- Milyen egeret válasszak?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
Új hozzászólás Aktív témák
-
laptop apu
csendes tag
Sziasztok!
Amatőr otthoni felhasználó vagyok, és teljesen új itt a fórumon, és a tanácsotokat szeretném kérni.
A TOSHIBA SATELLITE L40-12X tipusú laptopom, amely már jó pár éves, nagyon be van lassulva. Természetesen rendszeresen elvégzem rajta a frissítéseket, karbantartásokat, de úgy érzem kezd eljárni felette az idő.
Az asszony persze szeretne új laptopot, mert ez már az agyára megy a lassúságával, de én szeretném megoldani olcsóbban a történetet.
A kérdésem, hogy lenne számottevő javulás, ha a gyári 1GB-os memóriát a maximális 2GB-ra cserélnénk? Egy ismerős kereskedő azt mondta, hogy ez nem célravezető, de gyanítom, hogy nem teljesen elfogulatlanul ajánlotta, hogy inkább vegyek másikat.
Ti mit tanácsolnátok?Nagyon köszönöm előre is a segítségeteket!
Laci
-
sanchy
aktív tag
válasz
Thunderzolee #8647 üzenetére
Köszi szépen!
-
tankcsabee
csendes tag
válasz
tankcsabee #8615 üzenetére
na körbenéztem a p4 topicban és megtaláltam, hogy
"100MHz-es FSB-nél (a procinak ugyebár 400)"
és vagy egy DRAM: FSB 4:3-as arány ami az Everest szerint stimmel is. Márcsak arra kellene rájönnöm, hogy miért pont 12-es a szorzó és hogyan lehetne felfelé tekerni rajta. -
15.4"-os, 1280×800-as felbontású.30 pines való hozzá.
Az apróhirdetések közt keress, biztosan találsz.Nála pl. sokféle van:
http://hardverapro.hu/apro/15_4_14_1_stb_notebook_laptop_lcd_tft_kijelzo_uj_eEgyébként pontosan ez a típus való bele:
http://hardverapro.hu/apro/lg_lp154w01_lcd_kijelzo_15_4_1280x800_wxga -
-
Diniboy
aktív tag
Sony Vaio Fit SVF1521D2EB ebben lehet procit cserélni vajon, az 1,8as i3 3217U nem tűnik túl erősnek a gt740hez ... más linket nem találtam sajnos, a sonynál se valamiért
-
sanchy
aktív tag
Sziasztok!
HP 550-be keresek kijelzőt. Tudna valaki segíteni hogy milyen csatlakozójú kijelző való bele? Ha valakinek esetleg van eladó, az is jó megoldás lenne, ebben az esetben privátba beszéljünk.
Köszi
-
bopeti98
őstag
válasz
anonymus89 #8637 üzenetére
És ennek hogyan működik az aktiválása? Beütöm a netbook aljára ragasztott matricán található Windows 7 Starter kódot? Egyáltalán honnan lehet letölteni?
-
Diniboy
aktív tag
válasz
anonymus89 #8640 üzenetére
A frissítés nem is megy szóval kár volt kikapcsolni, ment privát
szerk: Nálam legalábbis, de lehet rossz helyröl szereztem be
ja és csak x86osban találtam , egyéb gondom nincs is vele, tetszik nekem is -
anonymus89
addikt
válasz
Diniboy #8638 üzenetére
Figyelj felraktam egy Acer netbookra amd c50-es 1ghz-es gányadékra.
Egyből volt wifi, hang a lan driver-t vkari drivert kellett felpakolni semmi mást. Netezek rajta szó nélkül még csak net frameworkot sem raktam fel. Frissítés alapból kikapcsoltam mert az ennek a gépnek halál.
Semmit sem mókoltam rajta és nem is kellet állítani, magyar nyelv is szó nélkül felcsusszant.Gyorsan indul, mi kell még?
-
Diniboy
aktív tag
Ja tényleg a Chromeot is alig sikerült felrakni , már nem is tudom hogy sikerült, mindenestre ha más alternativa nincs egy próbát megér a Tiny . Hirtelen ezt találtam róla, nem tudom itt jó e a link:
http://www.buildpcs.com/threads/tiny-7-the-best-windows-os-for-and-old-computer.377/ -
Diniboy
aktív tag
válasz
anonymus89 #8637 üzenetére
Azt azért ne halgassuk el hogy a tiny-n elég sokat kell mókolni, legalábbis nálam így volt mire megy a cuc
Pl az oprendszer még mindig nem magyar , valamiért nem tudom beállitani, alapból nincs .net , pl a curse kliensemet mai napig nem tudtam felrakni mert valami Windowsbase version 3.0 nincs a gépen a Global Assembly cache unitban, amikkel még soha életemben nem találkoztam , pedig már egy pár éve használok pc-t.... leginkább azoknak ajánlanám akik nem riadnak vissza némi ügyeskedéstől... Cserébe a windows mappám 4,75 Gb
-
anonymus89
addikt
válasz
bopeti98 #8636 üzenetére
Szia, szerintem egy próbát meger a tinywin7 en Thunderzolee javaslatara raktam fel es tapasztalatbol mondom, hogy gyorsabb.
Meg kevesebb memoriat eszik es a szolgaltatasok is meg lettek hasitva.
Persze sajat dontesed....
u.i: kiprobaltam az xp-t is de ugye egyik baj, hogy nincsenek driverek, ami meg rosszabb az az irtozatos lassusag.
-
bopeti98
őstag
válasz
Thunderzolee #8632 üzenetére
Köszi mindkettőtöknek. Sajnos ezen nincs semmilyen levehető nyílás.
Milyen TinyWin7-re gondolsz?
Jelenleg Windows 7 Starter van rajta ami elvileg szintén nem igényel nagy erőforrást.
-
Holee21
tag
válasz
Thunderzolee #8634 üzenetére
Köszi!
-
Holee21
tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni, lenne egy kicsit régi, de számomra még megfelelő notim, egy Acer Travelmate 5520G-m. Nemrég vettem bele egy 120-as Kingston SSD-t rendszergyosítás szempontjából, de kb. azonos időben meghalt a benne lévő memóriák közül az egyik. 2 db DDR2-es 667 Mhz-es 1 GB-os modul volt benne. Mivel az egyik meghalt, így érezhetően kevés a maradék 1 GB a Win 7-nek ... Ezért szeretném bővíteni 2x2 GB-ra, de a 667-es modulok ritkábbak, mint a 800-asak. Kérdésem az lenne, hogyha 2 db 2 gigás 800 Mhz-es ramot vennék bele, akkor stabilan kezelné a notim vagy inkább maradjak a gyári 667-eseknél?
A gépbe egy AMD Turion 64 x2 TL-60-as proci van és egy Ati HD2400XT videókártya.
Szoktam rajta játszogatni is, azért se lenne rossz a több memória.
Nem tudom, hogy a többi elemnek érdemes-e a fejlesztése, mert már kb. 6 éves a komplett gép. -
válasz
bopeti98 #8630 üzenetére
A gépet kétféle módon hozta az Asus forgalomba. Az egyiknél van ajtó, a másiknál nincs. Előbbi esetben cserélhető, utóbbinál nem; ahogy Impressa is írta.
Egyébként DDR3-as 1333-as ram való bele.
Ha nem jól megy a gép, tegyél rá TinyWin7-et, az nem igényel akkora erőforrást, mint egy teljes értékű Win7.
-
bopeti98
őstag
Sziasztok!
Van egy ASUS EEE PC R11CX netbookom amibe alapból 1 GB Ram van de én szeretném kibővíteni 2 GB-ra mivel elég szűkösen fér el a Windows 7 Starter ezen a gyári 1 gigán.
Van egyáltalán lehetőségem ebbe a netbookba RAM-ot bővíteni? Ha igen akkor mennyire macerás? Még van rá kb fél év garancia a 2 évből. Ez el veszne egy RAM bővítési kísérlet során? -
válasz
Márkito #8628 üzenetére
Egy AMD APU esetében számítana inkább a memória.
Ilyen kis teljesítményű integrált videochipeknek elég 64-128MB ram, többet hiába állítunk be neki, nem tudja kihasználni.Itt pont szóba került ez. Bár azok az IGP-k se használnak 1-2GB-nál több ramot, ráadásul azt is dinamikusan érik el.
-
Márkito
tag
Értem, Proci cserét akkor megejtem
Viszont azt hittem hogy ezek a fajta Videokártyák a RAM-ból táplálkoznak, azért gondoltam hogy ha megnövelem a RAM-ok méretét talán kicsivel nagyobb teljesítmény tudok kivenni. -
válasz
Márkito #8624 üzenetére
GM45-ös chipkészlet, Socket P foglalat.
Ezek azok:
http://hu.wikipedia.org/wiki/Socket_PTermészetesen kezel 8GB ramot, csak kérdés, érdemes-e DDR2-ből 4GB-os modulokba beruházni.
Videokártya nem lesz jobb több ramtól.
Csak egy GMA4500MHD van abban a gépben, annak mindegy ,mennyi ram van alatta, az csak egy alap IGP, nem lehet tőle sokat elvárni. -
válasz
mabandi1 #8625 üzenetére
Az U-val jelölt processzorok BGA tokozásúak, azok bizony rá vannak forrasztva az alaplapra.
Az ultrabookok többnyire ilyen U-betűs CPU-val vannak szerelve.
Sajnos nem cserélhető.
És hát érthető, h az ultrabookok vékony, kecses kialakításához csak olyan processzorok passzolnak, amiknek a hőtermelése alacsony, vagyis U-betűre végződik. Viszont ezek többnyire BGA tokozásúak.
A másik meg hát ugye a helytakarékosság. Ha nem kell foglalat, pár milliméterrel vékonyabb kialakítású lehet a processzor. -
mabandi1
tag
Sziasztok!
Asus X550C notebookom van. Intel i3 3217U cpu és NVidia 720M gpu van benne.
Lenne 2 kérdésem: -az egyik hogy a procinak milyen a tokozása, gondolom nem alaplapra van forrasztva ha lehet cserélni akkor gondolom rakhatok bele 3. generációs i5-ös procit is elfogja bírni?
-a másik az Nvidia chip az nem cserélhető ugye? gondolom az forrasztva van, de ha nem az jó hír lenne. ha nem forrasztva van akkor lehet bele komolyabbat venni?Ha valamelyik cserélhető akkor valaki segítene hogy hol lehet procit vagy gpu-t venni? A cserét megtudom oldani
A hűtés elbírna egy i5-ös procit?
-
Márkito
tag
Üdv
Szeretném megfejleszteni kicsit a notebookomat Dell Latitude E5500
A következőkre gondoltam csak nem tudom passzolnak e bele, Intel T7250 helyett egy Intel P9700-as processzor.
4 Gb memóriát pedig szeretném felbővíteni 8 Gb-ra.
Kérdésem az hogy ebbe a tipusba lehet 8 Gb-t tenni (2x4). Ugyanis hol ezt hallottam hol azt.
Továbbá még egy kérdés, ha megnövelem a memóriák méretét azzal a videokártya nagyobb teljesitményt tud leadni?
A cél nem az hogy játszak sokkal inkább autocad és egyéb programokat szeretném ha gördülékenyebben futnának.Válaszokat előre is köszönöm!
Szép estét! -
Melyik játékok akadnak?
Ha a felbontást leveszed alacsonyra, gondolom akkor is kevés a VGA teljesítménye.
Feladatkezelőben szoktad nézni, h játék közben a processzormagok 100%-osan terhelve vannak? Nem hiszem, (hacsak nem valami olyannal akarsz játszani, ami valóban nagyon processzorigényes alkalmazás).A helyzet az, h ha már most is i3-as van benne, akkor teljesen mindegy, h mire cseréled ki a processzort, nem az a gyenge, hanem a VGA.
Az a GT 520M az csak egy belépő szintje volt az 5százas sorozatnak, már újkorában is gyenge volt.
http://www.notebookcheck.net/Mobile-Graphics-Cards-Benchmark-List.html
Hiába veszel hozzá mondjuk 30-40ezerért egy i7-est, nem fognak jobban futni rajt a játékok. Ez nem egy gamer laptop. -
lenger
csendes tag
Leírom pontosan hogy milyen laptopom van.
Samsung np300e5z
Processzor gyártó: Intel
Processzor típus: 2310M
CPU MHz / FSB / Cache: 2.1GHz / 1066MHz / 3MB L2
Chipset: Intel HM65
Memória: 1*4GB DDR3
VGA típus: NVIDIA GeForce GT 520MX 512MB ddr3Ebbe szeretnék belegyömöszölni
egy erősebbet és én intel core i7 re gondoltam.
De lehet hogy a videokártyám is nagyon gyenge (sőt biztos). -
lenger
csendes tag
válasz
Thunderzolee #8617 üzenetére
Szia
Ne haragudj de kimaradt hogy milyen CPU van benne egy intel core i3 2,1 ghz
Csinálok egy készítek egy screenshotot!A válaszokat köszönöm!!
-
Impressa
őstag
válasz
Thunderzolee #8603 üzenetére
e-penis
nem gondoltam volna, hogy ilyen topik is létezik itt..
-
anonymus89
addikt
válasz
Thunderzolee #8616 üzenetére
Köszönöm szépen a segítséget ezzel is okosabb lettem. Mondtam a tulajnak, hogy kár volt megvenni sajnos így járt.
Kipróbálgatok párat, hogy fut aztán meglátjuk. -
Ahogy a kollega is írta, tegyél fel egy CPU-Z-t, azzal ki lehet olvasni, h most mi van benne, ill. a chipsete mi a gépnek.
Vagy add meg a gép pontos nevét, mert az NP300e5z-ből többféle felszereltséggel is árultak.Egyébként HM65-ös chipkészlet, 2nd. gen. Core i processzorok.
Ezek mennek bele (M-re végződő típusok):
http://en.wikipedia.org/wiki/Sandy_Bridge#Mobile_platform35W-os TDP-nél nagyobbat ne keress hozzá.
i7-esek közt csak kettő van, ami 35W-os (2620M, 2640M), de egyik se négymagos.Most egy Pentium B950-es van benne? Hát az tényleg nem erős, de felesleges i7-es, elég az i5 is, sőt, amellé a videokártya mellé (GT520M ?) egy i3-as is megfelel.
Itt tudsz hozzá keresni:
http://hardverapro.hu/aprok/hardver/processzor/mobil -
válasz
anonymus89 #8611 üzenetére
C50? Uhhh.. az szinte halál.
Az E-350/E-450-es gépek egész jól használhatók, de a C-50/60 az annyira izé... pppfffff...
Azt a gépet nagyon kár volt megvenni. Sajnálom.
A hosszú akkumulátor időre fejlesztette ki az AMD, cserébe ugye halál keveset fogyaszt, csak hát lassú is.. :/Hát igen, a TinyXP-t elég nehéz telepíteni, sajnos már eleve a telepítőkészletét is annyira kigyomlálták, h sok gépen már telepítés közben is hiányzó driverekért kiabál, így eleve feltenni se egyszerű. :/
-
tankcsabee
csendes tag
Sziasztok! Szeretnék segítséget kérni laptop processzorcsere témában.
Van egy kissé korosodó, ámde nekem még megfelelő NEC Versa M300 gépem, amiben cseréltem procit 1.8 GHz Celeron-ról : Mobile Celeron 1.8 SL6J4
1800 MHz L2 cache: 256 KB FSB: 400 MHz Mult: 18× Voltage: 1.3 V TDP: 30 W Socket: PPGA 478
erre a Pentium 4-M 2.5 GHz-re: SL6WY
2500 MHz L2 cache: 512 KB FSB: 400 MHz Mult: 25× Voltage: 1.3 V TDP: 35 W Socket: PPGA 478.
A műtét majdnem sikeresnek mondható, a proci működik, BIOS, WinXP (SP3) felismeri, a bökkenő mindössze annyi, hogy az általam áhított 2500 helyett csak 1200 MHz-en ketyeg. Igazándiból nem értek az Intel vonalhoz, már elég régóta csak AMD procijaim vannak és annak idején amikor még kellett játszani a mem. órajel- szorzó párossal, akkor volt egy 2500+ os Barton procim, ami gyárilag 1833 MHz-en ketyegett, voltak hozzá PC-2700 (333 MHz) DDR1 RAM-jaim, és a BIOS-ban azt kellett beállítani, hogy a memória órajel 166 MHz és ezt kellett szorozni 11x-el amivel kijött a majdnem 1833 MHz.
Namost a NEC masinámban PC-2100 (266 MHz) DDR1 RAM-ok vannak, csak ezt támogatja. Ehhez képest az FSB pedig 400 MHz ami nem tudom hogyan jön össze, de amúgy ez a problémám szempontjából nem érdekes, viszont nem értem hogyan jön össze. Mindenesetre a BIOS-t már frissítettem (2003-as a legfrissebb BIOS), de ahogy korábban, úgy továbbra se tudok állítani semmi teljesítményt befolyásoló paramétert, viszont kiírja, hogy P4 - 2.5 GHz, úgyhogy szerintem nem a BIOS lesz a gond. Ha jól olvastam a topicban, akkor ezekbe a P4 procika "be van égetve a szorzó" és nem is lehet állítani. Ha legalább 1800-on menne a proci, akkor tudnék arra gondolni, hogy valahova (BIOS, alaplap jumper) be van rögzítve egy 18-as szorzó és ezvan, ennyit ment a Celeron. Ehhez képest meg számomra rejtély, hogy miért pont 12-es szorzóval, de most azon meg a proci és 1200 MHz-et produkál. Csináltam print screen-eket, ezekből pl. a GPU-Z számomra külön érdekes, mert mégcsak nem is az 1200 MHz-et mutatja.
Várok tippeket, ötleteket, mi lehetne a megoldás, mert nekem sajnos elfogytak ötleteim és túrtam fel a netet, sajna nem találtam mégcsak hasonló problémát se, nemhogy megoldást. Előre is köszi! -
djpetar
tag
válasz
Thunderzolee #8599 üzenetére
Igazán nincs mit, bár ahogy vártam, a megegyező TDP ellenére is jobban melegszik a gép. Először úgy gondoltam, hogy rosszul pasztáztam, de miután leellenőriztem be kellett látnom, hogy nagyobb a proci teljesítménye (hozzáteszem, nem gond).
-
djpetar
tag
Szia!
Készíts egy cpuz screenshot-ot, azon látszik, hogy milyen benne a foglalat, ha BGA-s akkor nem cserélhető a processzor, ha PGA-s, akkor igen. Ahogy olvasgattam, valószínűleg BGA-s lesz.
A VGA upgrade sem hiszem, hogy működni fog, ezek általában alaplapba integrált megoldások.
-
lenger
csendes tag
Sziasztok
Meg tudná nekem valaki mondani hogy ebbe a laptopba Samsung NP300e5z 2,1 Ghz lehet e i7-es processzort rakni mert én csak i5-t találtam.
Még annyi lenne a kérdésem hogy videokártyát lehet-e benne cserélni.A válaszokat előre is köszönöm!
-
anonymus89
addikt
válasz
Thunderzolee #8601 üzenetére
Szia, C50-es van benne tegnap újrahúztam talán jobb valamennyire gyorsabb.
Xp-ből eddig 3 telepítést próbáltam egyik sem volt jó. Hiányzik neki egy fájl a system 32 mappából....
-
sityuka80
tag
válasz
Thunderzolee #8609 üzenetére
Ok.
Ha kérdésem van még jelentkezek.
Köszönettel. -
válasz
sityuka80 #8608 üzenetére
Ja, értem.
Hát igen, bármennyire hihetetlen, de az Intel oldala sajnos pont nem az, ami segítene az eligazodásban. Se a processzorok foglalatát nem tüntetik fel normálisan; és amint látod, a kompatibilis processzorokat is képtelenek kilistázni egyértelműen. :/Amit linkeltem listát, használd azt. Viszont ne keverd össze a Socket M-es processzorokkal, nagyon hasonló a számozása néhány processzornak.
-
sityuka80
tag
válasz
Thunderzolee #8607 üzenetére
-
válasz
sityuka80 #8604 üzenetére
Ezeket amiket felsoroltál, ezeket honnét listáztad?
Van köztük jópár ami BGA tokozású (alaplapra kell forrasztani, nincs foglalata), szóval nem értem, milyen adatlapon voltak így egyben feltüntetve?Tegyél fel egy CPU-Z-t, azzal ki lehet olvasni a gép chipsetét, akkor már tudjuk mit lehet belerakni.
Adatlap alapján GM965 a chipset, Socket P foglalat.
Ezek azok:
http://hu.wikipedia.org/wiki/Socket_PEz a chipset 800MHz-es FSB-t visz csak, úgyhogy a felsorolt processzorok közül olyat keress hozzá, aminek max. 800MHz az FSB-je.
Memóriákat igen, 667MHz-eseket visz, nagy valószínűséggel el fogja vinni a 800MHz-es modulokat is, ahogy írtad.
-
roland p1
csendes tag
válasz
Thunderzolee #8600 üzenetére
Akkor ezt jól benéztem....
elvileg volt/van ilyen procival (t2330) csak akkor volt foglalat váltás....Bár érdekes hogy az adatlapokon ez nem tűnt fel!
Na mindegy mazsolázok bele valami mást!Köszönöm a linket! -
bAtt001
addikt
válasz
Thunderzolee #8602 üzenetére
köszi szépen, mindjárt jobban tetszik az árazás
akkor így már tuti a vétel
-
sityuka80
tag
Sziasztok.
Toshiba satellite u400-10L-es laptopba Ezek a beletehető processzorok?Intel® Core™2 Duo Processor U7500 (2M Cache, 1.06 GHz, 533 MHz FSB) Socket P
Intel® Core™2 Duo Processor U7600 (2M Cache, 1.20 GHz, 533 MHz FSB) Socket P
Intel® Core™2 Extreme Processor X7800 (4M Cache, 2.60 GHz, 800 MHz FSB)
Intel® Celeron® Processor 550 (1M Cache, 2.00 GHz, 533 MHz FSB)
Intel® Core™2 Extreme Processor X7900 (4M Cache, 2.80 GHz, 800 MHz FSB)
Intel® Core™2 Duo Processor L7700 (4M Cache, 1.80 GHz, 800 MHz FSB)
Intel® Core™2 Duo Processor T8300 (3M Cache, 2.40 GHz, 800 MHz FSB)
Intel® Core™2 Duo Processor T8100 (3M Cache, 2.10 GHz, 800 MHz FSB)
Intel® Core™2 Duo Processor T9300 (6M Cache, 2.50 GHz, 800 MHz FSB)
Intel® Core™2 Duo Processor T9500 (6M Cache, 2.60 GHz, 800 MHz FSB)
Intel® Core™2 Duo Processor U7700 (2M Cache, 1.33 GHz, 533 MHz FSB) Socket P
Intel® Celeron® Processor 560 (1M Cache, 2.13 GHz, 533 MHz FSB)
Intel® Core™2 Extreme Processor X9000 (6M Cache, 2.80 GHz, 800 MHz FSB)
Intel® Celeron® Processor 570 (1M Cache, 2.26 GHz, 533 MHz FSB)
Intel® Core™2 Duo Processor U7500 (2M Cache, 1.06 GHz, 533 MHz FSB) Socket M
Intel® Core™2 Duo Processor U7600 (2M Cache, 1.20 GHz, 533 MHz FSB) Socket MIlletve, láttam, h a memória 667mhz-való bele de tehetek-e bele 800-asat mondjuk?
Kompatibilis visszafelé?
Köszönettel. -
Balázs1986, Impressa:
Az 1600MHz-es ramok eljövetele ott kezdett érdekes fordulatot venni, amikor az AMD bejelentette az első komolyabb grafikus alrendszerrel érkező APU-kat; és az IGP is ugye a központi ramot használja.
Ugye a videokártyákon is DDR3-as ramok vannak/voltak (mármint GDDR3), szóval az 1600MHz-es ramok nagyban hozzá tudnak járulni a textúrák gyors megjelenítéséhez még részletgazdag ábrázolásmódban is. Ez esetben nem mindegy, h 1600, 1333, vagy esetleg csak 1066-os ramok vannak az APU-hoz párosítva.A másik ok amiért érdemes ugye gyorsabb memóriákat beszerezni, az az e-penis növelése.
-
válasz
bAtt001 #8588 üzenetére
Keress az apróhirdetések közt, nincs a használt ramoknak semmi bajuk, azért felesleges újat venni, h elmondhasd, h jó drága volt. :/
Tessék, ennek pl. nincs lehúzós ára:
http://hardverapro.hu/apro/elado_ddr3_1333mhz__4gb_ram -
válasz
anonymus89 #8592 üzenetére
Ez az AMD Brazos platformja, ebben nem lehet processzort cserélni, BGA tokozású, rá van forrasztva az alaplapra.
Melyik processzor van benne? E350/E450, vagy esetleg csak C-50/C60?
Esetleg tegyél rá TinyWin7-et, esetleg TinyXP-t, azoknak csökkentett erőforrás igényük van, lassú gépeken gyorsan futnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen egeret válasszak?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ukrajnai háború
- Óvodások homokozója
- Suzuki topik
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest