Hirdetés
- OLED monitor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Új szintre emeli a csalók elleni védelmet a Battlefield 6
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Apple MacBook
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Melyik tápegységet vegyem?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
desirehd #6065 üzenetére
Őszintén szólva nem tudom, melyik milyen hangerővel bír, nem is gondolkodtam ezen még, nem is gondoltam, h egyáltalán van hangjuk a merevlemezeknek.
Egy időben itt a fórumon a "szakirodalom" azt tartotta, h az 5400-es RPM-es lemezek a normálisak, és a 7200-es lemezek jobban melegednek, és jóval hangosabbak.
Erre tessék, a notimban 7200-es 320GB-os Hitachi HDD van, és se nem melegszik, se nem hallom a hangját sem.Azt javaslom itt kérdezz rá a 2.5"-os merevlemezek milyen dB értékekkel bírnak:
http://itcafe.hu/tema/milyen_winchestert_vegyek/friss.htmlDe komolyan mondom, akárhány noti volt is mostanában a kezeim közt, egyiknek sem hallottam a merevlemezét különösebben, ezért állok szinte értetlenül a kérdésed előtt. A notebookok ventilátora sokkal hangosabb a HDD-nél. Szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- OLED monitor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Xbox Series X|S
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3029, 90% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- Bezámítás! Lenovo IdaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3050 6GBB WIN11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest