- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Születésnapos a Noctua
- Milyen videókártyát?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- reMarkable - paper tablet
- OLED TV topic
- HP ProLiant MicroServer N36L / N40L / N54L
- Hardverkiállítás a hónap vége felé közeledve
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
beloadjoker
üzenetére
Ő lenne az?
http://www.youtube.com/watch?v=dNAVdS0tqG4Elvileg a netbookokban a proci nem cserélhető, de mivel ez nem Atom, hanem Core 2 Duo, még azt is el tudom képzelni, h cserélhető lenne.
Szét kéne szedned megnézni.
Na, közben jobban rákerestem, ezzel a foglalttal (Socket BGA956)csak kettő procit gyártottá
ak:
cpu-world.com/CPUs/Pentium_Dual-Core_Mobile.html
SU2700 1.3GHz 800FSB 2MB L2 1magos
SU4100 1.3GHz 800FSB 2MB L2 2magosGyanítom, biztos, h nem cserélhető.
Ram: kettő 4GB-os modul nagyjából 10ezer Ft. Igen, ennyire olcsó.

Garancia általában ram bővítésével nem ugrik, és gondolom az Acer oldalán le tudod ellenőrizni a serial alapján, h meddig garis.
De ebbe a gépbe nem tennék plusz ramot, akármennyit teszel bele, nem lesz gyorsabb, a proci korlátozott kapacitása behatárolja a gép teljesítményét.
32 bites oprendszernek nem is kell több.Az a 4500-as video chip se cserélhető, játékra se nagyon alkalmas, az csak ilyen képmegjelenítő chip. Bár az Intel első HD képes chipje, szóval azért használható példány. És régebbi játékokat elvisz. Az Undercover pont nem az amit ajánlanék hozzá, annak elég VGA-zabáló grafikája volt.
Underground, meg ilyen régebbiek elmennek vele.
Meg a World Online is, de az is csak 800×600-ban közepes grafon, vagy ha jól emlékszem 1024-ben is, de alacsony beállítások mellett. (Tudom, mert a konyhai gépemben is ilyen IGP van, és néha szedtem már vele össze a gyémántokat.)Ez csak egy netbook, alacsony a fogyasztása, hosszú az akksiüzemideje, ne várj tőle semmi extrát.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955
- AKCIÓ! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
- Dell Precision 5560 i7-11850H vPro FHD+ 100%sRGB 16GB 512GB Nvidia Quadro T1200 1 év teljeskörű gar!
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Bontatlan
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Pyttawrx