- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- ZIDOO médialejátszók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
udi
őstag
Na ismét jöttem szemezgetni
-
alien_
őstag
válasz
TazLeacher #10397 üzenetére
Ha jól emlékszek, akkor a kis szőrös kocka teljesen eltűnt, miután rámentem a Scan for artifacts -re, és a számolás sem indult el, de majd felrakom, és megnézem, ha nem felejtem el
-
losi73
senior tag
válasz
TazLeacher #10396 üzenetére
én leszedtem a 25-öst ugy raktam fel a 21-est.
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
shouryuken #10393 üzenetére
Memória. Shadert még nem néztem, majd ma este/éjszaka. Ahogy olvastam többeknek is 760. Egyelőre, ami stabil az ez. Megpróbálom még a GPU-t picit feljebb, aztán jöhet a Shader. 1-2 óra és meglesz a stabil max., aztán jöhet a 3DMark.
-
losi73
senior tag
válasz
TazLeacher #10391 üzenetére
na megnéztem a crysis-hez vistán a 169.21 ajánlom 6-8 fps-el több mint a 169.125-el
-
shouryuken
senior tag
válasz
TazLeacher #10387 üzenetére
2160 a mem vagy a shader?
nekem gpu artifactmentesen 760 max
memóriát még keresem -
alien_
őstag
válasz
TazLeacher #10391 üzenetére
Nálam artifact keresés nem működött jól bene, több fórumon is panaszkodtak rá, de ezek szerint a hiba nem mindenkinél jelentkezik.
-
TazLeacher
nagyúr
-
Sárpac
nagyúr
válasz
TazLeacher #10387 üzenetére
De én úgy vettem észre az ati-teszt nem hajtja ki maxon a hőfokot ott a crysis a nyerő!
-
alien_
őstag
válasz
shouryuken #10385 üzenetére
Sok helyen arra panaszkodtak Asus tulajok, hogy nem bootol a gép a kártya beszerelése után, de az elvileg alaplapgond volt, biosfrissítés orvosolta.
-
Sárpac
nagyúr
Atittool-ban melyik a legérzékenyebb legjobb?
-
shouryuken
senior tag
válasz
Pietrosz #10364 üzenetére
Te pls ne döntsd el, hogy mikor, ki, és hol maradjon csendben, kifejtse szubjektív véleményét, ez a modik dolga, te itt egy senki vagy, ahogy én is.
Rengeteg ausus rajongó ismerősöm van/volt, és egyre rosszabb tapasztalatokkal rendelkeznek még ők is bevallják, hogy a régen megszokott tartósság már a múlté.
Videokariban ___Kifejezetten___ nem ajánlom, hullanak mint a legyek.arról meg nem is beszélve, hogy néha az áruk a legmagasabb kategórát súrolják.. kérdem én, miért?
-
Sárpac
nagyúr
válasz
TazLeacher #10382 üzenetére
Zárt házban tuning mellett 760as gpu és 69C a max természetesen Crysis alatt (szoba 23C)!
-
losi73
senior tag
válasz
TazLeacher #10380 üzenetére
értem ok thx a választ most probálom a 21-est
-
Sárpac
nagyúr
válasz
TazLeacher #10380 üzenetére
36 alapon..
-
muris
tag
válasz
TazLeacher #10305 üzenetére
Csak az nem világos a cikkből, hogy mi az a 90 és 99 C fok...
-
losi73
senior tag
válasz
TazLeacher #10376 üzenetére
üdv ki használ uj gts-t vistán?és melyik driverel?mert a 169.25 elég gáz pl crysis alatt jó 4-5 fps-el kevesebbet megy a gts mint a gt
-
Sárpac
nagyúr
Elég jó lett az új GTS hűtése (legalábbis sokkal jobb mint a GT-é) 50C idle Terhelve 65C max!
-
Sárpac
nagyúr
válasz
TazLeacher #10367 üzenetére
80K-ért kap de már csak jövőre január 8. után esetleg!
-
Sárpac
nagyúr
válasz
Interceptor #10368 üzenetére
De csak a bkv volán kavarás miatt necces most a pesten minden(amúgy meg Gödöllőn melózom addig van bérletem).
-
Ronnie12
tag
Amennyiben hosszabb távra tervezek melyik éri meg jobban?
ATI 3870 vagy 8800GT
Tehát melyik fogja a DX10-es játékokat jobban futtatni?
Ahol én venném a karit, ott 4k van a két VGA között árban.
-
alien_
őstag
Everest másnak is rosszul méri a 8800GT-jének hőmérsékletét?
GPU: 32C
GPU memória (az milyen?):33C
GPU környezete: 34CRivaTunerrel kb 40C a gpu
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
biggamer #10355 üzenetére
A GT-k még mindíg arany árban vannak. Újonnan 65-70K. Erre mindenképpen kell egy hűtő, ami ha normálisabb, akkor minimum 8K. 73-78K lesz a vége. Ha kicsit kutakodsz, és monjuk nem nagyon sürgős, akkor 80K-ért már kapsz új GTS-t, ami 10-15%-al jobb, mint a GT, és elég jól is húzható. (És annyira szép...
)
Arra azért figyelj, hogy egy ekkora kari alá kell egy izmos proci is...
-
Pietrosz
addikt
válasz
shouryuken #10360 üzenetére
Inkább maradtál volna csendben.
2-3 ember elkezdte fújni, hogy szar az asus, erre mindenki kezdi átvenni.
Te pl gyakorlatilag az összes többi márka alá helyezted, ami vicc. -
Drizzt
nagyúr
válasz
biggamer #10355 üzenetére
Most szerintem GT-nél jobbat nem nagyon éri meeg venni, azt is max. 60-ért. Azért mondom ezt, mert vélhetően gf9 jön negyed év végén, drágább karin gyorsan sokat buknál, szvsz. többet is, mint én azzal, hogy 3 hónapja vettem GTS320-at(addig már meg is tartom, hacsak nem találok kenyéráron gt-t.
)
-
alien_
őstag
válasz
Nordic #10359 üzenetére
Én is ezt néztem, de akkor leszek majd nyugodt, amíg valaki rá nem tolja a hőmérőt. Végülis, az oldalukon szép nagy kék nyilak jelzik, hogy fújja rájuk a zalmi a levegőt, ezek szerint ennyi elég, mondjuk nem egy overclock párti megoldás...
Sajnos még nincs semmi visszajelzés AC-től
Lehet, h nem úgy kellett volna fogalmaznom, h "Yo, wuzzup with da fets on da GT?" -
Sárpac
nagyúr
Ha valakit érdekel 8800GTS 512 (G92) 1db-om lesz garanciális eladó holnap csak Gödöllőn 90K alatt, priviben keressetek!
-
biggamer
veterán
Sziasztok.
Tanácsot szeretnék kérni.
Most egy Ati 9800 Pro kártyám van és azt szeretném lecserélni egy jobbra,
mert már nem mennek vele az új FPS-ek
Max 100.000 Ft-t szánnék rá, milyen kártyát javasolnátok.
Eddig mindig Ati kártyám volt, de azt hiszem átpártolok a Nvidiához.
A márkára és a típusra lennék kiváncsi.
Az új kártyához majd választok alaplapot is, tehát az nem probléma.Előre is köszönet a segítségért.
-
rup1u5
nagyúr
vajon miért hagyják a mod-ok ezt a topikot ekkorára hízni?
-
alien_
őstag
-
losi73
senior tag
hmmm ez vajon miért csak ennyi ennél a Gt-ém is 50p-al többet ment
[link]
-
fizzdani
tag
Nah MSI lett. Remélem nem csalódom benne.
szerk:persze az OC változat
-
törölt tag
válasz
KillHates #10306 üzenetére
Ezt eljátszották velem is. Én visszautasítottam őket, mert ezt nem tartom fair hozzáállásnak, hogy amit hirdetnek a webshopban, azt csak januárban hoznák, de idézem:
"Sajnos a Gigabyte szállítmányt visszafordították, de valami csoda folytán egy db. kártya maradt, és hogy nem annyi, amennyi a webshop-ban, hanem drágább, és ha kell, akkor most döntsem el, mert 50-en várnak még rá."
Ok, még elviselhető az ár, de ne ködösítsenek, és ez az a bizonyos lenyúlás kategória, hogy mézesmadzag a VGA ár, de mégsem annyi, mikor a kiküldésre kerülne, és még ott az 1 inches bőr a képükön, hogy előadnak egy átlátszó grimm mesét.
Inkább vettem itt a PH-n, és szerintem jobban jártam a Gainward-al.
-
fizzdani
tag
10 percen belül elkellene döntenem,h mien 8800GT-t akarok.
MSI vagy ASUS? Légyszi irjatok fontos!A kettő között 2E ft van.
-
losi73
senior tag
válasz
TazLeacher #10338 üzenetére
üdv kösszi,de nagyon
és müködik a dolog vista 64-en is
-
losi73
senior tag
üdv valaki belinkléné hol találom ezt.open up rivatuner .cfg file
és amugy ez vistán is jó -
alien_
őstag
Ha már mindenki bele van betegedve a 3dmark06 pöttyökbe, én is lefuttattam
Az eredmény 12 755. A kis E4300 nagyon visszafogja, egy jó fajta Quad +3000 pöttyöt jelentene kb.. -
TazLeacher
nagyúr
válasz
pentium4 #10325 üzenetére
Akkor még mindíg azt mondom jól jártam. "Hozzád" képes +13K. Itthon vettem, ha gariztatni kell, nincs macera, és igen, nekem már itt van, TUTI! Nem azt mondom, hogy nem így csinálnám, CSAK:
-nincs mindenkinek kinti kapcsolata
-eszembe se jutna, leginkább a gari és a későbbi nehezebb eladás miatt
-amint írtad, nincs biztosítva a csomag, te viszont már kifizetted (én a peches fajtából való vagyok) -
d@minator
addikt
KillHates, P00by: Nem cserélek. Köszi a megerősítést.
-
pentium4
senior tag
válasz
rup1u5 #10326 üzenetére
az a lényeg hogy Priority val nem szabad kérni mert az ugye alapból 6-10 munkanap de most annyira elvan havazva a magyar posta hogy 15-20 munknap lesz belőle! Ezért kell Global Expressel kérni másnéven EMS el, mert az 3-5 munkanap és elsőbbséget élvez, nekem mindig megjön 5 napon belül, sőt volt amikor 3 napon belül, csak egy hátulütője van, 6:20 kor jön a kibaszott postás reggel
azt se látom mit irok alá
-
pentium4
senior tag
válasz
TazLeacher #10292 üzenetére
Nekem is megvan a történetem:
Dec 11.: Nagy izgalmak közepette megjelent az uj GTS, newegg.com hirtelen megjelent egy csomo egy csomo uj GTS jópár márkában, hirtelen azt se tudtam hogy mi hol van ugy pörögtem
Na mondom fasza várok pár napot és rendelem a kis Asus-kámat!
Dec12.: Reggel kelek, látom PH n jött privi, megnézem gyorsan és látom hogy az egyik forumtársunk megkér arra hogy amcsiból rendeljek neki is VGA-t mert a fasza kiivan az itteni árakkal(megis értem), felveszem msn-re letárgyaljuk, mehet a móka!
Dec13.: Newegg.com Checkout 2db GTS a kosárba, PP-vel fizetek, jön a mail hogy rendelés elfogadva és postáradva! bepörögtem jókedvemben
Dec14.: Ma kapja meg haver a kártyákat és rohan vele a postára, hogy nekünk minnél hamarabb legyen kártyánk
a 2 kártyáért és a 10 dolláros postaköltséggel együtt 129e-t fizettem, erre jön még rá 5e pénz a hazapostára amit már elküldtem PP-n havernak!
Adjuk csak össze 129+5=134 /2= 67e fejenkéntEgyesek szokták ilyenkor azt mondani hogy: kapd be a hátam
Dec15.(holnap): megyek a usps.com ra és online követem a csomagom, ami remélhetőleg karácsony előtt megjön
(még mielőtt jön a sok hsz hogy mi lesz a vámmal, jajó 67e na és a vám! hát elárulom hogy nem fizetek vámot és nincs értékbiztositva a csomag!!)Dec 21.: folytatom a történetem
-
GumisPeter
senior tag
válasz
GumisPeter #10289 üzenetére
ELADVA A GT KO !
Üdv
-
Pietrosz
addikt
GTS-hez van bios mod?
-
losi73
senior tag
üdv gt vagy gts?fenese tudja én 73k ért adtam el a gt-m és 83k-ért vettem a gts-t és a +10k-ért nekem nagyon megérte a csere
-
válasz
TazLeacher #10309 üzenetére
Én azért akadtam ki mert 74-ért hírdették a kártyát, erre felhívnak, hogy "csak most, csak neked, csak ez az egyetlen egy darab" gyorsba' van 80-ért. Aztán ugyanezt eljátszák a haveroddal is. Nem tudom, ha valakinek ajánlatot teszek valamire (webshop: 74 ezer) és azt hamarabb tudom teljesíteni, mint ahogyan megállapodtunk (januári szállítás) akkor nem adom drágábban, mert olyan "ügyes" voltam...
De lehet, hogy valamit félreértettem, vagy negatívan jött le nekemakkor bocsánat.
-
shouryuken
senior tag
válasz
Én 88-ért jutottam hozzá az msi oc-hez, amit ausztriában kb. 98k-ért árulnak.
Tesztelgettem, és nagyon elégedett vagyok. =)
Sztem én már csak jövő szeptemberben cserélek vga-t. Tavasszal nem.. nyárra minek -
d@minator
addikt
válasz
Nem bírtam őket felhívni. Közben nézegettem teszteket Crysis alatt. Azok alapján nem éri meg lecserélni a 8800GT-t. Szerinted?
-
@Jack@
tag
Szevasztok!
Mi a véleményetek a gainward 8800GTS 512MB vga-ról? Gigabyteot szerettem volna, de az nincs a boltba. Van különbség a két kártya között?Köszi
-
válasz
De egy kis mocskok! Megérdemelnének egy jó nagy valagba rúgást!
-
Crytek
nagyúr
Huh ez a 75-80K a GTS-ért sok nekem
Megtudnám fizetni de inkább GT maqjd valamikor 54k-ért!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen program, ami...?
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- iPhone topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Diablo 3
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- alza vélemények - tapasztalatok
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Iphone 15 Plus 128GB Pink Dobozos 12 Hónap Garancia
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest