-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fogirobi
senior tag
Sziasztok!
Segítségeteket kérném. Vásároltam egy GeForce GTX 1060 WINDFORCE OC 6Gb-os vga-t és nézegettem a hőmérsékletét.
Szerintetek mennyire normális, hogy Idle-ben 47-50 fokos a kártya és hosszabb terhelés után pedig 70-71 fok?[ Szerkesztve ]
-
fogirobi
senior tag
Sziasztok!
Segítségeteket kérném. Lehet hülye kérdés, de létezik olyan program, ami eltakarítja minden morzsáját a gépen lévő drivernek? Másikat akarok feltenni, de egyszerűen nem sikerül a jelenlegit teljes egészében leszedni.
Köszi előre is a segítséget!
-
-
fogirobi
senior tag
Sziasztok!
Nem szeretnék ilyen sok kommentet visszaolvasni, de valaki árulja már el nekem, hogy mi történt a VGA árakkal, most akartam venni egy 1060-at, de elszörnyülködtem amikor megláttam az árakat, a választékkal is mi lett?
Köszi előre is a válaszokat!
-
fogirobi
senior tag
válasz Bjørgersson #17896 üzenetére
Igen, az is fent van
-
fogirobi
senior tag
Sziasztok!
Segítségeteket kérném, próbálnám beállítani, hogy játék közben monitorozzon a gép, de nem tudom, MSI afterburnerben monitoringon belül a a Show in On-Screen Display szürke, nem tudom bepipálni. Ez miért lehet szerintetek?
Köszönöm előre is a segítséget! -
fogirobi
senior tag
Srácok nagyon elkanyarodtunk. Higgyétek el, hogy a dobozán is az van, hogy max 1333-at kezel.
Kérdésem még mindig adott, megéri annyiért az i7-2600?
-
fogirobi
senior tag
Rendben, köszi srácok a segítséget!
-
fogirobi
senior tag
válasz Bjørgersson #17783 üzenetére
Ezzel csak az a gond, hogy az alaplapom nem alkalmas a tuningra.
-
fogirobi
senior tag
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni. Szeretnék vásárolni egy GTX 1060 6Gb-os kártyát, viszont sajnos tudom, hogy a procim kevés lesz hozzá, szóval mindenképp azt is be kell újítanom.
A kérdésem az lenne, hogy milyen procit javasolnátok, ami kihajtaná a VGA-t? Szeretném minél olcsóbban megúszni, használt is szóba jöhet. Alaplapot nem szeretnék cserélni, szóval lehetőleg egy ebbe passzolóra lenne szükség.
A konfigomat az adatlapomon megtaláljátok.
Köszi előre is a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- ASUS routerek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Robotporszívók
- Autóhifi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- DUNE médialejátszók topicja
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest