- A Solidigm elhagyja a végfelhasználókat célzó SSD-k piacát
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- A GravaStar egyedi megjelenésű fémegerei is beléptek az ultrakönnyű szegmensbe
- 520 Hz-es monitorok duója az ASRock védjegyével
- CL 30 alá mennek a G.Skill hamarosan debütáló RAM-jai
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házimozi belépő szinten
- A GravaStar egyedi megjelenésű fémegerei is beléptek az ultrakönnyű szegmensbe
- Androidos tablet topic
- Házimozi haladó szinten
- HP ProLiant MicroServer N36L / N40L / N54L
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Redneck
nagyúr
válasz Jinxb1rd #19593 üzenetére
Ahogy írták, a PCIe 8x-ról 16x-ra váltás minimális különbséget hozhat, a CPU csere viszont már sokkal érdekesebb. Milyen CPU-ról mire váltasz?
Tuningban elméletileg nem fog többet menni, de egy erősebb, kevésbé limites vasban jobban kifuthatja magát.
[ Szerkesztve ]
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
Jinxb1rd
addikt
Szerintetek, ha kap egy jobb alaplapot egy 1060-as kártya, jobb procival és 8x pci-e helyet 16x lesz a slot, akkor lehetséges, hogy lehet fentebb tuningolni, mint amennyit most bír? Vagy ez teljesen a kártyán múlik és semmi köze a környezetéhez?
We are only Stardust...
-
Mika1227
őstag
válasz Nuada herceg #19559 üzenetére
Végül is cseréltél 980 ti-re?
A Mikulásnak teljesen igaza van, hogy évente csak egyszer megy az emberek közé!!! Még az is sok!!!
-
guftabi96
addikt
válasz #24845312 #19590 üzenetére
Mindenhol 5 év van.
Szerintem mindegy mennyit vállal a bolt, ha beregisztrálod, akkor 5 év garid lesz rá. Arra kell figyelni, hogy vásárlástól számítva elvileg 28 napon belül be kell regisztrálni.
A számlát kel csatolni a regisztrációhoz. Kb 2 perces művelet az egész.#KeepFightingMichael
-
törölt tag
válasz Schweini #19586 üzenetére
A gyártó oldalán: Support - Product Registration
https://www.zotac.com/lk/support#registrationHát ez az, ezt nem tudom én sem, hogy a vásárlástól/beregisztrálástól számítva mindenképpen 5 év lesz összesen, vagy pedig a bolti garancia lejárata után jön még pluszban a 3 év, és így akár 6 év is elérhető?
-
Schweini
tag
válasz #21092864 #19587 üzenetére
Elolvastam, csak telefonról nem egyszerű több embernek válaszolni egyszerre.
Sosem látom az ajánlott kártyák között, pedig ránézésre nem tűnik rossznak. A kinézet nálam nem elsődleges, úgysem nézegetem nap mint nap. Az ára is egész jó. De ez a Zotac kiterjesztett gari elég jól hangzik. -
törölt tag
Akkor ne is vegyél figyelembe, b+.
-
törölt tag
válasz #24845312 #19583 üzenetére
Sőt, lehet, hogy 6 év?
Mert úgy írják, hogy alapból jár 2 év, és arra jön pluszban a 3 év kiterjesztett garancia. Viszont ha egy bolt már alapból is 3 évet ad, mint az általad linkelt helyen is, akkor lehetséges, hogy arra jön még a +3 év kiterjesztett garancia?
https://www.zotac.com/lk/page/product-warranty-policy -
addikt
válasz Schweini #19581 üzenetére
Mivel magadnak is tudod húzni, így nem, meg annyiért tényleg a gaminget érné meg. Így ránézrésre amúgy, ha innen veszed akkor tényleg ez a kettő kártya van ilyen árban. De amit linkeltem bolt nem jó?
Asus vs zotac, én a zotacot venném. (Főleg, ha ki lehet még tolni a gyártói garit +2évcel)
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
https://www.aqua.hu/evga-geforce-gtx-1060-3gb-gaming-videokartya-03g-p4-6160-kr-463356.html
erről mi a véleményetek?
evga-m még nem volt soha, a cég hírneve nagy.. szemre ez a hűtés megegyezik a többivel, csak szebb a műanyagborítása
-
addikt
válasz Schweini #19575 üzenetére
Csak onnan vennéd, más bolt nem jön szóba? Mert itt a phoenixre csak 24hó garit vállalnak, így hiába jobb a hűtése, inkább a zotacot venném.
Kopiati84: mindenképpen csak itx méret kell? Ránézésre nem tűnik olyan rossznak az a hűtés se, szerintem be lehet vállalni, bár konkrét tapasztalatom/infóm nincs a kártyáról.
[ Szerkesztve ]
-
KoPiati84
tag
Sziasztok!
Én egy 1060 6gb-os giga minit néztem ki magamnak, mi a véleményetek róla?Lelkes amatőr
-
addikt
válasz t_totyo #19571 üzenetére
Nekem volt giga, nem volt vele problémám, az enyémnek a ventije se zörgött. Most egy msi aero van, nekem ez jobban bejött, hiába 1 ventis (hangban és hűtésben is jobb, mint a giga-m volt). Ajánlottam is itt és más is ajánlotta, de pont hibásat fogott ki az illető (vagy két hete történt). Ha nem zörgős ventiset fogsz ki/ alapból hibásat szerintem a giga is jó. Zotacról én speciel nem tudok mit mondani, de fentebb ugye már írtak jókat is róla.
Nagyon mellélőni igazából csak az inno3d compact 6ddn jelölésűvel tudsz (a 2ddn és 4ddn ha még mindíg hőcsöves akkor jazok jók)vagy a zotac mini, evga itx (az sc jelölésű itt is jó). Ezek a modellek hangosak, hőcső nélküliek.
[ Szerkesztve ]
-
gtamate2
veterán
válasz t_totyo #19571 üzenetére
A gigának szar a QC-je, a ventilátorokkal sok probléma volt,a hűtése szerintem nem vészes ettől függetlenül (de nem a top). A Zotac hűtése szintén nem a toppos, a ventijeivel nincs probléma. Vállalható mindkettő, de nem a legjobb a hűtésük, ettől függetlenül kiszolgálhatnak bőven.
*Sn0w
-
t_totyo
csendes tag
válasz gtamate2 #19570 üzenetére
Ahogy látom, eléggé megosztó a téma.
Egyik szarabb, mint a másik. - megkérdezhetem, hogy milyen szempontok alapján mondod ezt? Nem trollkodásból, komolyan érdekel. Tudom, persze, egy Aorus vagy egy ROG Strix más kategória teljesítmény és minőség szempontjából, de jelenleg ez olyan tízezrekben mutatkozik meg az árban, amit nem feltétlenül fizetnék meg, hacsak nincs más életképes alternatíva olcsóbban. Tehát nem hardcore gamer felhasználásra, a maguk jelenlegi 70-80 ezres árszintjén az említett kártyák mennyire megbízhatóan hozzák azt, amit igérnek - nem is többet, de nem is egy Biostar színvonalú rettenetet, pár hónap alatt széthulló techikával.
Egyébiránt pedig köszönöm mindenkinek a vélemenyeket!
-
BaLee
addikt
válasz t_totyo #19567 üzenetére
Nekem Zotac volt, 1 hete vette meg egy haver. Teljesen jó, halk hűtésű, bár nem félpasszív. Én őt tudom ajánlani ha végül azt választod. Ráadásul regisztrációnál 5 év gyári gari van rá.
Bár ahogy nézem a Gigabyte meg tudja a félpasszív üzemmódot, szóval az talán még jobb is lehet.
[ Szerkesztve ]
-
t_totyo
csendes tag
Sziasztok,
1060 3GB kártya vásárlását tervezem, de kezdek elveszni a tesztek rengetegében. Amire kell: talán a legfontosabb, hogy szinte folyamatosan működni fog, az otthoni (irodai jellegű) munka mellett a TV/házimozi/zene rendszer is gépre van kiépítve, és persze az alkalmi játék is tényező, amennyit a szabadidő enged. A jól szellőző ház adott, de ezzel együtt sem szeretném, ha túl forrófejű lenne - a hűtés zaja egyébként normális keretek között nem zavar. Tuningolni, hűtést buherálni és hasonlókat nem akarok. Konkrét keret nincs rá, de nem szeretnék feleslegesen sokat költeni.
A fentiek alapján a Gigabyte GTX 1060 OC 3G vagy a Zotac GTX 1060 3GB AMP! mennyire lenne jó választás? Esetleg más javaslat inkább? A márkanév mindegy, csak megbízható legyen, de az egyventis változatokat nem igazán kedvelem.
-
prtvlogan
aktív tag
válasz horvathpeter #19561 üzenetére
Nálam is elő szokott fordulni! Fifával játszok tv-n, gyorsan lenyomom a pause-t, és egyből visszajön. Megoldást még nem találtam!
-
addikt
Nálam ezt játék alatt sose csinálta, viszont ha neteztem akkor elég sűrűn előfordult ilyen. Nálam nem lett megoldás.
[ Szerkesztve ]
-
Redneck
nagyúr
Nekem pár alkalommal volt olyan ha átváltottam TV-re, hogy fekete kép fogadott. No signal, majd "illesztőprogram nem válaszolt majd összeomlott" hibaüzenet fogadott. Menet közben soha, csak képernyő váltásnál.
Passz.
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
dewil666
őstag
Szia!
Próbáld ki másik hdmi kábellel.KLÍMA és villanyszerelés, telepítés, karbantartás! dewil666 felhasználónak 270, 940 (régi) pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! Motoros üdvözlettel ! ! ! Ne vezess olyan gyorsan hogy az őrangyalod lemaradjon!
-
horvathpeter
aktív tag
Sziasztok!
Az mitől van, hogy ha tv-n játszok (hdmi kábellal van összekötve a vga és a tv) néha elmegy a kèp, fekete lesz majd visszajön. Ezt a mostani konfignál és a réginél is csinálta. Gigabyte 1060 6GB G1. Valakinek valami ötlet?
"Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!"
-
Nuada herceg
őstag
válasz fogtunder #19558 üzenetére
Igen, a fogyasztásról tudok, hogy az közel a duplája.
A hőre nem gondoltam, de nyilván ez is egyenesen arányos a fogyasztással.
Nem tudom, holnapig meggondolom. Azért az a kis plusz erő piszkálja a fantáziám,
de vannak hátrányai is. Köszi a választ!Itt öregszem meg...
-
fogtunder
nagyúr
válasz Nuada herceg #19556 üzenetére
Én még azért a hőtermelést is figyelembe venném, mert ebben az ügyben is nagy fejlődés volt a 9-es és 10-es széria között, a te kártyád közel nem termel annyi hőt és nem is fogyaszt annyit.
I hate morning people. And mornings. And People.
-
Csupingo
veterán
válasz Nuada herceg #19556 üzenetére
A tied legalább biztos működik, a másik meg öregebb és ismeretlen, azért bizonytalanabb szerintem a dolog. A 980 van közel az 1060-hoz, a 980 ti azért erősebb.
Villám Shakesespeare... Főnök, ha zavarja a fogsora, vegye ki! (M-N)
-
addikt
válasz Nuada herceg #19554 üzenetére
Abba a cserébe akkor mennék bele, ha konkrétan ismered is az illetőt, így hogy egyikre sincs garancia.
[ Szerkesztve ]
-
Nuada herceg
őstag
válasz Mika1227 #19553 üzenetére
Hát garancia nincs rá, csak próbagarancia, egy hónap.
Igazából már az enyémre sincs.
Ezt itt vettem a hardveraprón, újonnan, ilyen hardveraprós garanciával.
Az illetőt azóta már kitiltották innen, szóval az én garanciám is elszállt.Köszönöm a válaszokat, gyengébbnek gondoltam a jelenlegi kártyámat...
Itt öregszem meg...
-
Mika1227
őstag
válasz Nuada herceg #19551 üzenetére
Szerintem inkább 980-nak felel meg. A 980 Ti azért erősebb! Ha meg nullába jönne ki megérné feltéve ha kell az a plusz! Garancia idő, hogy alakul a kártyáknál?
[ Szerkesztve ]
A Mikulásnak teljesen igaza van, hogy évente csak egyszer megy az emberek közé!!! Még az is sok!!!
-
addikt
válasz Nuada herceg #19551 üzenetére
Inkább a 980 hoz van közelebb az 1060 6gb. Én nem cserélném le a helyedben, főleg, ha már nem is garanciás.
[ Szerkesztve ]
-
Nuada herceg
őstag
Sziasztok.
Lenne egy kérdésem.
Egy ideje nagy megelégedéssel használom már ezt a kártyát, a 6 gigás verziót.
Most adódott egy lehetőségem, hogy lecserélném.
Egy Asus matrix 980 ti 6 gigás verzióról van szó.
Tudom, hogy ez a kártya a 970 - nek felel meg, néhol még jobb is. Ráadásul kevesebbet fogyaszt.
Érezhetően jobb lenne a másik? Vagy nem sok értelme van a cserének?
Igaz nagyjából nem kerülne pénzbe a csere, lehet nullára jönnék ki.
Előre is köszönöm a vállaszt.Itt öregszem meg...
-
addikt
válasz Redneck #19549 üzenetére
A baj csak azzal van, hogy ugyanaz az aoc freesync monitor 70k, míg a gsync 110k, viszont az 1070 150k+ , a vega56 meg 180k+, tehát max egy 10-est spórolnék. (Most hirtelen nem is tudom, hogy az 56 vagy a 64 van párban az 1070-el). Egyébként nekem mind1, hogy nv vagy amd, márka se érdekel, csak hozzon egy szintet.
Vlevi: nekem igazából fhd-ra szerintem az 1070 erejű kártya megteszi, év végéig biztos nem veszek másik kártyát.
[ Szerkesztve ]
-
Redneck
nagyúr
-
Jinxb1rd
addikt
Nekem 60Hz-s monitorom van, de a maxot akarom kihozni a multiplayer játékokból, ahhoz pedig jobb 120fps-sel játszani még 60hz-s monitoron is.
https://youtu.be/L07t_mY2LEU?t=7m33s
És 60 fps-en illetve 120 fps-en a legfolyékonyabb a játék a monitor frissítési határértéke miatt. Tehát pubg-ből is jó lenne elérni a fix, állandó 120 fps-t.
[ Szerkesztve ]
We are only Stardust...
-
addikt
válasz bobalazs #19544 üzenetére
Az teljesen mind1, hogy annyit jelenít meg, attól még 120-csinálja, hogy a monitor eldobja a képkockát. Pl cod2-ben attól hogy 60hz-es monitoron 333fps-el ment a játék, ugyanúgy nagyobbat tudtál ugrani, mint akinek 144hz-s monitora volt. Viszont ha nem volt csak 300fps, akkor nem tudtál.
Redneck: Azt a részt úgy értettem, hogy mindenképp gsync vagy freesync monitort akarok, csak már az experience/shadowplay miatt maradni kellene nvidia vonalom, mert amd-nál tudtommal nincs ilyen. Azt tudom, hogy nem feltétele a gsync, ugye most is használom, csak ha freesync monitort vennék akkor nyílván amd kártyát kellene vennem.
[ Szerkesztve ]
-
Redneck
nagyúr
válasz bobalazs #19544 üzenetére
Anno nálam is az volt az előző monitorral (1680x1050@60/75Hz).
Create:
"De szerintem kivárom az új kártyákat, meg rámegyek a gsyncre, az experience és a shadowplay miatt." Ezt nem értem. A G-Sync független a többitől.Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
addikt
válasz bobalazs #19541 üzenetére
Egy szó: pubg😀 és még így is csak 120fps-em van i5 8400 mellett. Tervezek majd egy 144hz-s monitort is venni, ha lesz rá keret, meg egy erősebb vga-t is, csak a freesync olcsóbb mint a g-sync viszont a vega56 meg drágább, mint az 1070. De szerintem kivárom az új kártyákat, meg rámegyek a gsyncre, az experience és a shadowplay miatt. Nekem a fhd elég, tn panelt is szeretem, színhűség úgyse fontos.
[ Szerkesztve ]
-
fogtunder
nagyúr
válasz Jinxb1rd #19538 üzenetére
én azt csináltam, hogy kapott a kártya +150/+500-at és lefelé vittem a power limitet, amíg nem vett vissza a boostból.
ha kell minden fps (nekem a 60Hz-es monitor miatt kb lényegtelen), akkor lehet növelni is, hátha bír még egy kicsit, de én nem szeretek ennyire határra tuningolni.
-
Jinxb1rd
addikt
Ennél fentebb nem tudok menni, a GPU már ledobja az ékszíjat, a memória pedig 20 mhz-zal fentebb elkezd grafikai glitcheket csinálni (de legalább nem fagy le! )
Az alap feszültséget nem növeltem, a power limitet emeltem meg 5%-kal. Azt ti mennyire szoktátok állítani, érdemes 10-re tenni?
[ Szerkesztve ]
We are only Stardust...
-
Jinxb1rd
addikt
válasz SyMbioTe #19525 üzenetére
Szerintem elegendő. Nem epicre állítod a textúrát hanem csak high-re és kb ugyanúgy fog kinézni mégis.
Én a következő kártyával lettem gazdagabb: INNO3D GTX 1060 3GB Twin X2
+210/+650 overclock jónak számít, vagy átlagon alulinak?
[ Szerkesztve ]
We are only Stardust...
-
dewil666
őstag
válasz bobalazs #19531 üzenetére
Szia!
Érdekes. Ezzel nincs megmagyarázva az enyém. De mindegy.
KLÍMA és villanyszerelés, telepítés, karbantartás! dewil666 felhasználónak 270, 940 (régi) pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! Motoros üdvözlettel ! ! ! Ne vezess olyan gyorsan hogy az őrangyalod lemaradjon!
-
Ármester
válasz dewil666 #19528 üzenetére
Köszi mindegyikőtőknek a választ, valamennyire számítottam erre.
Akkor lehet még azért végiggondolom ezt a 3Gb-os verziót, mert még nem annyira égető a vásárlás, és inkább kivárok egy 6Gb-os kártyát.
Platformot cserélni még nem tervezek, azért i5 nagyjából elegendő lesz még ide, ha nem is 100%-ban. Ha nagyon szükséges max egy i7-re beruházok.
[ Szerkesztve ]
„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
-
dewil666
őstag
válasz SyMbioTe #19525 üzenetére
Szerintem úgy járnál a legjobban hogy most olcsóbban veszel egy 3Gb verziót SOK garival és ha jön az új széria közép kategóriája abból veszel egy 6-8Gb verziót! Addig "kihúzod a 3 gigával is.
Illetve lehet néhol kevés is a 4460 proci így majd azt is cserélheted i7-re vagy új platformra.KLÍMA és villanyszerelés, telepítés, karbantartás! dewil666 felhasználónak 270, 940 (régi) pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! Motoros üdvözlettel ! ! ! Ne vezess olyan gyorsan hogy az őrangyalod lemaradjon!
-
-
Ármester
válasz dewil666 #19524 üzenetére
Sziasztok!
Nagyjából azért képben vagyok, de a személyes tapasztalat ugye a legjobb.
Tervezek egy 1060 3Gb-ra váltani, ez viszonylag jó áron van aprón, 960 4G-nel pedig jóval erősebb.
Kérdésem, mai játékokhoz, high grafika környékén, full hd-n nagyjából akkor elegendő?Szerk.: Bocsi, nem válasz akart lenni.
[ Szerkesztve ]
„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
-
-
Samott
addikt
válasz Csupingo #19521 üzenetére
Azt azota mar ki is vettem, egy GT610-es volt PhysX-re, de a 1060-al egyutt mar nem ment. Legalul meg egy Zalman elolapi panelhez kapcsolodo fogyasztasmero bemente latszik. 3DMark alatt az egesz konfig kb 200 wattot evett. Idle meg 65 watt. (i7 3770 procival)
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out.
-
-
Samott
addikt
Bekoszonok, mert csatlakoztam a taborhoz, nehany oraja mar egy MSI Armor 1060 6GB OC ketyeg a gepemben (mit ketyeg, neman teszi a dolgat) Vartam a kovetkezo generaciot, de csak nem akar eljonni, a 750TI meg meg ugy is keves volt az LG 34UM88-P monitoromhoz hogy zomeben regebbi jatekokkal jatszom. Egy problema volt, amire nem szamitottam, hogy sokkal hosszabb a kartya mint barmi ami a gepemben volt valaha, szoval a hazbol kellett egy kicsit vagni
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out.
-
dewil666
őstag
válasz bobalazs #19516 üzenetére
+ egy fémlemez van szinte az egész vga nyákon ehhez ér hozzá a gap-pad.
Interneten sem találtam ilyet.KLÍMA és villanyszerelés, telepítés, karbantartás! dewil666 felhasználónak 270, 940 (régi) pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! Motoros üdvözlettel ! ! ! Ne vezess olyan gyorsan hogy az őrangyalod lemaradjon!
-
dewil666
őstag
válasz bobalazs #19511 üzenetére
Értem amit írsz.
Csak még nem láttam olyat főleg minibe amin ilyen hűtés van és a Tied sem ilyen:
Remélem látszik a lényeg![ Szerkesztve ]
KLÍMA és villanyszerelés, telepítés, karbantartás! dewil666 felhasználónak 270, 940 (régi) pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! Motoros üdvözlettel ! ! ! Ne vezess olyan gyorsan hogy az őrangyalod lemaradjon!
-
diegho
nagyúr
A hét elejei milyen 1060 6GB-ot vegyek dilemmát megoldottam egy Asus Strix 1070-el, ha már lúd, legyen kövér na...
-
bobalazs
nagyúr
válasz dewil666 #19510 üzenetére
Link
Ezeket mint látod én raktam rá, sajátot. Nem volt a csavarokon semmi. Nem bukod a garit.(#19509) fogtunder
Van egyébként még egy olyan tényező is hogy olyan nagy fogyasztású a ventillátor, hogy felzabálja a gpu elől a rendelkezésre álló áramot. Vagy azért boostol kevesebbet , mivel a hőmérséklet túl magas.
Ördögi kör; vagy a hőmérséklet magas, vagy a ventillátor viszi el a fogyasztást a gpu elől. GPGPU feladatoknál bukik ki az ilyen.[ Szerkesztve ]
-
dewil666
őstag
válasz bobalazs #19508 üzenetére
Akkor ez érdekes. Ezen van matrica (úgy tudtam hogy EVGA engedi a hűtő levételt garivesztés nélkül)?!
És a memóriákon van hűtés olyan mint az Msi-nél vékony lemez és gap-pad.[ Szerkesztve ]
-
fogtunder
nagyúr
alapvetően nem sok a 72 fok egy VGA-nak. az az én saját betegségem, hogy legyen terhelésen is néma a gép, nyilván nem ez a normális és az átlagos, de nekem megér 10K felárat, hogy Witcher 3 alatt szinte nem hallok működési zajt.
de ezek a mérések így, ebben a formában nem mérvadóak. mondjuk egy Phanteks P400-ban mérve gyári ventikkel, amik nem üvöltve tekernek valószínűleg minden kártya annyi fokos lesz terhelésen, amennyit a BIOS enged neki. ha nagyobb fordulatot adunk a ventiknek, akkor egy gyengébb hűtés is tud úgy teljesíteni, mint egy erősebb, csak az halkabban megoldja. ez egy ennél sokkal komplexebb kérdés teljesítmény-zaj-hőfok háromszög van, olyan szempontból közel az összes 1060 hűtése megfelelő, hogy tudják throttling alatt tartani a hőmérsékletet. a kérdés, hogy ezt milyen zaj mellett fogod tudni elérni és mennyire kell a háznak jól szellőznie hozzá.
-
BaLee
addikt
-
dewil666
őstag
válasz bobalazs #19503 üzenetére
Szia!
Neked le volt ragasztva az egyik csavar matricával?
Illetve a memóriákon van hűtés?KLÍMA és villanyszerelés, telepítés, karbantartás! dewil666 felhasználónak 270, 940 (régi) pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! Motoros üdvözlettel ! ! ! Ne vezess olyan gyorsan hogy az őrangyalod lemaradjon!
-
kriszpontaz
veterán
válasz bobalazs #19495 üzenetére
Nekem ugyanez van csak a csont alap, nem SC verzió. Nálam max 71 fokig mászott fel. 56 fokig asszem be sem indul a ventilátor, terhelés alatt sem hallani. Akármennyire fújják itt páran a topikban nem ajánlott kártyaként a hűtése miatt, szerintem semmi baj nincs vele. Aki nem akarja cibálni, teljesen hangtalan kártyát kap, ami nem mellesleg pici is (mondjuk nekem töredék áron jött bányász farmról 2 hónaposan).
-
dewil666
őstag
válasz bobalazs #19495 üzenetére
Szia!
Na ez jó hír! Pont ma vettem egy ilyen vga-t pénteken érkezik
Mivel is pasztáztad újra?[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Filmvilág
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Horgász topik
- Házimozi belépő szinten
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- További aktív témák...