- Milyen videókártyát?
- Házimozi haladó szinten
- Projektor topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- VR topik
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nyílt forráskódú lett a legegyszerűbben használható AI tartalomgeneráló
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Diniboy
aktív tag
válasz
anonymus89
üzenetére
Azt azért ne halgassuk el hogy a tiny-n elég sokat kell mókolni, legalábbis nálam így volt mire megy a cuc
Pl az oprendszer még mindig nem magyar , valamiért nem tudom beállitani, alapból nincs .net , pl a curse kliensemet mai napig nem tudtam felrakni mert valami Windowsbase version 3.0 nincs a gépen a Global Assembly cache unitban, amikkel még soha életemben nem találkoztam , pedig már egy pár éve használok pc-t.... leginkább azoknak ajánlanám akik nem riadnak vissza némi ügyeskedéstől... Cserébe a windows mappám 4,75 Gb 
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- Macbook Air M3 15" 16GB 256GB 100%
- Xiaomi Redmi Note 9 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Pl az oprendszer még mindig nem magyar , valamiért nem tudom beállitani, alapból nincs .net , pl a curse kliensemet mai napig nem tudtam felrakni mert valami Windowsbase version 3.0 nincs a gépen a Global Assembly cache unitban, amikkel még soha életemben nem találkoztam , pedig már egy pár éve használok pc-t.... leginkább azoknak ajánlanám akik nem riadnak vissza némi ügyeskedéstől... Cserébe a windows mappám 4,75 Gb 
Pyttawrx