Új hozzászólás Aktív témák
-
djpetar
tag
Esetleg ezekből ki lehetne indulni:
Megegyező tulajdonságokkal rendelkező kijelző elvileg passzolnia kell bele.
-
djpetar
tag
Egyszerű SATA-s merevlemez megy bele.
A linkelt topic-ban nézd meg az összefoglalót.
Milyen winchestert vegyek?
Ha nagyon nem kell az ODD, akkor javasolnék rendszer alá egy SSD-t, továbbá a merevlemezt egy HDD caddy-be belepakolni az ODD helyére. -
djpetar
tag
-
djpetar
tag
válasz
Thunderzolee #8599 üzenetére
Igazán nincs mit, bár ahogy vártam, a megegyező TDP ellenére is jobban melegszik a gép. Először úgy gondoltam, hogy rosszul pasztáztam, de miután leellenőriztem be kellett látnom, hogy nagyobb a proci teljesítménye (hozzáteszem, nem gond).
-
djpetar
tag
Szia!
Készíts egy cpuz screenshot-ot, azon látszik, hogy milyen benne a foglalat, ha BGA-s akkor nem cserélhető a processzor, ha PGA-s, akkor igen. Ahogy olvasgattam, valószínűleg BGA-s lesz.
A VGA upgrade sem hiszem, hogy működni fog, ezek általában alaplapba integrált megoldások.
-
djpetar
tag
válasz
Thunderzolee #8394 üzenetére
Köszi a válaszod! Elvileg hamar kifutott ez a fajta foglalat ill. a bele illő procik, így bízom benne, hogy működni fog. Az általam linkelt oldalakon, ill. egy másik fórumon írták már, hogy A4-est A8-asra cserélve nem volt semmi gond, igaz, az pavilion noti volt.
2 hét kb. mire megérkezik az alkatrész, beszámolok az eredményről. -
djpetar
tag
Sziasztok!
Adott egy HP 4535s notebook, AMD APU A4-3300m CPU-val, FS1 foglalattal. Kicsit kevéske már ez a vas játékokhoz, újabbakat nem is igazán tudok vele futtatni, de rászánnék pár ezer forintot a CPU cserére (ill. esetleg memória bővítésre).
A kiszemeltek [A6-3400m], [A8-3520m] közül lenne valamelyik.
TDP 35 W mindegyik esetben. Foglalatok is stimmelnek.
A fennmaradó kérdés a bios kompatibilitás. HP oldala szerint ezt a típusú notebook-ot A4-es és A6-os procikkal szállították.
Ezek alapján teljesen elvethető a gondolat, hogy működne a gép az A8-as procival? Igazából olyan óriási különbség nincs az A6-os és A8-as között, pusztán kíváncsiságból kérdezem. Mellesleg kb. 6000 Ft az árbeli differencia.Előre is köszönöm a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Beszámítás! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával működéssel
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad X270 (15) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 1TB SSD Quadro T1000 W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest