Új hozzászólás Aktív témák
-
_XXXXX_
tag
válasz
eketomy
üzenetére
Szedtem már szét meg raktam már össze 1-2 notebookot és nem igazán találkoztam sose ilyesmi problémával. Meg amúgy is, most akárhogy rakod be a ventilátort a gépbe vagy be se rakod nemfog kerregni. Itt meg ahogy mozgatom jobbra balra a laptopot úgy változik a hangszíne. Egy normális hűtésnél tökmindegy mit csinálsz a notebookkal dobálhatod is, akkor is ugyanúgy konstans fújja a levegőt, de nem kerreg. Magyarul elvan kopva a ventilátor szerintem. Csak már a második ugyanolyan szart kaptam meg és már kételkedek benne, hogy betudok-e csavarni két csavart. Vagy tényleg csak át akarnak verni amire van gyanúm.
A cég nevét pü-ben elküldöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- LEGO klub
- Autós topik
- Linux kezdőknek
- Horgász topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Formula-1
- További aktív témák...
- Lenovo Quectel EM05-G FRU szám: 5W10V25829 DELL WWAN DW5825e-eSIM WWAN modemek
- Lenovo ThinkPad Universal USB-C (40AY) dokkoló
- Logitech Laser egér - Multi Device K380 Bluetooth Billentyűzet- Logitech Bluetooth Audio Adapter
- 17,3 Full HD laptop kijelző, LP173WF1(TL)(B3)
- Deltaco laptophűtő 5x140mm 17.3-as méretig,alig használt,garis.
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159, 100% Akksi
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Oneplus Nord 2 5G 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3957, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Pyttawrx