Hirdetés
- Azonnali fotós kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Gaming notebook topik
- Új szintre emeli a csalók elleni védelmet a Battlefield 6
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Vezetékes FEJhallgatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen egeret válasszak?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
he7edik. #6509 üzenetére
Az első generációs Core i sorozat még melegebb volt, mint a második generációs. De ezek egyébként így működnek. Dolgozik egy pillanatra a proci, akkor felmelegszik. A Tjmax. egyébként 105C°. Szóval az a 75 az nem sok.
Egyébként ha nem megy a dedikált kártya, akkor a prociba épített IGP dolgozik, ami szintén emeli a proci hőmérsékletét.
Meg hát az egy turbós proci, ha bekapcsol a turbo, akkor majdnem 3GHz-re pörög fel, ott termelődik egy kis hő, ezért pörög fel a venti, h aztán lekapcsoljon ha már nincs szükség olyan intenzív hűtésre.Örülj neki, h nem egyfolytában pörög mint pl. az enyém.
Nekem az alap fordulatszám is olyan hangos, h mikor megvettem, azt hittem kivágom. Kellett egy kis idő mire megszoktam.Am mióta van meg a gép?
1-2 éves?
Volt már takarítva?
Úgy veszed észre, mostanában melegebb levegőt fúj ki, és mintha alapból többet menne a ventije, mint amikor megvetted?
Akkor itt az ideje szétszedni, és kifújni a porcicákat a venti és a hűtő lamellái közül.Csak az asztalon használt gép is tele tud menni hihetetlen mértékben kosszal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Azonnali fotós kérdések órája
- Horgász topik
- Elektromos autók - motorok
- RC modell földön, vízen, levegőben
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- További aktív témák...
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3057, 95% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2192, 100% Akkumulátor
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest