- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra - más dimenzió
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen egeret válasszak?
- ZIDOO médialejátszók
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezetékes FÜLhallgatók
- OLED TV topic
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hokunda
senior tag
válasz Televan74 #18217 üzenetére
Egyébként a gyártó honlapjáról mi a menete a vásárlásnak?
Én is regelve vagyok az EVGAnál, de perpill csak a raktárkészlet emlékeztetőt tudom ""aktiválni". Látom a kinézett kártyánál az árat (330 euro - 1060 6gb sc), meg a "Limit 1 per household."-ot, de semmi kosár vagy előjegyzés nem aktív.
-
törölt tag
válasz Televan74 #18167 üzenetére
Csak aztán nehogy igazad legyen, és tényleg lecsökkentsék a garanciaidőt a kialakult helyzetre való tekintettel. Jó lenne látni egy kimutatást, hogy mióta kitört a legújabb bányászláz, az eladott videokártyák meghibásodási aránya növekedett-e vagy csökkent vajon? (Gondolom az eladások java része úgyis a bányászokra korlátozódik.)
Mondjuk vannak, akik szerint a bányászás nem terheli jobban a VGA-t, mint a játékok, sőt, még annyira sem. Meg vannak, akik szerint a folyamatos 0-24 órában terhelt kártyák hamarabb kifekszenek, mint a napi pár óra játékra használt kártyák (hiába nagyobb azoknál a hőingadozás). Ahány ember, annyiféle vélemény. -
bandika0626
senior tag
-
jacint78
addikt
válasz Televan74 #14622 üzenetére
Ja a driver easy, meg a driver detective és hasonló malware oldalak, csak gratulálni tudok a reklámozásukhoz.
Az a kártya beszart kár ezen ennyit filozofálni, a garanciális csere vagy jóváírás a gyártón, esetleg a nagykeren múlik, nem a bolton. Kivéve, ha beütötték a fejüket és kapásból cserélik, de ennyire senki sem hülye.
[ Szerkesztve ]
type your text here..
-
kolopele
nagyúr
válasz Televan74 #14221 üzenetére
Az ACX 3.0 hűtése ver mindent. Van most nálam egy EVGA SC 1070, 62 fokos a kártya 25% venti fordulat mellett játéknál (Rise of the tomb raider kimaxolva FHD - n). Azt hiszem legközelebb EVGA lesz a befutó
Egyébként néztem teszteket az FTW változat ugyanezzel a fordulattal 60 fok alatt tartja a kártyát ilyen terhelés mellett.[ Szerkesztve ]
-
kolopele
nagyúr
válasz Televan74 #13957 üzenetére
Vedd high - ra, semmi különbség nem lesz grafikailag. Pár játékot meg szoktam nézni mi van ha ultra helyett very high vagy high - ra rakok, semmi extra. Régebbi játékoknál lehet inkább látni ha a textura nincs maxon, de azokat meg röhögve elviszi egy 1060 anélkül hogy állítani kellene bármin is.
-
juliensorel
senior tag
-
fanti
addikt
válasz Televan74 #13674 üzenetére
Én is így gondolom!
Ősszel özönleni fognak a használt bányászkarik bagóért. De ott is meg kell várni a "fellendülést", mert az első körökben olyan 60-80-akat akarnak majd elkérni értük, de lesz abból még 30-40 is a végére, "mindegy csak menjen el" alapon ha veszel 100-ért kettőt, kapsz hozzá egy harmadikat ingyen.....
Na most, ha teszem azt megveszel pár ilyen kártyát (Magyar bolti papíros garisakat) akkor azokból kis segítséggel hamar lehet pár garis cserés kártyát csinálni, azaz kategóriát lépni mivel olyan már úgy sincsen gyártásban, kapod az egyel felette lévő újabb sorozat megfelelő tagját, VAGY VISSZA A PÉNZT!
Jogodban áll mindkettővel élni!Erre is üzletág fog ráépülni, tuti!
-
klaca1978
tag
válasz Televan74 #13581 üzenetére
Én májusban eladtam a régit. kitűztem egy 95k-s árat akkor megveszem a gaming x-et. 98 nál már örültem, hogy egy-két hét és rendelhetem. Erre tessék, két szék közé a pad alá... Már 100 nak is örülnék, de bányásztól elvből sem veszek, hardver apró is kizárva. Így jártam! Majd görcsölhetek a 2060-as horribilis bevezető árán, ott is várhatok.
-
westlake
félisten
válasz Televan74 #13410 üzenetére
Már ne is haragudj, de marhaságokat írsz. Bárkinek joga van bármennyi terméket megvennie. Lassan ott tartunk, hogy szerintetek a VGA olyan szükségleteket elégít ki, mint egy kiló kenyér. Nem az a hihetetlen, aki felvásárolja a kártyákat, hanem ti, akik ilyen hülyeségen elégedetlenkedtek. Mi lesz veletek, ha majd nem tudtok CS-ben kempelni? Szerintem az lenne az univerzum vége! Jó, hogy az öngyilkosságot nem fontolgatja, aki nem jut VGA-hoz. Bányászok és amíg a pénzem engedi, a létező összes nekem kellő VGA-t meg fogom venni. Majd rettentően kellemetlenül érzem magam, hogy valaki miattam nem tud otthon kockulni. Ja, mégsem...
[ Szerkesztve ]
Play nice!
-
-
dugo_
veterán
válasz Televan74 #13295 üzenetére
ha valóban nem használtad,mert a 14 nap csak arra vonatkozik hogy kiveszed a dobozból és megnézed eredeti csomagolásában
Ez nem igaz.
Kipróbálhatjuk-e a terméket az elállási határidő alatt?
Természetesen igen, hiszen pontosan ez az elállási jog lényege, hogy a 14 napos határidő alatt megbizonyosodhassunk arról, hogy a termék alkalmas a rendeltetésszerű használatra és megfelel az egyéni használati céljaink teljesítésére, tehát a csomagolás felbontása és a termék kipróbálása nem vezet az elállási jogunk elvesztéséhez.
Fontos tudni ugyanakkor, hogy ha a terméket nem csak kipróbáltuk, hanem ezen felül is használtuk, akkor a termék ebből fakadó értékcsökkenésért felelősséggel tartozunk a vállalkozás felé.
Speciel egy VGA esetében meg nem mondja a bolt, hogy meddig volt használva. Merevlemezek, SSD-k esetén szoktak írást, működési időt kikötni a webshopok.
Egyébként még akkor is vissza kell venniük értékcsökkentként.[ Szerkesztve ]
-
Euromail
aktív tag
válasz Televan74 #13147 üzenetére
GTX1060 v2.0 elvileg olcsóbb lesz ugyan az a teljesítmény 2060ti lesz ami +10% de hát na annak már neve van titánium
2070 lenne a jó csak hát mikor jön meg addigra ide ér a monitorom is szerintem
Intel i7-4770, MSI GTX 1060 GAMING X 3G, Chieftec A80 750w, Coolermaster Hyper 212+ 76.8 CFM! LG 24" 1920x1200
-
GU-81M
tag
válasz Televan74 #12963 üzenetére
Én is tőle vettem volna, de semmilyen 1060-as kártyája nincs most és azt sem tudta megmondani, hogy mikor lesz legközelebb. Amúgy azt szabad tudni, hogy mennyiért jutottatok hozzá? Az aprón árulnak folyamatosan, de szinte bolti áron vagy afelett (viszont van számla és gari is).... MSI-t néztem, meg Gigabyteot.
-
Redneck
nagyúr
válasz Televan74 #12897 üzenetére
Szerencsére nem érint mindig minden konfigot az ilyesmi. Az is lehet hogy az ezügyben kommentelőknél user error okoz galibát. Én a multi miatt csak akkor szoktam váltani ha van időm mérni az új és az előző drivert, vagy ha valamihez mindenképp friss kell.
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
Redneck
nagyúr
válasz Televan74 #12894 üzenetére
Más architektúra, más képkocka sebesség, és eltérő frametimeok. Arra vigyázz, hogy csak a legújabb driverben került be az az opció, hogy a driveres vertikális szinkronizációs beállítás minden esetben írja felül a futtatott program beállítását. Játékon belüli V-sync OFF-nál úgyis a driveres beállítás számít, de az újjal ON esetén is. Csak sajnos kell rá egy hotfix a böngészős bug miatt.
Külön is tudod profilozni az exekét a globál melletti fülön. Némely motornál lehet kelleni fog!
Szerk:
Elvileg az előző jó. A többiek megírják nekem márciusi van, az hibátlan.Ha hazaérek megnézem. Új UT, GTA V, BF4, CSGO, tökéletesek vele. Újabb játékokkal nem játszom. 😆
[ Szerkesztve ]
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
wrongduke
aktív tag
válasz Televan74 #12783 üzenetére
Ahogy eddig nézegettem már igen csak az. Nagyon kevés helyen kapni. Az "alap" ASUS, MSI, Gigabyte...stb már szinte minden honnan eltűnt. Strix, Gaming X, G1 és társait lehet még innen-onnan beszerezni, de jóformán 100 körül vannak.
"A tigris az mindig egy jellem, sőt, jellem és tigris az egy!" Discord: wrongduke#6214
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra - más dimenzió
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- World of Tanks - MMO
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Farming Simulator 25
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest