Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
he7edik. #6509 üzenetére
Az első generációs Core i sorozat még melegebb volt, mint a második generációs. De ezek egyébként így működnek. Dolgozik egy pillanatra a proci, akkor felmelegszik. A Tjmax. egyébként 105C°. Szóval az a 75 az nem sok.
Egyébként ha nem megy a dedikált kártya, akkor a prociba épített IGP dolgozik, ami szintén emeli a proci hőmérsékletét.
Meg hát az egy turbós proci, ha bekapcsol a turbo, akkor majdnem 3GHz-re pörög fel, ott termelődik egy kis hő, ezért pörög fel a venti, h aztán lekapcsoljon ha már nincs szükség olyan intenzív hűtésre.Örülj neki, h nem egyfolytában pörög mint pl. az enyém.
Nekem az alap fordulatszám is olyan hangos, h mikor megvettem, azt hittem kivágom. Kellett egy kis idő mire megszoktam.Am mióta van meg a gép?
1-2 éves?
Volt már takarítva?
Úgy veszed észre, mostanában melegebb levegőt fúj ki, és mintha alapból többet menne a ventije, mint amikor megvetted?
Akkor itt az ideje szétszedni, és kifújni a porcicákat a venti és a hűtő lamellái közül.Csak az asztalon használt gép is tele tud menni hihetetlen mértékben kosszal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- VR topik
- CASIO órák kedvelők topicja!
- World of Tanks - MMO
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nem viszi az USA-ba az adatainkat a Microsoft
- Dell notebook topic
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest