- Azonnali processzoros kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- DUNE médialejátszók topicja
- Házimozi belépő szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
andris1602
aktív tag
Üdv mindenkinek.
van egy muzeális értékű hp omnibook xe3-am.. (10 éves múlt, egy darabig pincében porosodott, de még mindig működik, így csináltam belőle egy második gépet, ha kell egyszerre többfelé dolgozni..) vettem bele pcmcia wifi és 2.0ás usb kártyát, így már egész jól használható
a lényeg:
a gép elég lassú koránál fogva.. van benne egy miniPCI bővítőhely benne modemmel és körbenéztem, van e lehetőség mondjuk videókártyát csempészni egy ilyen foglalatba.. nem túlsokmidnent találtam, inkább azt írták hogy nem érdemes, mert lassú lesz a foglalat miatt.. kérdés hogy a gépben lévő 8!! megás videókari a lassabb, vagy ha veszek bele valahonnan egy bontott miniPCI videókártyát??(a gép: p3 celeron 850mhz, 256mb sdram, ata-33as vinyó)
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 1 / 2
- Huawei Watch Ultimate - dizájnultimátum
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Trollok komolyan
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gitáros topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- AKCIÓ! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest