Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- OLED TV topic
- Gaming notebook topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Amazon Fire TV stick/box
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- OLED monitor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
Új hozzászólás Aktív témák
-
_XXXXX_
tag
válasz
Zsolti1987
üzenetére
Jah tudom, hogy a terheléstől függ, csak azért írtam, hogy nem konstans a hangja, tehát nem csak én képzelem azt, hogy rossz a hangja, hanem valóban az. Jah megolajozhatnám a régit, de szerintem egy hetet kibír így is vele, ha keveset van használva. Nem is nagyon van itthon olaj azt hiszem. Elvileg a hét második felére tudok szerezni máshonnan teljesen újat, garanciával tokkal vonóval. Köszi!
(#4819) börik39: Jah 16k-t biztos nem ér a cucc, mint ahogy írja Zsolti1987 is. Sokszor egy fajta zsanérral szerelnek több hasonló notebookot is. Lehet itt a hardverapró-n is lehetne találni bontottan, csak fel kellene túrni hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3853, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3933, 100% Akkumulátor
- HP Dell, Lenovo, Fujitsu, üzleti kategóriás notebook kiárusítás
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Pyttawrx