Új hozzászólás Aktív témák
-
beloadjoker
őstag
Hali ! hát az én helyzetem az hogy kaptam egy acer aspire 1825ptz-413g32n típusú notebook-ot/vagy netbook-ot. (nem nagyon tudom mi ez) .
A RAM-méretével nincs nagy bajom 3gb sztem elég, a vga-ról nem tudom hogy hány mb-os, de sztem az se lehet nagyon vészes (intel GMA 4500MHD) . Viszont a proci egy két magos de 1,3 GHz-es kis lowság (intel pentium processor SU4100), ami finoman szólva sem egy túl erős cucc. Tudom hogy ez nem erre lett tervezve meg stb., de szeretném kihozni ebből a cuccból a maxot. Szóval a kérdés : proci csere lehetséges ? vidkari ha jól tudom integrált, szóval az gondolom nem. Meg egyáltalán lehetséges ebben alkatrészeket cserélni ? Ha igen akkor ez szerintetek mennyire lenne rossz hatással a kicsikére ? Teszt képpen felraktam a nfs undercovert, (viszonyítási alapnak) de csak úgy lehet normálisan játszani vele ha a grafikát mindenhol állítgatom meg stb. Hát a helyzet az hogy nagyon számítok a válaszotokra , előre is köszi mindent !
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 2TB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged