- A Corsair kontrollere egységesítheti ventilátoraink és világításunk szabályzását
- A Thermalright kicsit szolidabbá tette a Frozen Horizon szériás vízhűtéseit
- Komolyabb hálózati igényeknek is eleget tehet az OWC Thunderbolt 5-ös dokkolója
- A britek kormánya megnézte, hogy mire jó a Microsoft M365 Copilot
- A firmware okozhatja a Windows 11 augusztusi frissítésével kapcsolatos SSD-hibát
Új hozzászólás Aktív témák
-
_XXXXX_
tag
válasz
Zsolti1987 #4821 üzenetére
Jah tudom, hogy a terheléstől függ, csak azért írtam, hogy nem konstans a hangja, tehát nem csak én képzelem azt, hogy rossz a hangja, hanem valóban az. Jah megolajozhatnám a régit, de szerintem egy hetet kibír így is vele, ha keveset van használva. Nem is nagyon van itthon olaj azt hiszem. Elvileg a hét második felére tudok szerezni máshonnan teljesen újat, garanciával tokkal vonóval. Köszi!
(#4819) börik39: Jah 16k-t biztos nem ér a cucc, mint ahogy írja Zsolti1987 is. Sokszor egy fajta zsanérral szerelnek több hasonló notebookot is. Lehet itt a hardverapró-n is lehetne találni bontottan, csak fel kellene túrni hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi 14C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! HP EliteDesk 800 G1 TWR brand számítógép garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S22+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest