- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Programajánló: közeleg az idei Bacsis-tuning Retró Számítógép kiállítás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Új, Prime szériás ház jelent meg az ASUS kínálatában
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi belépő szinten
- OLED monitor topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nordic
Közösségépítő
válasz
KillHates #22277 üzenetére
még ma megpróbálom méretre vágni ha meg nem jön össze akkor majd jelzek priviben, és megbeszéljük a dolgot, meg az anyagiakat...köszönöm...
shteer: azt az 1db nagyobb fetet amit írtál(8*9es méretben) az hova kell, mert én csak 4db-al(2 hosszúval meg két kockaalakúval) számoltam...
-
masterful87
senior tag
válasz
KillHates #19582 üzenetére
Hülyét kapok ha a táp lesz kevés!
Alig akartam kiadni rá 16k-t és még kevés is lenne... igazság szerint nem osztották szét a 12Voltos ágait, és így majd 400W-ot is képes leadni... meg most még semmi tuning, meghát ezt ajánlották alá nem kevesen!#19583: Ennyire súlyos lenne a helyzet?
Szinte kivétel nélkül idle-ben jön rá a hülyeség... egyszer gép indít, asztalon áll... hozzá se nyúlok, és olyan 10 perc után hopp a divatos pink begyün'!
Máskor Tomb Rader legújabb részében, menüben áll a gép vagy 5-10 perce, és akkor meg szürkébe váltott! -
ImI87
őstag
válasz
KillHates #16923 üzenetére
Hello!
Megpróbálom egy kicsit rendbe tenni a Galaxy féle 88GT-ket.
Elég érdekes ez a Galaxy gyártó. Ugye folyamatosan vita volt a GT-n lévő ramokról meg hűtésről meg stb..... Össze-vissza vannak a specifikációk, képek, leírások. Na ezek szerint úgy áll a helyzet, hogy 6 féle GT volt/van forgalomban:
1: a sima ref [link]
2: a Coolermasteres hűtéses (régebbi) [link]
3: a HDMI verzió (amit itthon még sehol se találtam) ezen van Vmod jumper meg "elvileg" dual bios, amit szintén jumprrel lehet váltogatni
4. amcsiban van ilyen dual slot hűtéses ami még vr-zone-on volt [link]
Na most jön az érdekesség: csomó fórumon írták h ilyen ram meg olyan ram, és frankón ma vagy tegnap tettek fel a Galaxy honlapra két új verzót: (kedden még néztem és nem volt egyik sem)
5: egy 1GB-os szintén Coolermaster hűtéssel [link]
6: egy 0.8 ns-os verziós [link] na ezeken vannak a kúrva jó samsung ramok
Majdnem ilyen az enyém is, csak nincs rajta HDMI, mint a képen.
Meg ez annyival jobb, mint a régebbi, hogy már tesznek a fetekre is egy nagy hosszú borát. És tényleg Samsung ramok, rendes 3 fázisú táp, kék nyák. Fasza a hűtés is, idle 37 fok most, és nem is hallatszik, hogy megy. Ja és ezeken is van a Vmod jumper. Az egyetlen negatívum, hogy 2 vezeték meg csak a hűtőjéhez, amit így nem lehet szabályozni. Igazából mindegy, mert tényleg halk és jól hűz. Elég vastag a heatpipe, sokkal dúrvább mint a procihűtőkön.Az a baj, hogy elég össze-vissza vannak az infók a nagyvilágban. Pl az új verzióknál a képen van HDMI port, erre alatta meg az van hogy 2 DVI.....
Kinti fórumokon is beszélik, hogy bizonyos verziók csak kínába mennek, meg csak amcsiba. Pl a dual slotos válozatból van sárgás színű is.Na szerintem így vannak most a különböző változatok, de persze nerm biztos h az összeset megtaláltam.
Ja még annyi, hogy a speckó darabok is ref órajeleken mennek, de ezen gyorsan és nayon könnyen lehet segíteni
Megyek is, ezt fogom most próbálni, hogy mit bír a cucc.
ImI87
-
nubyy
aktív tag
válasz
KillHates #16858 üzenetére
Megvolt a resi, az votl az 1. amit megprobaltam, integralt cuccos meg elvileg le van tiltva (volt, mert most azzal megy), hacsak nem kapcsol be akkor ha kiveszem a kartyat, raadasul tap is ki volt huzva akkor. Azert megnezem, ha ugy sem joo, akkor pedig v.mi olcso de turheto lapot pls irjatok, hirtelen ezt talaltam: Asus P5B, C.Brigade (bocs ha nem igy van a neved) adatlapjan lattam, ez meg joonak tunik.
-
nubyy
aktív tag
válasz
KillHates #16847 üzenetére
Megneztem ugy, h csak a lapon meg a kartyan van rajta a tap es ugy is ugyanezt csinalta. Tap pedig ki volt huzva, anelkul nem tom kihuzni a gepet, anelkul meg eleg rosszul ferek hozza. PCI-e alatti 4 jumper? Konyve annyit ir rola, h ez engedelyezi a PCI-e x1-et es v.mi External Sata-t.
szerk.: Intel --> marmint intel proci megy bele
Tom, h egy rakas szar, de cask marciusban akartam csereleni, a 20 fsb-t meg pont eltalaltad^^
Tap ra van kotve persze, bios is Pci-e-re van allitva. -
Lui76
őstag
válasz
KillHates #15734 üzenetére
Drága kell a pénz kajára
Vki korábban linkelt egy olyan fóromot ahol vki mérési pontokat is megszámozva írta mi hol mennyire melegedett !
Egyébként gondolom oda kell rakni ahol a gyári hűtés alatt az a párnácska van ?Ma applikálok egy Accelero X1-et ha minden jól megy.
-
Laraxior
titán
válasz
KillHates #15477 üzenetére
Érdekes,mert a fegyverek ott lebegnek ahol az ellen volt.Amikor megindiul felém,elkapom,megölöm,de a fegyverét már nem tudom elvenni,mert ott lebeg,mondani sem kell hogy a lebegő is csak levegő
azaz nem tudom felvenni
Majd elküldöm a képeket a Cryteknek is
De lehet valami új driver megoldja,este majd kipróbálom az omegát.
-
törölt tag
-
alien_
őstag
válasz
KillHates #14752 üzenetére
Nem értem, épp Téged cáfol a videó..
1900x1200@0xAA DX9 (Very?) High beállítások mellett 23fps átlagban a srácnak 2db 8800 Ultrával. Sok, meg minden, de köszönőviszonyban sincs a korábban említett 45fpsel. És az a tapasztalat, hogy "élőben", a játék közben azért kevesebb fps-t is hoz a játék a timedemo-hoz képes, szóval ez még mindig messze van a játszhatótól ebben a felbontásban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Autós topik
- Energiaital topic
- Hunt: Showdown
- alza vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ASUS TUF Gaming F16 FX607JV-QT212 Notebook
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Western Digital SN850X NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged