Hirdetés
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Új szintre emeli a csalók elleni védelmet a Battlefield 6
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- NVIDIA® driverek topikja
- Mini-ITX
- Apple asztali gépek
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
_XXXXX_
tag
válasz
Zsolti1987 #4821 üzenetére
Jah tudom, hogy a terheléstől függ, csak azért írtam, hogy nem konstans a hangja, tehát nem csak én képzelem azt, hogy rossz a hangja, hanem valóban az. Jah megolajozhatnám a régit, de szerintem egy hetet kibír így is vele, ha keveset van használva. Nem is nagyon van itthon olaj azt hiszem. Elvileg a hét második felére tudok szerezni máshonnan teljesen újat, garanciával tokkal vonóval. Köszi!
(#4819) börik39: Jah 16k-t biztos nem ér a cucc, mint ahogy írja Zsolti1987 is. Sokszor egy fajta zsanérral szerelnek több hasonló notebookot is. Lehet itt a hardverapró-n is lehetne találni bontottan, csak fel kellene túrni hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- Nintendo Switch 2
- Kerékpárosok, bringások ide!
- BestBuy topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Eladó Apple iPhone Xs Max 256GB / 12 hó jótállással
- Bezámítás! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB W11
- Bezámítás! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest