Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED TV topic
- Házimozi haladó szinten
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen házat vegyek?
- Már az MSI is figyel arra, hogy mit vár egy átlagfelhasználó a klaviatúrájától
Mobilarena témák
IT café témák
Hirdetés
!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
eketomy
senior tag
Hát általában u. ilyenre lehet cserélni, elméletileg nagyobb felbontásút is tudsz bele venni, de az igen drága. Nézz szét itt a ph-n, notidnak a tipusa kell ill. kijelző méret felbontás, más nem nagyon, szal itt a ph-n is jópáran foglalkoznak kijelzőkkel.
keresd meg oszi99-t Ő csak noti cuccokkal foglalkozik(én is vásároltam már tőle jó pár cuccot)Aki ért a laptop szervizeléshez az bármikor ki tudja cserélni, de ha nem értesz hozzá, akkor nem ajánlom, hogy házilag bárki is neki kezdjen, azért annyira nem egyszerű! (szervizekbe kicserélik neked de még lehet hogy oszi99 is meg akár én is de én messze vagyok tőled
üdv
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
- Azonnali mobilos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- TCL LCD és LED TV-k
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- ELADÓ Lenovo ThinkPad Ultra Dock - 135W EU (40AJ0135EU)
- Satechi 200w USB-C 6-port PD GAN - UK / Számla / Garancia /
- Dell 19.5V 9.23A 7.4x5.0mm 180W gyári adapter (HA180PM180)
- Asus ROG Strix Scar 2 704GV Alkatrésznek!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 2 Intel Core i5-1135G7
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest