- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Hisense LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Logitech Z906
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- 3D nyomtatás
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zolás
addikt
Sziasztok. Nemrég lettem boldog gazdája egy Gainward 1060 Phoenixnek, tökéletesen elégedett vagyok vele játékok közben. Viszont netezés közben fehér háttérnél vibrál a kép. Hunyorgok netezés közben, ez eddig nem volt. Van erre valami beállítás amit nem találtam meg?
Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
Zolás
addikt
válasz gtamate2 #17559 üzenetére
Szégyen gyalázat, a hátam mögött villog a karácsonyfán a füzér, és az volt...
Ciki vagy sem, boldog karácsonytCsere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
Zolás
addikt
válasz bobalazs #17728 üzenetére
Vagy vegye a drágábbat, és amikor bővít, nem az lesz a szűk keresztmetszet. Ha nyár végén bővít is lesz egy jó kártyája, és mihez lőni a többi alkatrészt.
Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
Zolás
addikt
válasz bobalazs #17730 üzenetére
Mostanába nem fog bővíteni, hátrányba nem kerül vele, később pedig jól fog jönni. Mire a 6 giga lesz a kevés, eladni is könnyebb lesz a nagyobb méretűt. Hosszú távra gondolkozónak nézem a fórumozót, és hosszú távon a nagyobbik a nyerő.
-
Zolás
addikt
válasz Laraxior #17766 üzenetére
Ezek szerint bánhatom hogy 1151-es rendszert vettem, ide még mindig drága a többmagos proci.
-
Zolás
addikt
Lassan örülök, hogy karácsony előtt megvettem 90 pénzért a 1060 6GB Phoenix kártyámat. Azt hittem mostanra lemegy az ára, erre felfelé szalad.
-
Zolás
addikt
válasz laskr99 #18039 üzenetére
Gainward Phoenix, GS csak minimális órajel emelést jelent, és palit jetstream a másik megfelelője. Kb ugyanaz a kettő.
-
Zolás
addikt
válasz laskr99 #18043 üzenetére
Az lehet hogy te tudod, de mások nem, nem mindenki power user, hogy kenje vágja. Aztán meg jönnek kérdezni, mert nincs benne.
-
Zolás
addikt
-
Zolás
addikt
válasz Sage83 #19846 üzenetére
Ja hogy terhelve. 75 fok körül, ha olyat használok ami terheli is. Egyszerűbb játékok alatt van hogy csak 40-50 fokig megy fel.
-
Zolás
addikt
Sziasztok.
Gainward Phoenix 1060 6Gb kártyám van, felrakható rá a Golden Sample biosa, vagy van valami hardveres akadálya a dolognak?Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
Zolás
addikt
válasz rasotamas #22426 üzenetére
Kompatibilis az első szériával? Most cseréltem le az enyémet, az sima cm690. Ott porosodik szegény, értéke már nem nagyon van.
-
Zolás
addikt
-
Zolás
addikt
válasz Viktor77 #22675 üzenetére
A GS kiadás van gyárilag húzva, nekem és ezek szerint neked is a sima van. Persze beállíthatnám ugyanannyira, de ez is elég mindenre. És a hűtése is parádés, nekem nagyon tetszik. Amivel meg játszom (Dota2) el sem indul a venti.
[ Szerkesztve ]
-
Zolás
addikt
válasz Viktor77 #22679 üzenetére
Az egy oc kártya, ez meg egy sima. Amikor boltban kapható volt, drágább is volt. Persze hogy jobb, sőt ennél is biztos hogy van jobb, de igazából sokkal előrébb nem vagy vele.
Ha jól néztem az oldalon, az msi 60 fokig be se kapcsol, szóval szerintem lehet hogy menne az a hőfok feljebb, és a teszt végére indult be a hűtő, azért van ennyire alacsonyan.Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
Zolás
addikt
válasz c41r0^ #22852 üzenetére
Kártya cserénél letörölted rendesen a drivert? Akkor volt ilyen nekem, mikor az 5850et cseréltem le, és beragadt valahogy a régi cucc. Win újratelepítés lett a vége.
-
Zolás
addikt
válasz c41r0^ #22861 üzenetére
Mennyire régi a táp? Bár a 1060 nem kér sokat, lehet hogy pont túlterhelt egy kondit vagy akármit, és feszültségproblémád van. Esetleg csatlakozó elmozdult?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest