Új hozzászólás Aktív témák
-
JhoniMitchel
tag
válasz
Thunderzolee #6926 üzenetére
Azért cserélném le mert, olcsón tudok venni egy ilyet bele és nem is baj, hogy játékokba nem számít sokat, de maga a rendszeren azért szerintem meglehetne érezni. egy 128-as ssd-t már vettem bele, és így lenne egy nagyon fürge kis gépem. Ez az elképzelés.
Amúgy arra gondoltam hogy mivel ennek az alapórajele kissebb mint a mostani procimnak, lehet hogy kevesebbet is fogyaszt és így tovább is bírja az aksi, ha nincs leterhelve (átlagos használat mellett) vagy rosszul gondolom? Mert utazás közbe csak tanulni (olvasni) szoktam rajta vagy filmet nézni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó gyári Dell laptop töltők és töltőfej átalakítók
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- BAZÁR Laptop Notebook billentyűzet BILL használt és új 1hét garancia POSTA ON
- StarTech USB C Dock - 4K 60Hz Quad Monitor - DK31C4DPPDUE
- EXP GDC Beast V8.5c eGPU dokkoló
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 1TB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest