Új hozzászólás Aktív témák
-
bopeti98
őstag
válasz
anonymus89
üzenetére
És ennek hogyan működik az aktiválása? Beütöm a netbook aljára ragasztott matricán található Windows 7 Starter kódot? Egyáltalán honnan lehet letölteni?

-
Diniboy
aktív tag
válasz
anonymus89
üzenetére
Azt azért ne halgassuk el hogy a tiny-n elég sokat kell mókolni, legalábbis nálam így volt mire megy a cuc
Pl az oprendszer még mindig nem magyar , valamiért nem tudom beállitani, alapból nincs .net , pl a curse kliensemet mai napig nem tudtam felrakni mert valami Windowsbase version 3.0 nincs a gépen a Global Assembly cache unitban, amikkel még soha életemben nem találkoztam , pedig már egy pár éve használok pc-t.... leginkább azoknak ajánlanám akik nem riadnak vissza némi ügyeskedéstől... Cserébe a windows mappám 4,75 Gb 
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Formula-1
- Nyomtató topik
- Direct One (műholdas és online TV)
- Kompakt vízhűtés
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i5-6G I 8GB I 512SSD I 14" FHD Touch I HDMI I W11 I CAM I Garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- magyar billentyűzet - 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- 2db Apple Lightning - jack átalakító eladó egyben 1999 Ft
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Pl az oprendszer még mindig nem magyar , valamiért nem tudom beállitani, alapból nincs .net , pl a curse kliensemet mai napig nem tudtam felrakni mert valami Windowsbase version 3.0 nincs a gépen a Global Assembly cache unitban, amikkel még soha életemben nem találkoztam , pedig már egy pár éve használok pc-t.... leginkább azoknak ajánlanám akik nem riadnak vissza némi ügyeskedéstől... Cserébe a windows mappám 4,75 Gb 
Pyttawrx