Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- 4 billió dollárt ér a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-cégek
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Hobby elektronika
- RAM topik
- Milyen processzort vegyek?
- Mini PC
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ÁdiBá
veterán
-
Devid_81
félisten
válasz
ÁdiBá #118395 üzenetére
Hard Disk Sentinel -t rakd fel, a free is jo.
Jo kis diagnosztikai cucc. -
ÁdiBá
veterán
Sziasztok, ha a Bios nem ir semmit az egyik HDD-re, akkor az kuka?
-
ledgeri
nagyúr
Windowsra csak futó (belépett és mindene megy) windows alatt lehet telepíteni drivert? Csak mert kb 2020-2021 óra, adott hardveren, bármikori is a windows verzió, bármikori is az Nvidia driver, ha elindítom a telepítést, akkor a vga lecsatlakozásig minden oké, de abban a pillanatban valahogy behal a gép: vagy se kép se hang, vagy a kvázi kékhalálos hangszóróbúgás. Úgy is, hogy 0-ról települt friss-kiadású winsows még nem is látott netet.
-
Devid_81
félisten
válasz
cyberkind #118389 üzenetére
Procik viszont nagyon jok toluk, 7800X3D egyre olcsobb, nem mintha lenne hova rakni egy olyat
De az AMD VGAk ezekkel a havi szinten erkezo felskalazo izekkel, meg a sok extra feature, aminek a fele egy ertelmes belso tesztelest sem kap az AMD-tol, nah igy elegge no thanks kategoria lett megint. -
Devid_81
félisten
-
Raymond
titán
Hahahaha
"AMD's latest driver has made their "Anti-Lag/+" feature available for CS2, which is implemented by detouring engine dll functions.
If you are an AMD customer and play CS2, DO NOT ENABLE ANTI-LAG/+; any tampering with CS code will result in a VAC ban."
Forras: [link]
-
cyberkind
félisten
válasz
ScomComputer #118384 üzenetére
Ez kloáka ismét, nekem a régi szar 32 szálas 13. gen.
-
Devid_81
félisten
válasz
ScomComputer #118384 üzenetére
Megeri valtani
-
Raymond
titán
Engem mar blokkoltak. Incognito-ban megy, de igy azt kell tudom miket nezek mert az ajanlasok eltunnek es mindig a default marhasag van csak ott. A uBlock gyerekek meg harcolnak ahogy nezem de nem tudom mi lesz a vege. Majd a napokban kiderul, meg csak most kezd igazabol beindulni a dolog, par napja van csak nagyban ez a "bannolas" beinditva.
-
VTom
veterán
válasz
tibcsi0407 #118376 üzenetére
Az egy nagyon jó kis mese, csomót tanulnak belőle a gyerekek.
Raymond: Nálunk a YT után a D+ áll a második helyen, nagyon sokat nézzük, rengeteg jó mese van rajta.
-
VTom
veterán
válasz
Devid_81 #118372 üzenetére
Majd akkor értékelődik ám fel a YT előfizetés, mikor a 3 éves gyereknek bekapcsolod rajta a Bing nyuszit, elmész a nappaliból 4 percre, és mire visszaérsz, azt látod, hogy valami koreai neo pop együttes 16 karikás klipjét nézi 2 perce, mert reklámként azt dobta be az a szar.
Én akkor azonnal előfizettem.
1790Ft-ot nekem bőven megér a reklámmentesség.
Persze ezen kívül van még Disney+, SkyShowtime, HBO Max és Netflix előzfitésünk is
TV-t viszont egyáltalán nem nézünk, én ezzel úgy vagyok, hogy ezeket a szolgáltatásokat használom, és amilyen minőséget adnak, azért szivesen fizetek, ha már a TV HDR/Dolby vision képes.
-
-
Devid_81
félisten
-
VTom
veterán
válasz
-=RelakS=- #118369 üzenetére
Akkor az
Nem emlékszem már.
-
Raymond
titán
válasz
-=RelakS=- #118366 üzenetére
A vadnyugaton meg a diakelofizetes is 7EUR
-
tibcsi0407
félisten
Reggeli harmónia.
-
Raymond
titán
válasz
-=RelakS=- #118359 üzenetére
Most kemenyitettek be a hetekben, a YT subreddit szerint nincs 100% megoldas. Majd meglatom mi lesz, de reklamokkal katasztrofa. Elofizetesnek volna ertelme amennyit nezem.
-
Raymond
titán
Ugy nez ki az en YT nezesi karrieremnek is vege lesz ma este a gepen, megjott a Final Countdown as 3 video utan blokkoljak a lejatszast az adblocker miatt. Oh well...
-
gainwardgs
veterán
válasz
ScomComputer #118356 üzenetére
Minden ami ezt támogat 50% egy rossz port
Minek azt normálisan optimalizálni mikor van dlss 3 meg mostmár fsr, jóvanazúgy -
ScomComputer
veterán
Lords of the Fallen will support DLSS 3 and FSR 3.0 at launch...
released on October 13th -
ScomComputer
veterán
Alan Wake 2 free with (some) GeForce RTX 40 GPUs....
*leszmánkódazaprón... -
Raymond
titán
Unity CEO John Riccitiello is retiring, effective immediately
ROFL - "retiring"
-
KAMELOT
titán
Jaj de jó lesz [link]
-
Raymond
titán
válasz
keIdor #118348 üzenetére
Nem konkretan arra gondoltam hogy hol volt fullos chip mint konzumer termek. Arrol irtam hogy a refresh van a termekcsaladnal mar Pascal ota.
A 4090Ti-hoz konkretan - az ott van tartalekba. Egyelore semmi ertelme kihozni mert nincs konkurencia, de 2025 osze meg messze van. Ha veletlen valamit dobna az AMD akkor meg mindig kijohetnek a fullos 4090Ti kartyaval.
-
Raymond
titán
válasz
Devid_81 #118344 üzenetére
Perszehogy lesz, nezd meg mennyi lehetoseg van a 4080 es a 4090 koze valamit beszurni. Szerintem lesz 4090Ti is egy full unlock chip-el. A Pascal ota van refresh, ott es a Turing-nal voltak a Super verziok. Az Ampere sajnos mas vilagba szuletett (thanks, crypto!) es nem volt igazan Super nev, de refresh volt a 3080 12GB es 3090/Ti kepeben. Az Ada-nal pedig meg tobb jatekter van nem csak a 4080-4090 kozott hanem a 4070->4070Ti->4080 vonalon is.
-
Devid_81
félisten
NVIDIA reportedly working on GeForce RTX 4080 Ti with AD102 GPU for early 2024 release
Csak lesz ilyen is a vegen
-
ScomComputer
veterán
válasz
Raymond #118339 üzenetére
Jah, ha már lengyelek....a 11 bit. játéka..is jön lassan...
The Alters -
Raymond
titán
Nezem hogy hogy bejott az uj CP2077 update, 11.5GB-ra sikerult nekik.
-
Raymond
titán
válasz
ScomComputer #118340 üzenetére
Hat nem tudom mit nezett ha 15 evvel ezelotti textura minoseget latja. Amiket en latok ott azok az asset-ek az aktualis Megascans konyvtarbol vannak. Az animacio nem egy nagy eresztes persze, de az egesz jatek olyan stilus mint a klasszikus Virtua Cop arcade. Na es nalam a nosztalia is kozrejatszhat mert szeretem a regi Robocop filmet
-
Raymond
titán
válasz
ScomComputer #118338 üzenetére
Szerintem szep munka. A licencelt cuccok sokat dobnak rajta. A zene es a voice acting is jo de kulonosen az, hogy az eredeti 80-as evek beli szereplok koszonnek vissza es szepen meg vannak csinalva az UE MetaHuman-ben, azonnal rajuk ismer az ember.
A lipsync nem az igazi (remelhetoleg csak egyelore), se a mozgas se a sync nincs osszhangban az audioval. A texturakat van hogy kesve olvassa be, de eleg ritka volt a dolog.
A grafikat eloszor hagytam hogy automatkusan loje be es egy 4090-el nem rakott mindent a maxra es raadasul a DLSS-t is bekapcsolata 3440x1440 mellett
Manualisan mindent felraktam a maxra es kikapcsoltam a felskalazast igy is boven 100 folott van az FPS.
Az FOV-val azert vannak gondjai. Alapon 97-et allitott be, de olyan erzesem volt mint amikor a konzol atiratoknal 60-70 korul hagytak PC-n egyes jatekok. Feltoltam 110-re kezzel es ugy jobb lett, de mehet feljebb is. Valami ott nem koser, vagy a szamok vagy a render vagy mindketto. Ja es igy ultrawide monitorral is "szelesvasznura" kapcsol a cutscene-ek alatt, tehat akkor ultra ultra wide modban fut
Semmit nem tudtam a jatekrol eddig, azt se hogy jon, de kellemes meglepetes lett. Azt hogy lengyel studio kesziti nem volt nehez kitalalni utannajaras nelkul sem
:
-
ScomComputer
veterán
Próbáljátok....13napig lehet demózni...
Robocop: Rogue City Demo letöltése -
Devid_81
félisten
válasz
ÁdiBá #118334 üzenetére
More AI cr@p is coming...
Most minden IS az AI-rol szol, gamer VGA-kat felejtsd el egy idore.
Tegnap olvastam egy cikket amiben taglaltak, hogy Japanban egyre nehezebb VGA-t talalni a boltokban, nem a kereslet magas, hanem egyszerun athelyeztek a gyartast gamerrol Prof cuccra.Amugy meg vicc ez az AI fejlesztes jelenlegi (kezdeti) szakasza, majd amikor a technika eljut oda, hogy VGA farmok helyett akar egy telefonon is elfut az lesz a jo, vagyis nem mert az emberisegnek nem hianyzik semmilyen formaban.
De elotte meg jon jonehany ev amikor megint lehet valamilyen formaban a gamert sz0p@tni. -
ÁdiBá
veterán
[link] Márciusban RTX5090?
-
Raymond
titán
Ezt csak ugy itthagyom
-
Raymond
titán
válasz
Devid_81 #118328 üzenetére
En mar elorendeltem, majd meglatom jovo kedden sikerul-e az Amazon-nak a "launch day delivery"
Ami a sweet spot meretet es a pixel suruseget illeti ott mar nem fogok hanyatt esni a Pico 4 utan, de azert a lencsek minosegetol es a szoftvertol (hogy ne legyen sehol a kepen distortion) sokat varok.
-
Raymond
titán
Letoltottem a Forspoken demot tegnap hogy kiprobaljam az FSR3-at, de nem tudom kiprobalni mert a 4090 tul gyors a monitoromhoz. Az eredetileg 3440x1440@75Hz mar OC-zta igy 96Hz-en megy de meg igy se eleg mert a 120FPS limiten van a jatek FSR nelkul is a legmagasabb beallitason, tehat nem latok semmit a frame generation-bol ha be is kapcsolom
-
keIdor
titán
Ez a név.
-
Raymond
titán
-
ScomComputer
veterán
válasz
Devid_81 #118308 üzenetére
Meglátjuk.. a hyperx-t(pl cp2077 profil) is megoldották egy modded driverrel rx6*** szérián...#30749
Végül is ezek eddig is benne voltak adriverben, csak egyszerre nem lehetett bekapcsolni őket most igen...de csak a modded driverben ott is konzollal..
Egyelőre nem 4070ti-vel várom....az írásod többi része is igaz.. -
Raymond
titán
válasz
keIdor #118309 üzenetére
Tehat -110mV az alap 1.25V-bol. Akkor meg probalgatok a hetvegen.
Tegnap aztan OC-ztam a monitort (Samsung LS34J550WQU). Regebben emlekszek hogy nem ment 94Hz fole, de tegnap siman csak az NV Control Panel-bol csinaltam Custom Resolution-t es vitte a 96Hz-et is (24FPS filmlejatszashoz lenne jo, igaz szinte sose nezek ezen filme, igy nem igazan fontos). Afolott mar villgott a kep, lehet ez a 96Hz is picit tulzas neki, de Freesync-el nagyon jo igy a CP2077, ott a PT+DLSSQ+RR beallitason alltalabn olyan 70-es regiokban van. Ahol nem strapalja magat ott 80-as es varosban pedig lehet 65-70 kozott attol fugg hol jarok.
-
Devid_81
félisten
válasz
ScomComputer #118307 üzenetére
Kar, hogy nem indul tobb jatekon kezdesnel, de majd meglatjuk mar igy is, hogy van-e ertelme egyaltalan barmire tovabb varni.
De neked 4070Ti-d van nem?
Vagy azzal is varod az FSR3-at?
Bar nalad ezek a hw-k ameddig maradnak, nem csodalnam, ha azota mar 26-ik VGA-d lenne miota kijott a 7xxx/4xxx -
Devid_81
félisten
-
Raymond
titán
válasz
keIdor #118302 üzenetére
A topicjaban kerdeztem de nem nagy ott a forgalom es nemigen foglalkoznak vele ahogy nezem - te UV-zod a procit? Probaltam a 13700KF_nel de mar -0.075V-nal osszeomlik a CB2024, masok -0.1V-okrol irkaltak a neten, en ettol nagyon messze vagyok. A szorzok 52x/41x beallitasa es -0.065V meg elment, de alig hoz valamit (235W -> 205W).
-
Devid_81
félisten
This 192 SM setup equates to 24,576 CUDA cores, unless there are alterations down the line. This represents a noteworthy 1/3 increase compared to the AD102 Ada Lovelace GPU
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Óra topik
- Háztartási gépek
- Gyúrósok ide!
- Bundle topik
- Ausztria - élmények, tapasztalatok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- Dead Island 2 beszámoló
- További aktív témák...
- ÁRESŐ! Dell Inspiron 15 3501 /11.gen i5-1135G7/8GB/512 GB SSD FHD
- Bomba áron eladdó DELL LATITUDE 7330 /i5-1245U/16GB/256 GB SDD/14/FHD/IPS/Garancia/
- LG Gram 16 i7-1165G7 / 16GB RAM / 512GB SSD / 2.5K kijelző
- IPhone SE 3 64GB gyári független 2025.11.20. Apple jótállás
- HP EliteBook 855 G8 Ryzen 5 5650U / 16GB RAM / 512GB SSD / FHD
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Villámgyors teljesítmény és 10 év nyugalom!
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- AKCIÓ! FEHÉR ipad pro 13" M4 billentyűzet, VADIÚJ! EU-MAGYAR átvilágítós (lézeresen)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest