-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Banderos
tag
Sziasztok gtx 1060 vásárlás előtt állok melyik lenne jobb választás egy i3 8100 asrock z370 pro4 gskill tridentz 8gb
ASUS GeForce GTX 1060 Dual OC 6GB GDDR5 192bit PCIe (DUAL-GTX1060-O6G)
Gigabyte GeForce GTX 1060 OC 6G WindForce videokártya /GV-N1060WF2OC-6GD/
Palit GeForce GTX 1060 StormX 6GB GDDR5 192bit PCIe (NE51060015J9-1061F)
-
zsoika
addikt
válasz
novakalex #17648 üzenetére
Persze! Lehet, hogy jó lesz úgy is csak....csak az elmeséltem Én hogy jártam, hátha segít neked vagy másnak.
Az érdekes az volt, hogy nem is gondoltam erre mert látszólag jól működött a win 7.yoeuromail: vírus és antimalware nem volt a gépemen (nem is szokott lenni) mivel csak játszok rajta(és csak BF3 esetleg 4 +kicsi R6 siege).
-
zsoika
addikt
válasz
novakalex #17640 üzenetére
Még annyit hozzáfűznék az előttem szólókhoz, hogy amikor Én megvettem a 1060 6GB-ot cpu limitem volt(i5 3470 Z77-el 4x3,8-ra húzva) ...mondom OK.
Vettem egy i7 3770-t és 4.1-re húztam....CPU limit, GPU 60%.
Jöttek az ötletek sorra, hogy mitől lehet....mire egy kedves fórumtárs "Összefosta magát a windows" 5letet adott.
Újratelepítettem.
Kéremszépen, azóta CPU 50% körül, GPU 99%.
Lehet ki kéne próbálnid egy szűz wint is. -
Redneck
nagyúr
válasz
novakalex #17640 üzenetére
Épp elérhetetlenek a szerverek, de ezeket a parancsokat érdemes megpróbálnod. Sajnos a 4460 tényleg nem egy BF1-hez illő CPU, de hátha a két paranccsal be tudod lőni vállalhatóra. Ha megvan a jó beállítás a játék mappájába érdemes létrehozni egy User.cfg fájlt és abban elmenteni. 0 gombra előjön a konzol, ott írhatod be a parancsokat amíg próbálgatod.
RenderDevice.RenderAheadLimit x
Nálam 2 lett a tuti, -1 és 3 között érdemes próbálgatni. BF 1 topikban valaki azt írta van 4-es érték is.
GameTime.MaxVariableFPS x
Nálam 80 a tuti de én 85Hz-en tolom G-Synckel. Milyen felbontáson és képfrissítéssel tolod?nV driverben maximális teljesítményre raktam a BF1.exe-t és V-sync off. Így frankón megy 75-80 között 1080p High-on. Magasabb képfrissítésen nálam irreálisan megnőtt a CPU igény.
-
novakalex
aktív tag
válasz
szazbolha #17639 üzenetére
Beálltam közétek én is egy Gaming X GTX 1060 6GB-al..
Sajnos BF1 alatt nem szuperál a vga, ha lowra teszem a játékot akkor sem akar 70 fpsnél több lenni, sőt sokszor annyi se. Minden más grafikai beállítás esetén 60 alatt vagyok.Szerintetek mi lehet a gond?
I5 4460
16 GB DDR3 Kingston hyperx blue
Chieftec CTG500Wedit: bocsi, véletlen válaszoltam.
-
szazbolha
addikt
Megvettem a második Palit StormX1060 3GB-ot. A ventije nem olyan hangos-visítós mint a másiké volt.
(és jobban mennek mint a Giga OC-k) -
-
mpierre
veterán
Na kéremszépen. Gainward 1060 6GB dual dönölűen megáll 55-60°C körül - ugyan msi ab-vel egyedi ventigörbével - elfogadható zaj mellett. (Battlefornt II és forza horizon 3-mal nyektetve. 58-60 fps mellett, mert több úgyse jön ki a monitorból, lévén 60Hz-es.) Ezzel a karival, kb 15-20°C-t nyertem az itx gépben. Nem is rossz.
Egy dolog zavar - ezt majd hw info cserével ellenőrzöm még - nincs vrm hőmérséklet infó... -
hyperst74
csendes tag
Üdv
Ide is belépnék egy gigabyte g1 gaming-elegy Msi 780 lightning-et váltott mert az sajnos megadta magát
de megmarad disznek
-
zed juron
aktív tag
Még csinálok pár tesztet ha hazamegyek, mert eléggé furának tartottam, eleve nem tuning céllal vettem a kártyát 3D Open GL munkára, ami eléggé érzékeny bármiféle tuningra.
Ez a kártya meg default tuning órajelen VAN a boost felett jócskán. Tiszta röhej.
-
zed juron
aktív tag
Most csak így mobilról de érdekes problémát vettem észre ami éppenhogy nem probléma.
A papíron leírthoz meg általában az 1060-okhoz képest sokkal magasabb órajelen megy a kártyám, ami nem is indokolt mert ez egy ITX méretű kártya egy ventillátorral.
A gpu órajele jócskán 1800 mHz fölött van, majdnem 1900.
A passmark tesztje is 980Ti és1070 Ti közeli pontszámot azaz 11300 körülit dob. Először azt hittem hogy csak vmi hiba, de stabilan ezt csinalja.
De ha fut a sajat tuning szoftja, akkor az lekorlátozza és még a szokásosnál is alacsonyabb pontszámot produkál.
Nem igazán tudtam eddig rájönni mi az oka ennek. De a kártya nem melegszik, nem instabil.
Ja ez egy Inno3D 1060 6gb kártya.
-
Anulu79
addikt
Gtx1050 Ti 4 Gb-ról váltanék erre.
-
őstag
őstag
válasz
Anulu79 #17626 üzenetére
Akkor lényegében két kártyára szűkült a választék, ezek tudják a 110K alatt + két venti + 2xHDMI kritériumokat
MSI GTX 1060 ARMOR 6G OCV1
ASUS DUAL GTX 1060 O6GEzek közül az első határozottan jobb, van félpasszív módja.
Mondjuk én simán bevállalnám 10K-val olcsóbban az egy ventis MSI GTX 1060 AERO ITX 6G OC-t, ez is félpasszív, de majd valaki akinek van is ilyen elmondja mennyire elégedett vele.
-
-
Anulu79
addikt
válasz
juliensorel #17622 üzenetére
Ahogy néztem vannak nála olcsóbbak is.
Bár nem top árban de annyit nem is költenék rá mint a top ár.
-
őstag
őstag
válasz
Anulu79 #17621 üzenetére
2 HDMI elég kevés kártyán van, jellemzően DP van több
Ár szerint növekvő sorrendben:
MSI GeForce GTX 1060 AERO ITX 6G OC ez korrekt kártya de egy ventis, így nálad kiesik
A két ventisek
MSI GeForce GTX 1060 ARMOR 6G OCV1 Nem ez a legjobb MSI, de a feltételeket ez teljesíti.ASUS DUAL GeForce GTX 1060 O6G Megoszlanak a vélemények róla. Nem a legjobb hűtés.
ASUS ROG STRIX GAMING GTX1060 6GB Jó kártya - az ára miatt én nem választanám - a fenti háromból egyértelműen a legjobb.
-
Anulu79
addikt
Sziasztok!
6 Gb-os GTX1060-as kártyára szeretnék váltani. Az egyik kikötésem, hogy legyen rajta 2 db hdmi csatlakozó. Az lenne a kérdésem, hogy milyen gyártótól érdemes venni? Egyébként a másik kisebb követelményem a 2 db ventillátor, hogy ne pörögjön annyira az 1 db. Láttam olyat, hogy 1 db venti van rajta viszont le van burkolva a kártya. Talán Asus volt. Ez a kivitel is hűt úgy mint a 2 ventis? Nem értek hozzá azért érdeklődöm.
-
Redneck
nagyúr
-
Rasiel
senior tag
válasz
Redneck #17616 üzenetére
Igen, láttam, hogy azon az opción van nála, ezért is írtam, hogy hagyja azon és a többit pedig állítsa hozzá!
Nálam 60 Hz-es monitoron, ha be volt kapcsolva a V-Sync, akkor - ahogy írtam - 33 FPS-re korlátozott bejátszásoknál, éppen ezért írtam azt, ha netán nálad is ez a helyzet állna fenn, akkor érdemes kipróbálni az általam javasolt beállításokat.
-
prtvlogan
aktív tag
válasz
STiger #17604 üzenetére
Szia!
Online vagy Offline meccsnél jön elő a szaggatás? A beállításaid jónak tűnnek, elvileg nálam DX11-n egy kicsivel több az fps, mint DX12-n. Amit nem értek GPUZ képen, az az, hogy a francba eszik ez a játék nálad 5 GB ram-ot.. Nálam 4K alatt is megállt 3-4 gb között.
Az általad említett mikroszaggatás nálam online meccsnél jön elő (pl online single match esetén) valami spanyol ellenfelet kaphattam, mert a háttérben spanyolul szólt a tv. Itt sem az fps-el volt a gond, hanem valamelyikünk internet kapcsolatával. -
Raymond
titán
válasz
Gerr'y #17611 üzenetére
Csak 5GB VRAM van rajta, 1 darab 8Gb/1GB modul nincs ott.
Egyebkent ez a hardver mar letezik a paicon ahogy irtam P2000 neven, 1024/64/40 kivitelben. Annak lenne ertelme ha ugyanez kijon Geforce-kent. Foleg ugy hogy egy csak azsiai piacra szant vagott termekrol van szo. Technikailag persze lehet egy uj 1280/80/40 kivitel is ahogy a 1080Ti eseteben is csak az egy ROP blokk van letiltva es hianyzik az gy VRAM chip, de eddig az osszes ilyen "csak azsiai" olcso kartya komolyabban vagott volt.
-
Gerr'y
senior tag
válasz
Bjørgersson #17587 üzenetére
Ugyanúgy lesz mint a GTX 970 esetében volt, amit 4 GB memóriával szereltek, de csak 3,5 GB-ot használt teljes memóriabusz szélességgel a maradék 0,5 GB-ot pedig lassabban ért el. Itt a 6 GB-ból gondolom 5 GB-ot ér el teljes sebességgel, a maradék 1 GB-ot pedig lassabban. Ha arányaiban olcsóbb lesz mint a 6 GB-os verzió, akkor még ajánlott is lehet.
-
Rasiel
senior tag
válasz
STiger #17604 üzenetére
Lehet nem ártana egy friss Windowst telepítened. (Nem lenne amúgy muszáj, mert manuálisan is le lehet törölni az előző, AMD kártya illesztőprogram maradványait, de az nem olyan egyszerű dolog.)
Esetleg, ha gondolod, tégy egy próbát azzal, hogy a FIFA beállításaiban a "Frame Rate"-en belül hagyd a "No limit on fps" opción! Majd az NVIDIA Vezérlőpultban a FIFA 18 profiljában a vertikális szinkront kapcsold ki! Ezután pedig állíts rá a játékra egy 60 FPS-es korlátot (ezt pl. az NVIDIA Inspector programmal tudod megtenni)!
Redneck: A FIFA 17-et én a fenti beállításokkal játszottam, simább, gördülékenyebb is lett a játék, valamint az átvezető videókat, visszajátszásokat nem korlátozta le 33 FPS-re. Ha gondolod, tégy egy próbát ezekkel a beállításokkal!
-
Redneck
nagyúr
-
STiger
csendes újonc
válasz
Csupingo #17592 üzenetére
Játék alatt az alábbi értékeket mutatja:
[kép]Illetve küldöm a FIFA18 beállításaim, ami megegyezik a geforce experience által optimálisnak vélttel:
[kép]A szaggatás azt jelenti, hogy idönként mozdulatokra elkezd szaggatni, aztán pár másodpercig jó, utána meggint szaggat megint jó, ha időtt kellene írni, kb. 10 másodpercig jó 3 másodpercig kisebb szaggatás. De nem mérem, csak érzésre...
Új hozzászólás Aktív témák
- Geforce GTX950 2GB OC
- Csere-Beszámítás! ASROCK Radeon RX 9070 16GB GDDR6 Steel Legend OC Videokártya
- Csere-Beszámítás! MSI Ventus 3X RTX 4060Ti 8GB GDDR6X Videokártya
- XFX AMD Radeon RX6700XT 12GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással
- PowerColor AMD RX5700XT 8GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással / számlával
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- AKCIÓ! ASUS ROG THOR 1000W Platinum II tápegység garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest