Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- RAM topik
- OLED monitor topic
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
beloadjoker
őstag
Hali ! hát az én helyzetem az hogy kaptam egy acer aspire 1825ptz-413g32n típusú notebook-ot/vagy netbook-ot. (nem nagyon tudom mi ez) .
A RAM-méretével nincs nagy bajom 3gb sztem elég, a vga-ról nem tudom hogy hány mb-os, de sztem az se lehet nagyon vészes (intel GMA 4500MHD) . Viszont a proci egy két magos de 1,3 GHz-es kis lowság (intel pentium processor SU4100), ami finoman szólva sem egy túl erős cucc. Tudom hogy ez nem erre lett tervezve meg stb., de szeretném kihozni ebből a cuccból a maxot. Szóval a kérdés : proci csere lehetséges ? vidkari ha jól tudom integrált, szóval az gondolom nem. Meg egyáltalán lehetséges ebben alkatrészeket cserélni ? Ha igen akkor ez szerintetek mennyire lenne rossz hatással a kicsikére ? Teszt képpen felraktam a nfs undercovert, (viszonyítási alapnak) de csak úgy lehet normálisan játszani vele ha a grafikát mindenhol állítgatom meg stb. Hát a helyzet az hogy nagyon számítok a válaszotokra , előre is köszi mindent !
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! HP EliteDesk 800 G1 TWR brand számítógép garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3372
- S. Mario PC! Hogy fusson a Super Mario! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3828, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3528, 93% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Pyttawrx