- Az ötlet jó, de milyen a kivitelezés? Teszten a Chieftec Kockája
- LG LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen RAM-ot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beethoven
tag
válasz
Thunderzolee
üzenetére
A drivere fent van igen a Boison féle drivercsomag és nem találja az eszközt azaz a kamerát.
Hogy be van e kapcsolva vagy sem azt nem tudom. Fn bill.kominációja nincs sajna.
Külső kapcsoló sincs. A bios-ban nem néztem még. Az eszközkezelőbe nem találtam webkameráról szóló kiírást és nem is jelez hiányzó drivert. Win Xp Pro SP3 a rendszer és mivel a sempron proci csak 32bites ezért a rendszer is az.
Szétszedni nem szeretném, inkább veszek egy külső felcsiptethető kamerát. 1-2e ft-os beruházás. Csak gondoltam ha van benne akkor minek vegyek külsőt.Ui.:A Maxthon off-ról meg annyit hogy teljesen mindegy milyen böngészőt is használnék valakinek szúrná a szemét és leoffolná. Másrészt próbáltam már sok félét: explorer köztudottan lassú, a firefox nem lenne rossz de amikor én próbálkoztam annó sok gond volt vele(belassulás, csatlakozási hibák, vírusokat/kémprogikat simán átengedte, a karakterkódolása/szövegmegjelenítése is egy katasztrófa volt, stb), a google chrome nekem speciel nem jön be(a kezelhetősége hagy némi kívánnivalót magaután, állítólag gyors de én ezt nem tapasztalom inkább az elfogadható kategóriába sorolható), az opera telefonra a legjobb de pc/laptop-ra annó mikor próbálkoztam vele a flash playerrel voltak gondjai(nem tudtam flash videókat nézni, pl youtube. azzal jött hogy nem tudja megjeleníteni mert hiányzik flash player driver hozzá, meg is jeleníti a legfrissebb drivert a géphez de mikor letölti installálás után error-ja volt folyton). Aztán a maxthon-t is kipróbáltam és ámuldoztam hogy milyen hypergyors, kezelhetősége kiváló, minden kéznél van és egy klikkre elérhető, testreszabható, minden drivert/beépülő modult letölt automatikusan gond nélkül, errorok nélkül, ugyszolván tökéletes. Nekem legalábbis az. De mint tudjuk: kinek a pap, kinek a papné...
EnnyiBeethoven
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- hcl: Mér' nem mér?
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- One mobilszolgáltatások
- Starlink
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS routerek
- Az ötlet jó, de milyen a kivitelezés? Teszten a Chieftec Kockája
- LG LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3756, 100% Akkumulátor
- ASUS 23" FULL HD Monitor VZ239HE
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- LG 45GS95QX - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Ennyi
Pyttawrx