- Gaming notebook topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- SSD kibeszélő
- Az MSI legfrissebb grafikus kártyái push-pull hűtést kaptak
- OLED TV topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Bezár az Anandtech
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple MacBook
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Firstline14
csendes tag
Üdvözletem! Van egy Hp Pavilion DV6000 typusú laptopom. régi gép, viszont ahoz képest egész tűrhető paraméterekkel rendelkezik...na most, én ezt a gépet játékra szeretném használni. 2gigabyte ram van benne, egy 256os integrált videókártya, ami a leggyengébb a gépben, és persze a proci, ami Intel Celeron M CPU 420@ 1.60 GHZ. Tudom, hogy nem fognak futni a mostani játékok, de azt el szeretném érni, hogy ami megy, az ne akadjon a proci sebessége miatt. lehetséges, hogy ezt a processzort, egy 2magos 2ghz-s processzorra cseréljem, és esetleg a ramot bővítsem? ugyanis láttam külön alkatrészként egy ilyet, egy internetes áruházban, de nem tudom, hogy be lehet-e egyáltalán rakni. tudnának nekem ebben segítséget nyújtani? üdvözlettel: Balázs
Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
- Battlefield 6
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- SSD kibeszélő
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Milyen autót vegyek?
- Az MSI legfrissebb grafikus kártyái push-pull hűtést kaptak
- Autós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- További aktív témák...
- PS Plus előfizetések
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest