- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nem akármilyen módon ugrik rá a memóriapánikra a Valve
- Lézervágás, gravírozás
- Mini-ITX
Új hozzászólás Aktív témák
-
JhoniMitchel
tag
Sziasztok!
Van egy Acer 5755G notebookom i5-2430M processzorral, ezt ki szeretném cserélni egy i7-2670M-re, viszont nem tudom, hogy cserélhető-e mert az intel oldalán az i7-esre ezt írják:

Az i5-re meg ezt:

Tehát nem egyezőek, mégis árulták mindkét processzorral ezt a típust és a service manual FRU-jában is megtalálók a procik. + csak egy féle alaplappal árulták. Ezért nem értem, hogy lehet ez. Valaki aki tudja, világítsa meg ezt a nekem paradoxnak tűnő dolgot.
-
JhoniMitchel
tag
Sziasztok!
Az érdekelne hogy a pentium dual core-os procimat (B970) ki lehet-e cserélni első genenerációs i5-ös procira (pl. i5-560)? Ebbe a gépbe: Lenovo G580GH Kösz előre is.
-
JhoniMitchel
tag
válasz
Thunderzolee
üzenetére
Azért cserélném le mert, olcsón tudok venni egy ilyet bele és nem is baj, hogy játékokba nem számít sokat, de maga a rendszeren azért szerintem meglehetne érezni. egy 128-as ssd-t már vettem bele, és így lenne egy nagyon fürge kis gépem. Ez az elképzelés.

Amúgy arra gondoltam hogy mivel ennek az alapórajele kissebb mint a mostani procimnak, lehet hogy kevesebbet is fogyaszt és így tovább is bírja az aksi, ha nincs leterhelve (átlagos használat mellett) vagy rosszul gondolom? Mert utazás közbe csak tanulni (olvasni) szoktam rajta vagy filmet nézni.
-
JhoniMitchel
tag
Sziasztok!
Van egy Sony Vaio EB2M1E típusú laptopom és ki szeretném cserélni a prociját (i3-350M) egy i7-720QM-re. Azt szeretném megtudni, hogy a +10W-os TDP fogyasztást elbírná-e. Kösz előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- sziku69: Szólánc.
- Okos Otthon / Smart Home
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- KARÁCSONYI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Honor Pad X8 / 4/64GB / Wi-Fi / 12 Hó Garancia
- Apple iPhone 14 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus B150-Pro i5 6500 8GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB Rampage SHIVA 450W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Pyttawrx