Új hozzászólás Aktív témák
-
Elképzelni se tudom, h miért nem rakta a HP bele a listába az i3 330-ast.
Még arra gondoltam, talán később dobta a piacra az Intel, mint a többit; de nem, mert a 350-essel egy időben jelent meg.Egyébként ez viszonylag gyakran előfordul, h ilyesmi felsorolásból kifelejtenek a noti gyártók egy-egy procit.
Nem aggódnék, h nem viszi.
Az Intel HD nem hiszem, h bármilyen negatív hatással lenne, (ezért nem is említettem meg), a listán szereplő többi prociban is van, azok pedig javasoltak ebbe a modellbe. Inkább örülj, a 35Wattos TDP jótékonyan fog hatni a hűtésre.
Hol mertek olyat írni, h a HM55 nem vinné a legkisebb i3-ast?
Ez egy olyan dolog, amit meg se nézek, az Intel féle dokumentációban számtalanszor láttam már, h miket visz az ötvenes sorozatú chipkészlet.A notihoz kétféle BIOS érhető el, az első a 390-es proci támogatásást segíti elő, a másik a hőtermelés kordában tartásához nyújt hatékonyabb segítséget.
De ha bele tudod próbálni, mielőtt kifizeted, akkor érdemes kipróbálni, beszéld meg az eladóval.
De 100%, h mennie kell.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Thinkpad USB-C dokkoló
- Notebook bontás (Asus, Acer, HP, Dell, Lenovo)
- Újszerű 17.3" FHD (1920x1080) IPS 40pin 144Hz matt LED kijelző. AUO B173HAN04.9
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- StarTech USB C Dock - 4K 60Hz Quad Monitor - DK31C4DPPDUE
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest