Hirdetés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen RAM-ot vegyek?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elképzelni se tudom, h miért nem rakta a HP bele a listába az i3 330-ast.
Még arra gondoltam, talán később dobta a piacra az Intel, mint a többit; de nem, mert a 350-essel egy időben jelent meg.Egyébként ez viszonylag gyakran előfordul, h ilyesmi felsorolásból kifelejtenek a noti gyártók egy-egy procit.
Nem aggódnék, h nem viszi.
Az Intel HD nem hiszem, h bármilyen negatív hatással lenne, (ezért nem is említettem meg), a listán szereplő többi prociban is van, azok pedig javasoltak ebbe a modellbe. Inkább örülj, a 35Wattos TDP jótékonyan fog hatni a hűtésre.
Hol mertek olyat írni, h a HM55 nem vinné a legkisebb i3-ast?
Ez egy olyan dolog, amit meg se nézek, az Intel féle dokumentációban számtalanszor láttam már, h miket visz az ötvenes sorozatú chipkészlet.A notihoz kétféle BIOS érhető el, az első a 390-es proci támogatásást segíti elő, a másik a hőtermelés kordában tartásához nyújt hatékonyabb segítséget.
De ha bele tudod próbálni, mielőtt kifizeted, akkor érdemes kipróbálni, beszéld meg az eladóval.
De 100%, h mennie kell.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude E5530 - i5-3GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- LG 83C3 - 83" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB / fekete / 24 hó jótállással
- Prémium gépház most fantasztikus áron!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest