- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Léghűtés topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen egeret válasszak?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Garmin Edge 1050 kerékpáros óra: mindenből a legtöbbet
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Hátizsákot rejtett némelyik Zotac GeForce RTX 5090 doboza
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
ez_meg_emaz #10492 üzenetére
Mutass olyan számtech cuccot, amin nem buksz, úgy durván 7 hónap múlva. Nincs olyan.
A kereskedők pedig sajnos annyiért fogják adni a cuccot, amennyit még éppen ki bír fizetni a nép. Szerintem nem kell 3 hét, és a GTS ára is emelkedni fog, és csak tavasz környékére lesz értelmes ára, mikor jön az új csúcsholmi. A GT-k is nagyon elszálltak az árakkal, a kezdetekben 60 alatt is voltak bőven. De azok hirtelen elfogytak, és már az is jó, ha 65 körül kapható valahol. -
losi73
senior tag
válasz
ez_meg_emaz #10485 üzenetére
szerintem ezzek durván nem jó árak ennyiért még a régi gts-ek sincsenek sehol és nem is voltak
-
ez_meg_emaz
őstag
válasz
Sárpac #10488 üzenetére
Érdekes. Akivel beszéltem tölem kérdezte mennyiért megy az uj gts miután megmondta a nagyker árat. Mondtam neki akkor enyhén megy a lehuzás baszki. Gondolom szarik rá mennyiért adják ha ö vagy egy haveja megszerzi neki nagykeráron. (nem, nem egy 18éves csávorol van szo
)
Hát én baszok a GTS-re amig nem lesz értelmes az ára. Gt kezd normalizáslodni, de még messze van attol az ártol amennyit valoban ér. Bár énis 63ért vettem, jot fogok bukni rajta ha egyszer normális ára lesz, de most kellett a vga.
-
keIdor
titán
válasz
Hozni kell külföldről a magyar meg mennyen csődbe... röviden ennyi a véleményem...
(garit el tudom itthon is intézni, mert ha ügyes az ember, akkor meg lehet oldani.)
-
Sárpac
nagyúr
válasz
Ez elég érdekes mivel 300-350dodo közt van az ára pl. a GTS-nek!
Én is beszéltem nagykeressel 62+FA-ért kaptak GTS-t 3db-ot aminek lába kélt nyomban! -
P00By
nagyúr
válasz
Én nem nyilatkozom!Nem tudtam,h meg nincsne 14..ja nem ide
-
ez_meg_emaz
őstag
Hát emberek ma is beszéltem egy nagykeres vagy hogy pontosabban fogalmazzak annyit tudok biztosra hogy tudja a nagyker árakat.
Hát amiket mondott....
Azt hittem hogy ez csak egy kis pletyka vagy vmi legenda hogy a 8800gt nagykerára 41k!!!
És ami még durvább a g92 8800gts nagykerára 45-46k!!!!!
Hogy nekem miért nincsenek olyan ismeröseim akik ennyiért hoznánakszarnék a +20% áfára lazán kifizetném azt a pluszot söt még többet is hogy haszna is legyen rajta. Iszonyatos rablás folyik ha ez tényleg igaz (márpedig az)
Nagyon vastag a bör a magyarok pofáján, de ezt értem mindazokra akár magyar akár nem aki kiskeráron 55-nél többért adja a 8800gt-t, g92 8800gts-röl meg inkább nem is beszélek. Ezek alapján 65k-70k még magas árnak is számitana érte.Én tudom rosszul hogy eddig ennyire még nem huztak le vásárlokat vga piacon?
Off-ba teszem, mert biztos van akit nem érdekel vagy egyszerüen belekötne mert nem hiszi vagy nem akarja hinni.
-
KDavid17
aktív tag
Szeretnék mostanában új videókarit venni, ezeken a variációkon gondolkoztam...
1.8800gt+s1
2.8800gt oc
3.8800gts(ha belefér a keretbe)
szerintetek melyiket válasszam? -
Sárpac
nagyúr
Az milyen hiba ha néha téglalapalapú akármik jelennek meg szabályos sorrendbe?GPU Mem?Melyik?
-
Myers
senior tag
Szevasztok GT huligánok!
Itt árulnak egyet 65-ért. (Eddig)
Gondoltam szólok.
Ennyit én nem adok érte, de sokaknak ez nem olyan vészes ár, azért mégsem 70 meg ilyesmi.
-
törölt tag
Yorkfield CPU. Valami eszméletlen gyors. A kártya is kapott minimum egy OVP modot is, hogy legalább 1.5 volton fusson, és egy komoly hűtést.
De ugyanez a csapat csinált egy GT-vel is egy 17591-es eredményt GPU -37 fok, valószínű Dry Ice, vagy Kompresszor.
Valamit nagyon tudnak a srácok -
törölt tag
Pontosan. Kb. 5% van a két kártya között. És sokkal drágább a GTS. De ez már akkor látható volt, mikor az első tesztek jöttek a GTS-ről.
A GT a Best Buy, ez teljesen világos
A jobb hűtés meg nem ér annyit, amennyivel több a GTS ára. Egy GT+S1 kombó, egy nagyon jó kombináció, és jóval olcsóbb is. -
P00By
nagyúr
-
törölt tag
Amúgy, ha garis dolgok miatt keresgélsz, nézz körükl az XS-en, rengeteg alternatív pont is van.
És már nem szaggat a Crysis. Bár a 8AA még bőven felejthető. De nem igy használom a kártyát, tuning persze van, könnyed 800MHz Core frekin, vmod nélkül. Ugyanis DIP kapcsolós a mod, és bármikor lekapcsolható. -
Dikk
tag
válasz
#96302336 #10456 üzenetére
hát ha ez szénné van húzva akkor én azt modnom egyáltalán nem éri meg a GTS-re való cserélést GT-ről... Amikor a GT-t húztad akkor 16xxx pontot kaptál...nincs 1000 pont a 2 kártya közt... nyilván játékba kicsit gyorsabb de inkább 2db 88GT ami kb 1,5x-ör annyi mint a GTS és jobb. bár lehet nem teljesen. igaz. thx a tesztet és grat az eredményhez.
-
shteer
titán
válasz
Overlocker #10451 üzenetére
with wolfdale?
-
Overlocker
veterán
válasz
Overlocker #10450 üzenetére
Begin test..open window..road to 83k in 3dmark01..
-
Sárpac
nagyúr
válasz
Overlocker #10448 üzenetére
Ezé vesztek GTS-t hogy aztán kinyírjátok?!
-
leviske
veterán
válasz
biggamer #10422 üzenetére
Ezt te sem gondolad komolyan, hogy a nV kitol magával, hogy 1-2hónapra az új kártya jövetele után (GTS) máris lenyomná az árát egy új szériával....Szerintem azok addig fognak 160k fölött maradni, míg meg nem érkeznek a DX10.1-es játékok, vagy míg az ATi le nem nyomja a GS/GT/GTS triót.
Én csak arra leszek kíváncsi, hogy a 9xxx széria alsó és középkategóriája mikor fog érkezni... azoknak már illene majd ***annyit tudni, mint a 8800GT... (szvsz)
Mind1, nem akarom tovább offolni a topikot
***itt a középkategóriára gondoltam, mert feltételezem azért még az alsókategória nem fogja lenyomni a GTS640-eseket, meg stb...
-
biggamer
veterán
válasz
TazLeacher #10429 üzenetére
Köszönet a link-ért.
És mindenki másnak, aki válaszolt a jóval fentebb leírt beruházási kérdésemre.
-
Oracle
senior tag
válasz
TazLeacher #10431 üzenetére
Igen az.
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
Nordic #10426 üzenetére
Lehet, hogy pont ez volt a cél?
biggamer: Kukkants ide!
-
Casanova*
veterán
válasz
TazLeacher #10425 üzenetére
köszi! sajna most még nemtom megvenni!
-
Nordic
Közösségépítő
válasz
TazLeacher #10424 üzenetére
"nekembiztoshogynemleszolyan"=> legalább szóközöket beszúrhattál volna...
3x futottam neki mire sikerült elolvasnom
-
biggamer
veterán
válasz
TazLeacher #10408 üzenetére
Mit hallottál a februárban érkező kártyáról ?
Akkor lejjebb fog menni a 8800 GTS ára valamennyivel ? -
Casanova*
veterán
válasz
TazLeacher #10419 üzenetére
hát ja!! megvagy elégedve az új GTS-sel?? hátránya?
-
Casanova*
veterán
válasz
TazLeacher #10416 üzenetére
igen! felsőkategóriás karikra értettem.
-
Casanova*
veterán
válasz
amúgy köszi! minden boltba kicserélik a kártyákat??? mert ahova én járok,ott mindig kicserélik. csak rákell fizetnem a jobbik kártyára. folyamatosan cserélem a karikat
.
-
udi
őstag
válasz
TazLeacher #10413 üzenetére
ezért kell azt mondani hogy az összes kari referencia.
és innentől nincs vita -
Casanova*
veterán
válasz
jelen időben csúcskategória!
-
udi
őstag
válasz
azért most jelen pillanatban mondhatni az uj gts-ről hogy csucs kari sztem
-
Pietrosz
addikt
válasz
TazLeacher #10406 üzenetére
Pedig tényleg nagyon egyszerű sztem:
ár, bundle, garancia, ezeket kell figyelni. Azt csak el tudja dönteni a vevő, hogy Company of Heroes vagy Dirt kell-e neki. Vagy hogy számít-e a 3 év gar. -
TazLeacher
nagyúr
válasz
Casanova* #10404 üzenetére
Már több helyen kapható a GTS.
GT C-t nem igazán éri meg venni, ha drágább, mert nem nagy általánosságban nem húzhetó jobban, viszont a sima simán viszi az OC-s órajeleket.
A GTS sem "csúcskategória", mint ahogy ezt lentebb már említette is valaki, hanem "csak" felső. A csúcs majd februárban érkezik...
Mod.: #10407: ez meg így baromság. Mivel ref kártyákról van szó, az max mázli, hogy melyik jobban húzható, elvileg a Gainward jobban, mert elvileg több feszt kap gyárilag. Elvileg.
-
-
Casanova*
veterán
boltokba mikorra érkeznek meg a G92 8800 GT karik??? GT - GT OC között mi a különbség? 8600 GTS karimat akarom, majd lecserélni. jövőhéten hozzák az új gépet. csúcskategóriás gépbe - csúcskategóriás kari produkál.
-
Pietrosz
addikt
válasz
shouryuken #10385 üzenetére
Képzeld, az én ismerőseim meg elégedettek az asussal, sőt, a 320-as GTS-em is asus volt, és most a GT is az, és tökéletesen bevált. És akkor most mi van? 1:1?
Ellenben volt gond Gainwarddal és MSIvel is, nem egyszer. Mégsem mondom senkinek itt, hogy ne vegyen azt. Minenki szépen el tudja dönteni, hogy melyiket vegye, néhány haver/ismerős tapasztalatából nem kéne messzemenő következtetéseket levonni.
Az én GT-m 57k volt AC S1+12 centis ventivel, ennyit az árról.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hardcore café
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Építő/felújító topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- Léghűtés topik
- Óvodások homokozója
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Drivv: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E550 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I DVDRW I 15,6" HD I CAM I W10 I Garancia
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged