- Milyen házat vegyek?
- Xiaomi Pad 5 - hatásos érkezés
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Kompakt vízhűtés
- Fujifilm X
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Intel találgatós topik
- Elkészült a PCI Express 7.0-s szabvány
Új hozzászólás Aktív témák
-
Puma K
nagyúr
Hali!
Van egy Asus A52-JE laptopom benne i3 350M proci, alapból 1x 2GB 667 MHZ DDR3 (PC3-10700), HD 5470 512 MB, WD 320 GB 5400 rpm.
Később vettem bele +2 GB (PC3-8500F) memóriát de az már 533 MHZ-cen ment.
Azon gondolkodom, h lenne-e értelme 8 GB-ig bővíteni 1066-os memóriákkal (ami a maximum amit bele lehet tenni) Szerintetek megérné a beruházást?
Valamint jelenleg egy 5400 rpm-es vinyó van... nem nagyon vagyok megelégedve a teljesítményével... SSD lenne az igazi, de az drága és kicsi a tárhely... ami megérné nekem az egy minimum 256 GB-os de az mennyibe kerül már... horror még jelenleg... szóval hogy a realitás talaján maradjak valami 750 GB-os WD-re gondoltam... körbe kérdezgettem, hogy van-e valami különbség az 5400 rpm és a 7200 rpm között... de volt aki azt mondta hogy a 7200-as az zajosabb és annyival nem gyorsabb, hogy megérje. Olyan mondta ezt nekem aki pont 750 GB-os 7200 rpm-es vinyót vett de rövid időn belül le is cserélte egy 5400-asra...
Szóval ami érdekel jelenleg az a memória és a vinyó.
(valamint jó lenne a VGA-t is cserélni, de ha jól tudom akkor ebben sajnos az alaplapra van "heggesztve")
Üdv
Puma
Új hozzászólás Aktív témák
- Amatőr csillagászat
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Formula-1
- Milyen házat vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Milyen program, ami...?
- EAFC 25
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Xiaomi Pad 5 - hatásos érkezés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Bomba ár! Dell Inspiron 7400 - i7-1165G7 I 8GB I 512SSD I 14,5" 2K I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest