- Nagyobb fajta, Dual Mode-os WOLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os palettája
- Székre fogatható, THX-es Razer hangszórópár a headset kiváltására
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- Két nagy cég is érdeklődik a Samsung 2 nm-es node-ja iránt
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kompakt vízhűtés
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- Nagyobb fajta, Dual Mode-os WOLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os palettája
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brekkk
senior tag
válasz
Faterkam #1604 üzenetére
Én WIN 7 64 bit-et használok. Soha nem unistallálom az előző drivert, hanem csak rátelepítem az újat. Eddig nem volt ebből problémám. Soha nem fagyott még ettől a WIN 7 de az XP sem. A driver az újabb file-okkal úgyis felülírja a régit. Nekem a Win 7-es installom jelenleg több mint 1,2 éves. Azon a héten került fel ahogy megjelent. Azóta 3 alaplapcsere, és 4 videokártya csere van benne és tökéletesen müxik, reinstall nélkü isl. Volt nvidia-ról ati-ra és vissza nvidia-ra csere, és volt nvidia chipset-ről intel chipset-re csere is. Ja és hangkártyacsere is, meg rengeteg hálókártya csere volt amikor az ezközkezelőben 16 hálókártya bejegyzés volt, természetesen csak a 4 aktív látszott, a többit elrjtette a rendszer, de attól ott volt és ettől sem állt fejre. Mai napig megy hiba és reinstall nélkül. Én azt mondodm csak telepítsd rá az új drivert és kész. Néha a registryt kell kipucoltatni a Registry Booster vagy a Wise registry cleanerrel ennyi. Nem kell csökkentett mód. Leszeded a netről az új drivert install, és kész. Restart sem kell.
Én így szoktam csinálni, de mindenki tapasztalja ki neki mi válik be legjobban.
A mostani 450 GTS előtt, egy 4670-volt bent. Ati Driver uninstall után, Ati kártyát kiszedtem, Nvidia kártyát betettem. Utána driver install az Nvidia-hoz és kész is volt a csere.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- LEGO klub
- Házimozi belépő szinten
- Tőzsde és gazdaság
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Politika
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Watch5 Pro,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- iKing.Hu - Apple Retina Macbook Pro 16 - 2019 - Használt, megkímélt
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest