Új hozzászólás Aktív témák
-
Diniboy
aktív tag
válasz
anonymus89 #8637 üzenetére
Azt azért ne halgassuk el hogy a tiny-n elég sokat kell mókolni, legalábbis nálam így volt mire megy a cuc
Pl az oprendszer még mindig nem magyar , valamiért nem tudom beállitani, alapból nincs .net , pl a curse kliensemet mai napig nem tudtam felrakni mert valami Windowsbase version 3.0 nincs a gépen a Global Assembly cache unitban, amikkel még soha életemben nem találkoztam , pedig már egy pár éve használok pc-t.... leginkább azoknak ajánlanám akik nem riadnak vissza némi ügyeskedéstől... Cserébe a windows mappám 4,75 Gb
Új hozzászólás Aktív témák
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mini-ITX
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- OLED TV topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- Baseus laptop állvány 11-17" állítható ezüst (LUJS000012)
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Eladó gyári Dell laptop töltők és töltőfej átalakítók
- Dell Precision Graphics Card Nvidia Quadro P3000 N17E-Q1-A 6GB GDDR5 gyári szám: NYM27
- Lenovo 100, 300, B50 egyes típusaihoz való utángyártott szűz akku eladó, csere!
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest