szepet akarok latni. Ha egyutt is ugyanolyan halk es hovosek lesznek,nem rakok rajuk vizet.Jonnek majd meg tesztek mas jatekokkal is.
Illetve egy komolyabb orajel kergetes is lesz.
De en ezzel mar teljesen elegedett vagyok.
-
Sonja
nagyúr
Middle-earth: Shadow Of Mordor Has An In-Game Benchmark, GTX970 Reported Pushing 70FPS At 1080p
"[...]tested Middle-earth: Shadow Of Mordor on an Intel i5 2500K@4.4, with a GeForce GTX 970 4GB, FoceWare 344.11 WHQL drivers and 8GB RAM. This combo run the benchmark (at 1080p with max settings) with an average framerate of 70fps (minimum framerate was 41fps). Do note that while teoKrazia has selected the Ultra textures, this HD Texture Pack has not been made available yet (meaning that those are High and not Ultra textures)."
Szerk.: NeoGAF hozzászólás 970-el:
What happened:
High approximate average:65-75 FPS
Ultra approximate average: 60-70, but with some very bad swaps [1-2 secs of freeze] every, mmh, 40 minutes?
Seems like the V-RAM needed to 're-cache' every certain spot. -
Crytek
nagyúr
Kint van a Shadow of Mordor jöhetnek a benchmark ill. ingame eredmények.
-
Sage83
aktív tag
Gigabyte gtx 970-et már nagyon várom,hogy mit is tud valójában!
Német teszt oldalakon eléggé dicsérik a Gigát! Asus,Msi vagy Giga közül kell majd választanom...
-
Forestgreen
aktív tag
válasz
Firestormhun #1232 üzenetére
Köszi a kimerítő választ...
-
Firestormhun
senior tag
válasz
Forestgreen #1231 üzenetére
Maximum power target értékek gyári biosokban GTX 970-en kártyáknál:
EVGA ACX --> 187 W
MSI GAMING --> 220 W
GIGABYTE G1 --> 280 WMinél magasabb az érték, annál jobban tartja túlhajtott órajeleket magasabb terhelés alatt is. Mint írtam, ez addig releváns, amíg ki nem jön új nvflash és a TDP limitet kiiktató custom bios.
-
Forestgreen
aktív tag
válasz
Firestormhun #1230 üzenetére
Itt 148W helyett 170W a limit, ha jól olvasom? Vagy valamit elnéztem?
-
Firestormhun
senior tag
válasz
Forestgreen #1229 üzenetére
Nem is kell visszamondod. Valóban igaz, hogy nem a leghalkabb a hűtése, viszont a nyákja az eddig megjelentek közül első rangú és a gyári maximum TDP limitje is magasabbra van jóval állítva a konkurensekhez képest, így magasabb órajelek érhetőek el vele, ha a rajta lévő szilikon is jó. Amíg nincsen működő nvflash és TDP limitet kilövő bios, ez sokat nyom a latba.
Tuning szempontjából Giga G1 és MSI Gaming eddig magasan kiemelkedik a mezőnyből.
-
Forestgreen
aktív tag
Követem itt a hozzászólásokat és mindig elbizonytalanodok, de mindig találok egy-egy tesztet, ami megerősít, hogy ne mondjam vissza a rendelésemet:
Lehet kicsit hangosabb a hűtése mint pl egy MSI-nek, de szerintem a 2-3 dBA nem a világ vége...
-
válasz
SzlobiG #1222 üzenetére
Csak a felbontáson változtattam 5760x1200-ra.
Printscreen-el csak így tudom lementeni.
full screen-re állítva csak fekete képernyőt kapok,amikor beillesztem.
Különbség semmi nincs fps-ben.A proci mindkét esetben 4.6GHz-en ment,mert azt elég sokan el tudják érni.
A térkép az ablakban futtatott játék miatt akkora,full screen-ben normál helyen van és normál méretű.
-
keIdor
titán
Nem semmi hirtelen milyen órajeleket értünk már el.
-
-
batt
aktív tag
Yesssssss igen! Sikerült ipon-ból berendelni AZ MSI-970-et! Yessssssss!!!!!!
-
Landon
őstag
-
csibuka85
őstag
Durva lesz a Zotac GTX 980 AMP EXTREME. Monduk 3 fajtája lesz elérhető.
-
csibuka85
őstag
Hát igen ez elég durva darab lesz a maga 1400 mhz-es Boost órajelével.
-
válasz
Firestormhun #1213 üzenetére
Jelenleg 1500/8260 tesztelem Far Cry 3-al 1920x1200 ultra graf beállítással,hibátlanul fut.
Már fél órája nyomom és meg sem nyikkan a cucc (háttérben most is fut a game).
Max hőfok 65°C 99% terhelés mellett.
Hangja semmi,evga precision és a gpu-z szerint 1170rpm pörög.
TDP 88-90%
Used memory 48%Hogyan tudok monitorozni játék alatt az evga precision-al ?
Bekapcsoltam az osd-t,kijelöltem miket mutasson,és nem látni semmit.Szerettem volna screenshot-t nyomni róla,hogy ne csak számokat lássatok leírva itt,hanem képet is.
-
warcat
veterán
válasz
#Morcosmedve #1210 üzenetére
A Giga leghűvösebb kártya,szóval mi alapján is rangsoroltál?
-
boogie84
veterán
válasz
jones965 #1185 üzenetére
Játékkal játszottál már?
Nálam száraz tesztben jó volt, BF3 alatt meg hibázott. Igaz h a 670 nem ez a kategória, de száraz teszt mit sem ér sztem. Egyébként elképesztő lesz, ha bírja 24/7.
Szabad tudni honnan a kártya?(#1204) Forestgreen: Többet nem mernek egyszerre megrendelni sztem. Bár látván h kapkodják őket mint a cukrod nincs mit veszteniük. Kérdés h mennyire megbízható a garanciájuk. Erről mi a véleményetek?
-
warcat
veterán
válasz
Forestgreen #1204 üzenetére
Mi is a problémád,volt 1db MSI valahonnan (visszaküldték,nagykerben befejezte valaki a privát tesztelést
stb),amint kikerült persze hamar el is vitte valaki,mi ezen a meglepő?
-
Forestgreen
aktív tag
Megint lekerült az ipon-ról a GTX 970
ez már vicc
Múlt héten a Trix, most meg a Gaming...
Holnap mi lesz, kitesznek 10 darab EVGA-t, vagy Gigabyte-ot? Lesz itt harc ezekért a jó kis kártyákért...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest