Legfrissebb anyagok
- Csendben leállította a Deep Link fejlesztését az Intel
- Már Vulkan API-val is működik a Smooth Motion képgenerálás
- Driftelős és lövöldözős hangulatú lett az új Arc meghajtó
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
coleen
aktív tag
Ok megnézem, bár játék közben nem tudom mérni, mert nem látom a Desktopot ugye... vagy van vmi progi ami esetleg log-olja?
Most kikapcsoltam az Intel SpeedStep-et és nem tudom, hogy ettől vagy nem, de most jól mennek a gamék, vagyis most amikor 3D-be vált a kari, akkor felpörög a venti és hűt, amikor kilépek, akkor lekapcsol, vagyis most így okés. Viszont eddig meg csak a Crysisnél volt hajlandó felpörgetni a ventit, a többinél halál csendes volt... gr.... nem értem én ezt
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Használt, újszerű állapotban
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest