Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
norb55
őstag
válasz
CJ4567 #20391 üzenetére
EVGA messze nem a legjobb . Már ugyan az mint a többi gyártó terméke. Semmivel nem tud többet felmutatni.
+egy ASUS, bár én nem vennék 980-at.
Mesternek megmutatom , hogy én állom a szavamat, nem csinálok picsát a számból.
cyberkind Én egyszer kijátszok valamit, nekem az már utána unalmas. GTA 4-et az utolsó küldetésnél hagytam abba, formázni kellett a gépet. Azt 2× toltam végig.
SzlobiG húzd ki a konektorból és lesz csend. és a fogyasztásod is nullára megy.
Vagy vegyél egy fülest, és a gépet nem hallod.Neked egy jó nagy cintányér kellene a füledhez minden reggel ébresztőnek, és átértékelnéd a hangosság fogalmát.
-
keIdor
titán
válasz
SzlobiG #20393 üzenetére
Azért lesz csak csere, mert közel 0ft ráfordítással tudok váltani, ha eladtam a kupont is... és halkabb lesz a gép, lesz 4GB vram, kisebb hőfokokat is látok, tehát megéri. Ahogy közeledem a 3. X-hez egyre inkább fontosabb a csend.
SLi-vel ez borulna, nem lesz, mert még zsákutcának is tartom. Igazság szerint egy 970 is elég lenne, és lenne még +50k-m is, de úgy vagyok elfér a nagyobb... de csak egy kártya lesz. -
norb55
őstag
Mennyivel szebb lesz a GTA 5 ps4-en mint a régi konzolokon.
Hát igen most jön az aki végigvitte, annak a története kicsit unalmas lesz már. Néha megéri várni, minthogy beleugrani a sz@rba.
Kegyetlen szép grafika lesz. PS4 tud valamit.
[link] -
keIdor
titán
válasz
SzlobiG #20389 üzenetére
Nem semmi amúgy, hogy a 970-nek mennyivel jobb az ár/érték aránya: [link]. Mennyivel olcsóbb már...
Ha nem tartanám zsákutcának a multi-GPU-t, akkor ebből vennék kettőt.
h1mpi: Ott van, hogy Hungary, csak egyéb kategóriában.
Távolodunk a nyugattól, ez is egy jel. Keletről jöttünk 1100 éve, oda is megyünk vissza.
Persze már aki.
-
cyberkind
félisten
válasz
daveoff #20380 üzenetére
Ez szép és jó, de ahogy mondtam ezerszer többet vesznek vissza, ilyen meg olyan adókkal, meg a boltban, pláne majd amik most jönnek, tehát ez már durván cseberből vederbe mert összesen kevesebb pénz marad a zsebben.
Így értem az egészet.
Papolhatnak ezerrel, csak a hülye nem veszi észre hogy amit "adnak" több mint kamatostul visszavesznek. -
törölt tag
válasz
Neoteric #20383 üzenetére
Én nem hiszem. Szerintem az Audi, Mercedes óriásgyárak vannak kedvezőbb tárgyalási pozicíóba nem a kormány.
Ha nem tetszik a kormánynak akkor ezek a gigacégek elmennek az országból és lesz egy rakás munkanélküli. Szóval a kormánynak engednie kell ha nem akarják elveszíteni őket.
-
daveoff
veterán
válasz
#35434496 #20381 üzenetére
Én folyamatosan írom a fogyasztást, és hogy mennyit fizetek, a számláimat is online kapom, mind megvan. A rezsicsökkentéssel éves szinten min 50-60ezer forint marad a zsebemben, ami nem kevés, majdnem fedezi a téli tűzifa árát, azért ez nem mindegy....! Mikor volt olyan, hogy év elején azt hallod, hogy csökken a gáz ára, volt egyáltalán ilyen? És érdekes módon bemegyek a boltba, és ugyanúgy tudok venni kenyeret 200-250Ft-ért mint mondjuk 2 évvel ezelőtt.....
Na mindegy, én tényleg nem a kormányt akarom védeni, mert nekem sem tetszik a jelenlegi politikájuk, de ez akkor is jó! Az más kérdés, hogy milyen hatásai lehetnek, vagy lesznek a jövőre nézve....
-
daveoff
veterán
válasz
cyberkind #20378 üzenetére
Saját számláim.....
-gáz:
2013 január - 100 m3 | 3 420 MJ - 14,736 Ft
2014 január - 96 m3 | 3 283 MJ - 11,948 Ft
-áram:
2013 január - 237 kWh - 11,726 Ft
2014 január - 287 kWh - 11,373 Ft
És ez csak az áram, és a gáz! És ez nekem kurva jó, miért is tiltakoznék ellene, vagy miért kritizálnám....
Én nem a kormányt akarom védeni, nem az ő pártjukat fogom, de ebbe pont butaság belekötni....Akkor Batman mégis létezik, vagy hogy van ez, nem értem?
-
cyberkind
félisten
válasz
Firestormhun #20375 üzenetére
De a rezsi az csökken.
(oké, a boltba ötszörösen visszaveszik, de Bözsi néninek nem számít mert hülye, a rezsi csökken) -
keIdor
titán
Videó is van.
[link] inkább nem is kommentálom.
-
keIdor
titán
Vásárló erő: [link], valamivel jobb, mint a GDP. Tegnap volt a Viktorka az Audinál, mutogatták neki az új TT Roadstert, jól benyalt neki a fönökség, haragszom is rájuk, persze mindenhol ez megy, de akkor is... Még az a szerencse, hogy pont akkor nem voltam bent, isten ments, hogy találkozzak vele, azt ott kelljen jópofát vágjak meg kézfogás... Inkább köpném képen...
Kíváncsi vagyok voltak-e beszólogatások, majd jól utánajárok.
-
cyberkind
félisten
Plééééjörsz, ennyire szégyelled a konzolt?
-
WaterWawe
őstag
válasz
SzlobiG #20357 üzenetére
Kikapcsolgattam mindenféle zajcsökkentést, még a "szuperfelbontást" is, bár fogalmam sincs hogy ez mire jó.
Eddig is jó volt Game mode-ban, most nem veszek észre nagy különbséget, de inkább legyen minden felesleges cucc kikapcsolva.Keldor: Szerintem a kép csalóka, itt szemből fotóztam, valamennyire ezen is látszik:
Neoteric: pontosan 60cm széles felületen érintkezik az asztallal.
-
Asbee
veterán
Csak megjavult.
-
Asbee
veterán
Az mi, hogy prohardverről fórumba belépve, azt írja 2 új privát, de üzenetek közé lépve, semmi?
-
-
-
WaterWawe
őstag
válasz
BlackSoft #20351 üzenetére
42" 2,5M-ről pont megfelelő.
Szlobi: ECO-t rakta be alapból és pont barátok köztet néztem, nem akartam állítgatni, de a PS4-hez a Game módban mindent megnéztem és beállítottam.
Neoteric: Holnap megmérem neked, a talpnak csak az a része kell ami érintkezik az asztallal, vagy az egész hossz?
-
WaterWawe
őstag
válasz
Neoteric #20338 üzenetére
Így 3-4 óra játék és fél óra TV nézés után, csak pozitív tapasztalatom van vele.
Ez a WebOS mondjuk közel sem olyan egyszerű, mint azt mondták de majd megszokom.
Beállítgattam mindent ahogy kell, PS4-hez Game mode (kis egyedi konfiggal) a többihez meg ECO+Motion cucc. Méretben is teljesen megfelelő.Pléjörsz: Számodra szerintem a legrosszabb az ami közvetlen a TV alatti polcon van.
-
cyberkind
félisten
-
WaterWawe
őstag
válasz
cyberkind #20336 üzenetére
Én mióta megjavíttattam az erősítőt teljesen meg vagyok elégedve ezzel a házimozival. Mindig is a régi hangcuccok híve voltam, szerintem azok szebben szólnak mint az újak (nem a profi hangcuccokra értem), és ez szerencsére annyira nem régi hogy egy opikai csatlakozó ne fért volna rá.
-
ÁdiBá
veterán
Hétvégén ismételten megrendezésre kerül az idei BlizzCon.
Blizzard BLIZZCON 2014
30 Euro a jegy rá Online, én 100% hogy nézni fogom.
Tirexen csak mosolyogni tudok, majd ha ő is ott ül Kaliforniában az egyik székben mint GRANDMASTER játékos és úgy játszik.
Akkor meghajolok előtte...
Támogató?
INTEL &. NVIDIA!
Már számolom vissza a napokat.... -
Asbee
veterán
-
Asbee
veterán
Cache sun meg spot megoldotta. Kifogy úgy a 4GB ramból vagy mi a fene? 2x SS-el.
-
Asbee
veterán
Megvettem én is ezt az új codot. Nemtom mi van vele, de max grafikán ocsmány, közel sem olyan mint képeken, videón és mellette csomószor beakad egy pillanatra a játék.
Maga a multi tényleg tök jó pörgős, de ez így gáz.
-
BlackSoft
addikt
válasz
keIdor #20323 üzenetére
Drága cuccokkal csak bukni lehet, ezt te is tudod
Még nagyobbat lehet bukni, ha az ember nem 180k-ért, hanem 400k-ért vesz egy monitort, olyan képaránnyal, amit nem ismer, és lehet nem is lesz megfelelő.
De én is rendszerint előbb veszek valamit, mint ahogy kellene, mert utálok várni, szeretek kibontani
-
keIdor
titán
válasz
BlackSoft #20312 üzenetére
Egyszerre venném meg a kettőt, mint mondtam, mi van akkor, ha áll a pénz PayPal-ján? Semmi, csak muszáj elherdálnia amint megjön... Gondolom Decemberben veszi meg a 95/97-es végződésű LG-t.
Ha így van feleslegesen lefutott kör volt a 65-ös, arra jó volt, hogy bukjon tízezreket.
-
De jól meglehet itt vezetni titeket.
-
BlackSoft
addikt
válasz
Neoteric #20316 üzenetére
Hát nem mindegy, hogy hónapokat, vagy 1 hónapot. És amilyen a mostani piac (lásd iPon... 1-ik nap 300 fajta 980 van, másnap üres a kategória, és más oldalakon 25 munkanap rendelést ír 230ezerért), meg a forint úgy ingadozik, mint a NY-i tőzsde, érdemes megvenni korrekt áron akkor, amikor éppen van. 1 hónap alatt nem esik 10 ezreket, egy most megjelent cucc ára, főleg ha az ajánlott fogyasztói áron találsz boltot, ahol gyorsan megveszed.
Ha meg mondjuk egy viszonylag nagyobb nézettséggel megáldott youtuber vesz valamit, akkor csak az arra a videóra jövő megtekintések kiegyenlítik az esetleges 2ezer forint bukást az 1 hónap alatt, amivel olcsóbban kerül listázásra a boltokban. - Ez mondjuk nagyon speciális helyzet, és erre nem valószínű, hogy gondol bárki is, attól még tényszerű...
-
daveoff
veterán
válasz
WaterWawe #20318 üzenetére
A Black Ops óta ez az első CoD, ami tetszik. Grafikailag lehet nem fejlődött, vagyis még mindig az a bizonyos elavult motor van alatta, de nem néz ki rosszul, és vaj simán fut mindenen. A single hozza a szokásos magas szintet történetben, és játékmenetben, amit pl egy BF4 még távolról sem közelít meg. A multi meg a szokásos pörgős CoD, most egész jók a hangok, fegyverek, pályák és nem néz ki rosszul. Nekem már hiányzott egy ilyen játék....
-
Neoteric
addikt
válasz
BlackSoft #20312 üzenetére
Nyilván előbb vennék nagyobb monitort. Miért? Mert 2D-ben (net, photoshop, vegas, etc) attól még tudom élvezni a nagyobb felbontást, illetve játékok esetén se lenne katasztrófa ha pixelhelyes felbontást használok (pl 4k-s monitor esetén 1080p-t, mivel ilyenkor pont 4 pixel ad ki 1et) addig amíg nem lenne bivaly kártyám.
Szal ha tudom előre, hogy csak pár hónap múlva tudok venni jobb monitort, akkor fölöslegesen nem veszem meg előre a vgakat, hogy aztán semmire se tudjam őket használni, de legalább áll benne a pénzem és esetleg bukok vele sokat (mert mondjuk mire megjönn a monitor csökken a vga ára tízezreket). -
Játszottam PC-n már rendelem is a 980SLI-t.
Ez az új cod annyira jó lett, hogy megéri befektetni.
-
BlackSoft
addikt
válasz
keIdor #20302 üzenetére
Én nem akarok semmi konkrétat mondani, de például, ha nagyobb felbontást szeretnél, akkor mit vennél előbb? Egy új monitort, amit nem fogsz tudni meghajtani, vagy kártyát, ami a kisebb felbontásnak kárt nem tesz, viszont nem lesz gond, amikor lecseréled nagyobbra?
Csak magamból indulok ki, nem veszek addig 1080p-től nagyobb monitort, amíg egy 780-am van
Azért tettem fel apróra. Kell előbb valami, ami elég lesz, ha rádugok valami sokkal nagyobb erőt igénylőt
-
Neoteric
addikt
válasz
hszilard666 #20242 üzenetére
Teamviewer van iOS-re is, ráadásul ingyenes. Most hétvégén kipróbáltam, elég mókás az iPaden windowst látni.
-
norb55
őstag
válasz
daveoff #20300 üzenetére
Nyomja fel magának az SLI-t.
Az igazán beteg ember, hogy nem tud kinőni belőle.
Ja Én PC-re veszem meg a GTA 5-öt. Szerintem sokkal szebb látványt ad a pc mint a konzol, irányítása is részemről sokkal jobb.
Keldor papa Régen én is elb@sztam a pénzemet minden kacatra, SLI-re, havi szinten új alaplap, de valaki kinövi és valaki belebetegedik.
Minap elpusztúlt a billentyűzetem.
[link] veszek egy ilyet. -
cyberkind
félisten
válasz
daveoff #20300 üzenetére
Remélem lejárat minket is meg a PH-t is a halál kolbászára, ha már annyira mondta.
Hát ez nem úgy tűnik hogy az akarna lenni, pedig úgy várjuk már.
Vagy megtanulta hogy kell jól videókat készíteni markiplier-től meg pewdiepew-tól.
(#20298) SzlobiG
Háá', 17k 6-8 óra single miatt.
Majd 1 év múla használtan, vagy úgyse, ez a CoD már nem az a CoD.
Új hozzászólás Aktív témák
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Facebook és Messenger
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mobil flották
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen autót vegyek?
- Linux kezdőknek
- Autós topik
- További aktív témák...
- IPhone 13 128GB Green gyári független szép állapotú jótállás!
- Dell Precision 7550 15.6 FHD i7-10850H 32GB 1TB nVidia Quadro T2000 workstation tervező
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítá
- VW/ Skoda fejegység Android 13, 6/64gb eladó
- Lenovo Loq Gaming 15IRX9
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E7280! I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD!
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest