Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- TCL LCD és LED TV-k
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- CPU léghűtés kibeszélő
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- SSD kibeszélő
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
mellov
csendes tag
Mikor játszom, eléggé érezhető. Nem azt állítom hogy forró, de ha az irány gombokat nyomogatom (w,a,d) nem szívesen tartom ott az ujjam huzamosabb ideig.E közben persze maxon pörög az alátét is. Tudom hogy nem játékra van kitalálva a cucc, emiatt már nem is merek huzamosabb ideig szórakozni vele. Régebben egy játéknál (maffia 2) úgy felhevült hogy ki is kapcsolt. Na akkor ijedtem meg igazán. Lehet spórolgatás lesz a vége, és inkább veszek idővel egy konzolt.....
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
- Linux kezdőknek
- Könyvajánló
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- TCL LCD és LED TV-k
- Argos: Szeretem az ecetfát
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- StarTech USB C Dock - 4K 60Hz Quad Monitor - DK31C4DPPDUE
- Notebook bontás (Asus, Acer, HP, Dell, Lenovo)
- Lenovo Thinkpad USB-C dokkoló
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Lenovo 100, 300, B50 egyes típusaihoz való utángyártott szűz akku eladó, csere!
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 14 5G
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest