Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Apple MacBook
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- TCL LCD és LED TV-k
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
hcs0924 #5276 üzenetére
Nem akarlak elkeseríteni, de a 9300M az amikor megjelent, akkor sem számított jónak. A 9600M már inkább.
Nos, nem hiszem, h 5-600ezer lenne egy gamer noti, azért nem kell a PH-s cikkekből kiindulni ám!
Nem követem a trendeket, de tavaly ilyenkor a Dell n5010-es 160ezer környékén HD5650-es VGA-val, első generációs Core i3-as procival nagyon jó ár/érték arányúnak számított 3 év garanciával.
A notebookos topicban biztosan tudnak ajánlani hasonló VGA-val szerelt notit.
Ha nem ismered a VGA-kat, itt átnézheted az "erősorrendet":
notebookcheck.net/Mobile-Graphics-Cards-Benchmark-List.htmlItt meg a CPU listát:
notebookcheck.net/Mobile_Processors_Benchmarklist.htmlSzóval nem kerül az olyan sokba.
Nekem csak egy második generációs Core i-s gépem van a beépített Intel GMA HD3000-el, alapjátékra nekem elég, ha játszani akarok, meg ott az asztali gépem. Ezért nem foglalkoztatott nagyon a gamer notis VGA-téma.
De a másik topicban biztos tudják, melyik mostanság a bestbuy gép, tavayl még én is válaszolgattsam az ottani kérdezőknek, de most csak ebben a topicban segítgetek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Gaming notebook topik
- Windows 11
- PlayStation 1 / 2
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Amazfit Active okosóra / Számla / Garancia /
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest