- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
- SSD kibeszélő
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kiderült mit tud a Nintendo Switch 2 rendszerchipje
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Tápválasztás PC-hez: ne ezt rontsd el – Tech Percek #8
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
nVidia GeForce GTX 950 / 960 (GM206) téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fidoka74
csendes tag
Egy konkrét példát mondhatok: Wolfi Old Blood..., (Megatextúrás játékok előfutára...) az 1 gigás régi kártyámat kifektette, ha a "Texture Virtual Cache" vagy valami hasonlót ( bocs, most nem otthonról írok, nem tudom pontosan) nem a minimálisra állítottam...
A jelenség ez volt: nagyobb belátható területeknél, ha forgolódtam, a textúrák későn töltődtek..., jött is innen a divatos válasz, hogy a Phenom II X4 procim kevés 4 GHz-en is..., ami lehet hogy igaz... DE!
Miután ezt a kareszt betettem...(semmi mást nem cseréltem a gépben...) ez a jelenség megszűnt, csak ha Ultrára teszem ezt az opciót, akkor maradt még némi gubanc ugyanebből. High beállítások mellet már frankó.
Tehát, szerintem hosszabb távra a 2 gigás kivitelt nem érdemes megvenni, ha már ennyit költünk egy kártyára, akkor elkél a 4 giga rammal szerelt változat. Mondjuk én közel 5 év után cseréltem most kártyát.
Kíváncsi lennék mások véleményére, akiknek az előbb említett játékkal vannak tapasztalatai.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1 humoros
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Formula-1
- SSD kibeszélő
- iPhone-t használók OFF topikja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- 250db DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- AKCIÓ! DELL OptiPlex 3050 asztali számítógép - i5 7600 16GB RAM 256GB SSD GTX 1650 4GB GDDR5
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest