Új hozzászólás Aktív témák
-
mindwarp-hs
csendes tag
Üdv

A napokban megadta magát őskori Asus A6m notebookom, Bekapcsolás után pár másodperccel azonnal ki is kapcsol, még a biost sem tölti be. Ezek alapján alaplapi hibára gyanakodok, mivel a bios resetelős gomb nyomogatása után sem változott a helyzet. Szétkaptam a gépet és látom S1es foglalatú az alaplap.
És elérkeztünk a problémámhoz ugyanis kerestem S1-es foglalatú alaplapokat de egyet sem találtam. Ilyen ritkán használt ez a tipus, vagy csak van egy másik neve a foglalatnak amit gyakrabban használnak? esetleg belemegy a proci másmilyen foglalatba is, és ha igen milyenbe?
A cél pedig egy új alaplap vásárlása és a notebook teljes átépítése egy műanyag dobozba, vagy bármibe amiben megél, más alaplappal ugysem fér vissza a házába és hozzávaló alaplapot nem találok, igaz az újnál lesznek gondjaim az SODIMM ramokkal de hátha lesz szerencsém és találok notebook alaplapot

Új hozzászólás Aktív témák
- MIUI / HyperOS topik
- Windows Insider Program
- Okos Otthon / Smart Home
- Formula-1
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Senki sem töröl ennél jobban
- Spórolós topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- MSI Katana 15 HX - 15.6" QHD 165Hz - i7 14650HX - 16GB - 1TB - RTX 5060 - Win11 - 3 év gari - MAGYAR
- OUKITEL G1 Mobiltelefon 24/256Gb dupla sim
- 16 GB RTX 4080 SUPER HP OMEN - garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- Apple iPhone 13 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Pyttawrx