Új hozzászólás Aktív témák
-
Márkito
tag
Sziasztok
Olyan kérdésem volna hogy, a Dell Latitude E5500 mennyi memóriát kezel maximum?
Mert sokhelyütt olvasok 4-et , hol 8-at.
Most szeretnék bőviteni és nem akarok pénzt kidobni.
Az intel oldalán elvileg a chipset 8-at tud.Északi híd: Intel Cantiga GL40/GM45/GM47/GS45 ezek közül ha jól tudom nekem a GM45 van
-
Márkito
tag
Üdv
Olyan kérdésem lenne hogy Dell Latitude E5500-ba beszerelhető e Quad Core processzor?
Pontosabban egy QX9300, foglalat minden passzol egyedül a TDP az ami más, mostani T7250-é 35W
QX-é pedig 45 W.
Szerintetek a gép az elfogadná, továbbá a hűtés mennyire birná?
Gondolkozom még hogy felejtem a QX-et és beleteszek egy P9700-at ha netán mégse jönne össze a 4 magos téma.Válaszokat előre is köszönöm!
-
Márkito
tag
De ami ott szerepel merevlemez lehetőség az most nem az SSD-re vonatkozik?
mert a régi hdd helyére tettem az ssd-t , a DVD-rom helyére meg a hdd-t. -
Márkito
tag
Üdv
Most jött meg a notimba ( Dell Latitude E5500) a hdd caddy be is szereltem. Így most az SSD mellett a DVD meghajtó helyén ott duruzsol a HDD. Viszont ez a duruzsolás kicsit zavaró.
Le lehet valahogy kapcsolni a HDD-t, hogy csak akkor menjen mikor az Intézőben vagy Total Commanderben rákattintok a meghajtó ikonjára? -
Márkito
tag
Értem, Proci cserét akkor megejtem
Viszont azt hittem hogy ezek a fajta Videokártyák a RAM-ból táplálkoznak, azért gondoltam hogy ha megnövelem a RAM-ok méretét talán kicsivel nagyobb teljesítmény tudok kivenni. -
Márkito
tag
Üdv
Szeretném megfejleszteni kicsit a notebookomat Dell Latitude E5500
A következőkre gondoltam csak nem tudom passzolnak e bele, Intel T7250 helyett egy Intel P9700-as processzor.
4 Gb memóriát pedig szeretném felbővíteni 8 Gb-ra.
Kérdésem az hogy ebbe a tipusba lehet 8 Gb-t tenni (2x4). Ugyanis hol ezt hallottam hol azt.
Továbbá még egy kérdés, ha megnövelem a memóriák méretét azzal a videokártya nagyobb teljesitményt tud leadni?
A cél nem az hogy játszak sokkal inkább autocad és egyéb programokat szeretném ha gördülékenyebben futnának.Válaszokat előre is köszönöm!
Szép estét!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- TCL LCD és LED TV-k
- Parkside szerszám kibeszélő
- Intel találgatós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Path of Exile (ARPG)
- További aktív témák...
- Dell Precision Graphics Card Nvidia Quadro P3000 N17E-Q1-A 6GB GDDR5 gyári szám: NYM27
- ÚJ Lenovo ThinkPad világítós MAGYAR billentyűzet X280 A285 X390 X395 L13 Yoga S2 5th S2 Yoga 5th X13
- Eladó gyári Dell laptop töltők és töltőfej átalakítók
- DELL PR03X dokkoló tápegységgel
- CSL50/CSL52 LA-E801P Rev: 1.0 laptop motherboard
- OLCSÓ MONITOROK
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - XEON I 32GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" 4K DreamColor I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest