Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Beethoven

tag

válasz Thunderzolee #8181 üzenetére

A drivere fent van igen a Boison féle drivercsomag és nem találja az eszközt azaz a kamerát.
    Hogy be van e kapcsolva vagy sem azt nem tudom. Fn bill.kominációja nincs sajna.
    Külső kapcsoló sincs. A bios-ban nem néztem még. Az eszközkezelőbe nem találtam webkameráról szóló kiírást és nem is jelez hiányzó drivert. Win Xp Pro SP3 a rendszer és mivel a sempron proci csak 32bites ezért a rendszer is az.
    Szétszedni nem szeretném, inkább veszek egy külső felcsiptethető kamerát. 1-2e ft-os beruházás. Csak gondoltam ha van benne akkor minek vegyek külsőt.

Ui.:A Maxthon off-ról meg annyit hogy teljesen mindegy milyen böngészőt is használnék valakinek szúrná a szemét és leoffolná. Másrészt próbáltam már sok félét: explorer köztudottan lassú, a firefox nem lenne rossz de amikor én próbálkoztam annó sok gond volt vele(belassulás, csatlakozási hibák, vírusokat/kémprogikat simán átengedte, a karakterkódolása/szövegmegjelenítése is egy katasztrófa volt, stb), a google chrome nekem speciel nem jön be(a kezelhetősége hagy némi kívánnivalót magaután, állítólag gyors de én ezt nem tapasztalom inkább az elfogadható kategóriába sorolható), az opera telefonra a legjobb de pc/laptop-ra annó mikor próbálkoztam vele a flash playerrel voltak gondjai(nem tudtam flash videókat nézni, pl youtube. azzal jött hogy nem tudja megjeleníteni mert hiányzik flash player driver hozzá, meg is jeleníti a legfrissebb drivert a géphez de mikor letölti installálás után error-ja volt folyton). Aztán a maxthon-t is kipróbáltam és ámuldoztam hogy milyen hypergyors, kezelhetősége kiváló, minden kéznél van és egy klikkre elérhető, testreszabható, minden drivert/beépülő modult letölt automatikusan gond nélkül, errorok nélkül, ugyszolván tökéletes. Nekem legalábbis az. De mint tudjuk: kinek a pap, kinek a papné... :) Ennyi

Beethoven

• Beethoven

tag

válasz Thunderzolee #8176 üzenetére

Köszi szépen! :R

Lenne mégvalami. Nos a notimban gyárilag kellene legyen webkamera beépítve. A helye megvan de valami lakkfekete műanyag lap van a helyén s akárhogy nézem, fényfelé fordítva meg árnyékban de valahogy nem látok lencsét vagy valami hasonlót a lap mögött. Úgy néz ki mint egy infraport csakhogy itt webkamera kellene legyen. (Lásd képek)
    Létezik hogy egy notebookot úgy adnak ki hogy a webkamerát ami gyárilag benne kellene legyen nem alapból nincs benne/nem jár hozzá de a helye megvan és utólag plusz pénzért beleszereltethető?
    A skype nem lát kamerát, a driverét is letöltöttem de a kamera keresésekor hibára hivatkozva leáll a szoftver.
    Nem értem a dolgot. Szerinted?

Beethoven

kép1
    kép2
    kép3

• Beethoven

tag

válasz Thunderzolee #8169 üzenetére

Szia!

Köszönöm szépen a segítséged :K :R

Szerinted ha vennék egy TL-68 cpu-t a gyári hűtője megbírkózik-e majd hűtésével vagy vennem kell bele egy másik fajtát, esetleg van valami házi praktika amivel a gyári hűtőt úgymond feltuningolhatjuk egy kicsit a jobb hőelvzetés végett?

Üdv.: Beethoven

• Beethoven

tag

Sziasztok!

Van egy MSI VR610X-217HU laptopom.
    Jelenleg egy AMD Sempron 3800+ (2.2ghz) cpu csücsül benne és megy már 5 éve. Most viszont fullra bővíteném.
    2db kérdésem lenne ezzel kapcsolatban:

1. Olvastam már sok weboldalt de egybehangzó konkrét típust sehol sem találtam. Ahány oldal annyiféle típusra írják a maximum beletehető procit. Egy dologban viszont mind megegyeznek ez pedig hogy kétmagosítható egy AMD Turion64 X2 Mobile CPU-val. Nos szeretném megtudni végre hogy melyik az a gépembe tehető maximum processzor típus?

2. Szintén változóak a RAM-ra vonatkozó bővíthetősége. Főként 2gb(2x1gb) ddr2 667mhz memória a maximum a legtöbb oldalon de láttam ahol a 4gb(2x2gb)ddr2 800mhz a max.
    Kérdeztem egy hozzáértőtöl aki úgy gondolja hogy egy magos proci esetén 667-es 2gb-ot tudok tenni bele viszont két magos esetén 800-as 4gb-ot.
    Most akkor ha veszek hozzá egy turion64 x2 cpu-t akkor meddig bővíthetem a ramot?

Válaszokat és a segítségeteket előre is köszönöm :R

Tisztelettel: Beethoven

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés