Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
F34R
nagyúr
válasz
hszilard666 #22899 üzenetére
Ott nem igen a VRAM lehet a szuk keresztmetszet.
-
hszilard666
veterán
válasz
Motion_Blur #22898 üzenetére
Ráférne a melózós gépemre egy upgrade! -
Motion_Blur
félisten
válasz
hszilard666 #22897 üzenetére
Elég ha lélegzik, akkor mát tud sz**ni
Szerencsére ilyen problémába nem ütköztem mostanában
-
hszilard666
veterán
Tudjátok mi az abszolút szopás? 4gb rammal videót editálni közben hangot vágni és fényelni lightroomban. Olyan mintha egy csajjal beszélgetnék aki vagy lélegezni vagy gondolkodni tud az 1db agysejtje miatt ami rohangál a két agyfélteke között.
-
F34R
nagyúr
Handstand Pushup
-
CJ4567
nagyúr
válasz
Balathruin #22886 üzenetére
DAT HŰTŐ
Nem tudom mi lenne ha akkora hűtőm lenne, a CM Blizzard T2 is alig fért be az új házamba(Ncase 6002 ATX)
-
Asbee
veterán
Sosem fogja beérni a ps4-et at xone. De engem mondjuk nem is érdekel. Közbe közbe ledöglök a tv-elé játszani, grafika nem az elsődleges.
Arra ott a pc.
-
F34R
nagyúr
válasz
hszilard666 #22878 üzenetére
Kiterdekel de legalabb van rendes bill benne.
-
-
cyberkind
félisten
válasz
Neoteric #22880 üzenetére
2014 nyarára végre elérhetővé vált az aszinkron compute, és 2014 őszétől teljesen kihasználható lett a partially resident textures, avagy virtuális textúrázás, avagy a hardveres megatextúrázás. Ez pedig különösen fontos, hiszen ezzel rendkívül hatékonyan ki lehet használni a konzol gyors, de mindössze 32MB-os beágyazott RAM-ját.
Még az lesz a vége hogy tökmind1 lesz a Ps4 hardveres előnye.
-
cyberkind
félisten
Visszaad egy processzormagot az Xbox One a játékoknak
Xbox One megjelenésekor érkező játékoknál még nem volt kész a konzoloknál jellemzően használt alacsony szintű grafikus API, így azok majdnem teljesen az alap Direct3D 11-et használták, az arra jellemző, PC-n is tapasztalt hatalmas többletterheléssel - így nézve pedig kész csoda, hogy a viszonylag gyenge hardverrel rendelkező konzol ki tudott magából pumpálni olyan címeket, mint a Ryse, vagy Forza Motorsport 5 (utóbbi 1080p és 60fps).
Az igen.
-
daveoff
veterán
-
TTomax
félisten
-
norb55
őstag
Itt is meg lehet rendelni
[link] -
norb55
őstag
válasz
keIdor #22847 üzenetére
Ez is olyan nagypapás
Egy fiatal nem létezik hogy erre vágyik. Ezt irodákba főnököknél tudom elképzelni, nem a gamer szobámba.
Amúgy az üllöke részbe kell valami ami az izzadságok felfogja és nem fog kopni a szék, ennyi a titka , ha meg jün valaki leveszed, és máris sokkal hosszabb élettartammal birnak. Na meg átkell kenni időnként kenceficivel.
-
hszilard666
veterán
-
TTomax
félisten
válasz
hszilard666 #22841 üzenetére
Nem,egy csomó hibás van fenn,ésa garancia miatt sem bizok ... Nézegettem ott is az árakat,de 70K+ már nem adok z77es lapért.
-
Anubris
őstag
válasz
hszilard666 #22840 üzenetére
Gondolom mert gémer.
Amúgy jól néz ki, csak ha jól látom műanyag lábak és karfája van. A komolyabb vezetői székek fém vagy fából vannak.Nekem egy ilyen van, már legalább 10 éves, egyszer kellett a bőrt újra huzatnom, de elég jól bírja. [link]
-
h1mpi
félisten
válasz
hszilard666 #22840 üzenetére
20-30K gondolom az anyag, a többi pedig a design felára meg esetleg kicsit jobb minőség, kevésbé kopik (remélem).
-
TTomax
félisten
Jahh hát ez a legfapadosabb... Meg nelem speciel az XL kellene,nem férek bele abba ami neked van...kár hogy a kartámlája ives... A mostanimnak egyenes,és direkt ilyet is keresek(tem).Nagyon kényelmes amikor a karztámasz egy magasságba van az asztallal,és alá van támasztva az egész alkarod.
-
TTomax
félisten
Na mekem irhatnak akármit,egy mübör szék ára akkor se legyen több mint az igazié... Nálunk ez a szék picivel 100K felett van...ráadásul egy bőr székbe nem pálik be a valagad...nem véletlen van a jobb kocsikban is bör belsö.
46K-ért már esetleg,de itt 270font körül láttam OCUK-n.
-
h1mpi
félisten
válasz
TTomax #22830 üzenetére
Az engem sose érdekelt, tök finom, puha anyagból van. Amúgy tartósabb, mint a sima:
Mi az a PU bőr?
PU bőr készítése során egy réteg bőrre, poliuretán réteget visznek fel. Ennek köszönhetően a poliuretán egyedi ragyogást ad a felületnek, és az ilyen bőr felsőrésszel készült lábbelik hosszútávon újnak tűnnek. Eredetileg ezt az alapanyagot a cipőipar használta, a közelmúltban azonban már a bútoripar is széles körben alkalmazza. Az eredmény egy mesterségesen egységes szerkezetű, könnyebben tisztítható és karbantartható felület.(#22832) Keldor papa: Szebb!
és szerintem kényelmesebb, nagyon jól tart, olyan, mint egy sport autó ülése.
-
CJ4567
nagyúr
válasz
CJ4567 #22826 üzenetére
Rampage Extreme(DDR3), Striker Extreme(nForce 680i SLI), Striker II Formula(nForce 780i SLI), Maximus Extreme(DDR3) nem kell, a Commandot is ide akartam írni de viszont az már ICH8R, tehát van AHCI, viszont nem tud 1066-ot(amit nem használnék ki csak tuninglap és a belépőm tud olyat amit ez nem
) meg csak jobb mint ez
Ha adnának memóriát a DDR3-as laphoz persze nem utasítanám el
nForce lapok milyenek amúgy ha már az nForce szóbakerült? Az újabbak(680, 780) már jobbak?
-
TTomax
félisten
válasz
hszilard666 #22811 üzenetére
Még nem tudom,csak a lehetőséget hagyom nyitva mert már nem lehet kapni sajnos sehol normális Z77es alaplapot...
-
Asbee
veterán
CM Nepton hűtőm aminek leszakadt egyik garis matricája, de természetesen megvan. Ipon ugye azt mondta gari így ugrott, de feltételesbe beveszik és beszállító hátha. Az ember azt gondolná fú korrektek, mert így is beveszik feltételesbe. Aztán mikor jön a válasz a gyártótól, akkor kicsit megváltozik a véleményed, meg kérdés ők miért nem tudják ezt előre megérdeklődni. CM válasza:
Dear Andras,
The most important reason for the ”warranty void” reason is that it contains the serial number. Since you still have the label and the other sticker is still undamaged we wouldn’t make a problem of this. Use some normal tape to secure the label to the wire again and it should be ok.
You may show this mail to the shop if you like. They in turn should also be able to claim warranty at there distributor.
Kind regards,
Ruud Jacobs
Cooler Master Service DepartmentALWAYS INCLUDE THE ORIGINAL MESSAGE!
CM Parts Shop - www.cmstore.eucid:image002.jpg@01CF482D.AD068E90
Ruud JacobsCM Store
Office: + 31 40 702 0900 ext. 991
Cooler Master Europe B.V.
Fax: + 31 40 702 0901
Lodewijkstraat 1b
Email: Ruud@coolermaster.eu
5652AC Eindhoven
www.coolermaster.com
The Netherlands -
törölt tag
válasz
Balathruin #22814 üzenetére
-
TTomax
félisten
Outstanding Orders
Product Name
**B Grade** Gigabyte Z77X-UP4 TH Intel Z77 (Socket 1155) DDR3 (MB-405-GI)
Order Status: Security validation
Folyt köv... SLi lesz ebbö' ma' megint...
Haza már nem mertem rendelni,úgy veszem fel pickpoint...
-
BlackSoft
addikt
-
törölt tag
Keldor! Tudod mi a jó FC4-ben. Ha kicsit pihenni szeretnél akkor félrerakod de nekem odafagy a se...em a sílifthez 2600m magasságban
Új hozzászólás Aktív témák
- IPhone 13 128GB Green gyári független szép állapotú jótállás!
- Dell Precision 7550 15.6 FHD i7-10850H 32GB 1TB nVidia Quadro T2000 workstation tervező
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítá
- VW/ Skoda fejegység Android 13, 6/64gb eladó
- Lenovo Loq Gaming 15IRX9
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- AKCIÓ! FEHÉR ipad pro 13" M4 billentyűzet, VADIÚJ! EU-MAGYAR átvilágítós (lézeresen)
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M2 11" WiFi + CELLULAR 512GB!!! KÉK
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Állapot: 10/10 6 hó jótállás!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700 / RX 5500XT 8GB / 16GB DDR4 / 256SSD + 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest