- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Apple MacBook
- Elstartolt az AMD munkaállomásokhoz szánt platformja
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Azonnali notebookos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED monitor topik
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- Azonnali fotós kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
andris1602
aktív tag
Üdv mindenkinek.
van egy muzeális értékű hp omnibook xe3-am.. (10 éves múlt, egy darabig pincében porosodott, de még mindig működik, így csináltam belőle egy második gépet, ha kell egyszerre többfelé dolgozni..) vettem bele pcmcia wifi és 2.0ás usb kártyát, így már egész jól használható
a lényeg:
a gép elég lassú koránál fogva.. van benne egy miniPCI bővítőhely benne modemmel és körbenéztem, van e lehetőség mondjuk videókártyát csempészni egy ilyen foglalatba.. nem túlsokmidnent találtam, inkább azt írták hogy nem érdemes, mert lassú lesz a foglalat miatt.. kérdés hogy a gépben lévő 8!! megás videókari a lassabb, vagy ha veszek bele valahonnan egy bontott miniPCI videókártyát??(a gép: p3 celeron 850mhz, 256mb sdram, ata-33as vinyó)
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Apple MacBook
- Elstartolt az AMD munkaállomásokhoz szánt platformja
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- EA Sports WRC '23
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- További aktív témák...
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Notebook bontás (Asus, Acer, HP, Dell, Lenovo)
- Asus ROG Strix Scar 2 704GV Alkatrésznek!
- Lenovo 100, 300, B50 egyes típusaihoz való utángyártott szűz akku eladó, csere!
- Lenovo ThinkPad Thunderbolt 3 Dock Gen 2 40AN dokkoló
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest